UPDATE - Înghesuială la şefia PSD

Astăzi a mai apărut un candidat care aspiră la şefia PSD. Este vorba despre Şerban Nicolae, care va fi contracandidatul lui Liviu Dragnea în alegerile pentru președinția PSD.
"Am depus azi dimineață declarația de candidatură, însoțită de susținerea organizației locale din Drobeta Turnu Severin-Mehedinți. Cred că în condițiile în care se respectă statutul, candidatura mea nu ar putea să fie respinsă de partid", a declarat Şerban Nicolae, spunând că nu dispune de susținerea a patru organizații județene. Senatorul a dezvăluit și unul dintre motivele candidaturii: "Pe site-ul partidului s-a făcut un sondaj de opinie și până ieri la 4.00-5.00 s-a votat între cei trei candidați. Sondajul îmi era favorabil cu 56%. Acest sondaj a fost scos de pe site. A fost un argument în plus față de ce primisem până acum ca mesaje de încurajare".
Săptămâna trecută, senatorul nu avea în plan o eventuală candidatură, el fiind nemultumit de sistemul de vot. Ba, mai mult, îl acuza pe preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, că şi-a aranjat în partid în aşa fel încât să câştige competiţia. Până acum, pe lângă Şerban Nicolae, şi-au anunţat candidatura pentru şefia PSD Liviu Dragnea, preşedinte interimar al partidului, şi senatorul de Prahova Daniel Savu.

UPDATE, ora 15.35:

Din păcate pentru Şerban Nicolae şi Daniel Savu, comisia care se ocupă de validarea candidaturilor pentru şefia PSD a respins, astăzi, dosarele lor, deoarece n-au îndeplinit criteriile stabilite în Consiliul Extraordinar Naţional (CExN).
Mai exact, era vorba despre susţinerea din partea propriei organizaţii judeţene plus a altor patru organizaţii judeţene. Cei doi vor să ceară mâine, în CExN al PSD, o derogare şi permisiunea de a participa la concursul din partid. Practic, în acest moment, Liviu Dragnea ar fi singurul candidat la Congresul PSD.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Femeile PSD Constanța oferă daruri persoanelor vârstnice aflate în centrele de bătrâni din Poarta Albă, Negru Vodă si Municipiul Constanța

02 May 2024 125

Instanța a tranșat disputa PSD și PNL pot renunța la candidatul comun la Primăria Capitalei

01 May 2024 422

Reprezentantele Organizației Județene de Femei Constanța a Partidului Social Democrat vor oferi daruri cu prilejul Paștelui

01 May 2024 409

ZIUA LIVE Cum putem extinde turismul de weekend în județul Constanța pe tot parcursul anului?

01 May 2024 437

Județul Constanța În prag de sărbătoare, 21 de copii ai comunei Cumpăna au primit daruri (Galerie FOTO)

30 Apr 2024 497

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD pentru Primăria Constanța - “Drepturile constănțenilor nu au culoare politică“! (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 559

Lista candidaților la Consiliul Județean Constanța din partea PSD Constanța

29 Apr 2024 2007

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 1238

Alegeri Locale Constanța Candidații de la patru partide vor depune luni candidaturile

28 Apr 2024 505

ZIUA LIVE Joacă PSD și Horia Constantinescu cu șanse reale meciul pentru Primăria Constanța?

28 Apr 2024 743

Dosar incomplet Pesedistul Adrian Stan, obligat să redepună dosarul de candidatură pentru Consiliul Local Techirghiol!

28 Apr 2024 547

Luni, 29 aprilie, dr.Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al CJC la Biroul Electoral Județean

28 Apr 2024 409

Legături cu fostul cuplu Petcu-Dospinescu Modificări în acționariatul Sterani Lounge SRL, firmă expropriată de municipalitate pentru amenajarea spațiului verde de la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân și Decebal (DOCUMENTE)

26 Apr 2024 825

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 615

Alegeri Locale Constanța Lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Municipal Constanța (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 1598