Acces Project Investment, CBC România, PFA Jurge Liana-Claudia – noile firme de consultanţă în management atestate de către AMCOR

AMCOR, Asociaţia Consultanţilor în Management din România, a organizat în perioada 29 martie 2013 o nouă sesiune de atestare/reatestare a firmelor membre. Sesiunea s-a desfăşurat la sediul Asociaţiei, din Bucureşti.

Pentru sesiunea de atestare/reatestare naţională din septembrie s-au înscris 6 firme de consultanţă în management, 2 pentru reatestare şi 3pentru atestarea naţională. În prezent, 80 din cele 93 firme membre au trecut prin procesul de atestare/reatestare naţională organizat de către AMCOR. Situaţia exactă a membrilor este disponibilă on-line la http://www.amcor.ro/menu/Atestare-naional.html.

AMCOR este singura asociaţie profesională a firmelor de consultanţă din România care derulează, de mai bine de 10 ani, o procedură de atestare profesională a entităţilor juridice membre. Procedura de atestare/reatestare este organizată după modelul promovat la nivelul pieţei europene de consultanţă şi are ca obiectiv dezvoltarea profesionalismului pe piaţa din România.

Modelul de atestare (creat după standardele Federaţiei Europene a Asociaţiilor din Consultanţă) este unul riguros, construit pe trei paliere: cel al eticii, cel al logisticii şi cel al know-how-ului deţinut de firma candidată. Această sesiune de atestare/reatestare se adresează exclusiv membrilor AMCOR şi reprezintă un mijloc prin care asociaţia le oferă membrilor săi valoarea adăugată necesară pentru a face o diferenţă în consolidarea pieţei emergente din România.

Procedura de Atestare Naţională a fost dezvoltată pe de o parte pentru a satisface dorinţa clienţilor de diferenţiere a firmelor de consultanţă în management care activează pe piaţa de business din România, iar pe de altă parte, Amcor dorea să fie mai selectivă în ceea ce priveşte calitatea firmelor membre (atestând doar firmele care pot dovedi activitatea şi proiectele efectuate în domeniul consultanţei în management), declară dl. Norbert Hoeckl, membru al comisiei de atestare naţională AMCOR.

În urma sesiunii de atestare organizată în perioada 29 martie 2013, 3 firme de consultanţă în management au fost atestate naţional (Acces Project Investment, CBC România,PFA Jurge Liana Claudia,) şi 2 firme au fost reatestate naţional (Svasta ICG RO şi Remon Group).
Procedura de Atestare Naţională din data de 29.03.2013 s-a desfăşurat în condiţii optime  de profesionalism, membrii comisiei de evaluare având aprecieri favorabile cu privire la experienţa şi activitatea expusă. Au fost menţionate şi câteva recomandări amicale pentru îmbunătăţirea serviciilor prestate, fapt apreciat având în vedere constanta preocupare a firmei noastre pentru promovarea serviciilor de calitate,declară dl. Bogdan Ghineţ reprezentantul companiei Acces Project Investment.  
Sesiunile de atestare/reatestare naţională organizate de AMCOR contribuie la dezvoltarea unui climat profesional şi etic pe piaţa de consultanţă în management din România.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru luni, 29 aprilie 2024. Segmentul financiar atrage atenția în mod deosebit unuia dintre nativii zodiacului

29 Apr 2024 460

Știri Constanța azi Accident mortal în Sinoe! Un tânăr de doar 21 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu mașina (FOTO+VIDEO)

28 Apr 2024 5966

Primăria Amzacea, județul Constanța, concesionează mai multe zeci de loturi de teren. Iată ce trebuie să faci

22 Apr 2024 513

Procurorul Cotoară Valentin, delegat șef al Serviciului informații clasificate din DIICOT! Averea și interesele (DOCUMENTE)

22 Apr 2024 511

Teren lângă SRI Constanța, restituit proprietarilor de drept! Ministerul Afacerilor Interne se opune. Decizia Curții de Apel (MINUTA)

16 Apr 2024 3762

Misiune de salvare desfășurată de echipajul Navei „Sar Artemis”. Un marinar a avut nevoie de ajutor (FOTO+VIDEO)

15 Apr 2024 606

UPDATE Accident rutier pe strada Tulcei din localitatea Lumina, județul Constanța

11 Apr 2024 1027

UPDATE Mai multe persoane rănite într-un accident în lanț la ieșire din localitatea Ovidiu, județul Constanța (GALERIE FOTO)

11 Apr 2024 2653

LIVE VIDEO. Știri Constanța Incendiu la Hotel Parc din Mamaia. Intervin pompierii (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 Apr 2024 3649

Sancțiuni aplicate de jandarmii tulceni la sfârșit de săptămână

08 Apr 2024 438

Accident rutier pe bulevardul 1 Mai din Constanța, în zona Gării CFR (GALERIE FOTO)

06 Apr 2024 1119

Oficial de la MApN despre detonarea din Poligonul Capul Midia!

05 Apr 2024 980

A fost condamnată în primă instanță Mirabela Călin, fost secretar al municipiului Constanța, vrea să anuleze dispoziția primarului Chițac prin care a fost concediată!

04 Apr 2024 664

UPDATE Caz șocant la Constanța! Adolescent de 17 ani decedat după ce a căzut de la etajul unei clădiri în construcție. Minorul fusese dat dispărut (GALERIE FOTO+VIDEO)

04 Apr 2024 5342

UPDATE Autocamion încărcat cu piatră răsturnat în județul Constanța, O victimă, încarcerată (GALERIE FOTO)

04 Apr 2024 1193