Rompetrol Downstream comercializează roviniete în stațiile proprii

Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, a inclus vânzarea de roviniete în serviciile oferite în toate stațiile proprii, începând cu data de 1 noiembrie 2013.
 
Tariful de utilizare a reţelei de drumuri poate fi achitat în cele 130 de benzinării Rompetrol situate în toată țara, inclusiv în cele 4 puncte de distribuție Litro aflate la km 88 și km 139 pe autostrada București – Constanța, pe ambele sensuri de mers.
 
Pentru localizarea rapidă a stațiilor din rețeaua de distribuție, Rompetrol a dezvoltat pe site-ul propriu www.rompetrol.ro o facilitate care permite planificarea celei mai bune rute de mers, precum și identificarea celor mai apropiate stații care fac parte din lanțul de distribuție: Rompetrol, Partener Rompetrol și Expres, însoțite de descrierea produselor și serviciilor oferite de fiecare.
 
Compania a dezvoltat și o aplicație compatibilă cu sistemele Android și IOS, care permite o navigare usoară pe site-ul companiei și identificarea rapidă a informațiilor căutate, promoții, servicii/produse noi, informații generale despre companie.
 
În septembrie, compania a lansat noul concept al staţiilor de distribuţie, în urma finalizării lucrărilor de modernizare a benzinăriei situate în localitatea Otopeni.
 
Cu un design premium, această stație definește noul standard de calitate a rețelei Rompetrol și asigură un cadru modern pentru produsele realizate la Petromidia, cea mai mare și modernă rafinarie locala și din Europa de Sud-Est.
 
În afară de produsele si serviciile deja existente în reteaua Rompetrol (gama Efix, serviciul de plată la pompă Fill&Go, restaurantul Hei), noile staţii sunt caracterizate prin schimbarea elementelor de identitate vizuală (logo) a Grupului Rompetrol, printr-un ambient distinct, care include o arhitectura moderna si o reorganizare a spatiului interior si prin calitatea materialelor si a finisajelor alese.
 
Activităţile de retail ale Grupului Rompetrol sunt desfăşurate în peste 1.100 puncte de distribuţie carburanţi deţinute şi operate în ţări precum România, Georgia, Bulgaria, Moldova, Ucraina, Franţa şi Spania.
 

În România, compania operează peste 750 puncte de distribuţie carburanţi, adică statii proprii, Partener Rompetrol, staţii mobile Expres şi rezervoarele Fill&Go Fixed Unit de 9 si 20 mc. În plus, Grupul Rompetrol are 230 de staţii de distribuţie GPL auto, 9.000 de puncte de distribuţie butelii şi 3 staţii de îmbuteliere GPL la Constanţa, Arad şi Bacău, cu o capacitate totală de îmbuteliere de 60.000 de tone de GPL pe an.
 
Departamentul de Comunicare şi Relaţii Publice
Grupul Rompetrol
Contact: 021 3077435

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imobiliare Bucureștenii Floriștean și Chirănescu vor să construiască un bloc pe Bulevardul 1 Mai Vechi din Constanța. PUZ-ul a fost lansat în consultare publică (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 708

Recurs în dosarul dintre Arhitectura Plus SRL,firma fondată de actualul arhitect șef al municipiului vs. primarul Constanței

14 Mar 2024 736

Imobiliare Constanța PUZ-ul pentru un teren din zona Tomis III din municipiul Constanța, lansat în consultare publică. Până când puteți trimite propuneri și observații? (DOCUMENT)

11 Mar 2024 1009

ICR Apeluri pentru burse destinate cercetătorilor, arhitecţilor şi profesioniştilor din diverse domenii

17 Feb 2024 750

Programul liturgic al Înaltpreasfințitului Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 1-5 februarie 2024

31 Jan 2024 953

Tribunalul Constanța, termen nou în dosarul privind cadastrarea județului Constanța!

27 Jan 2024 944

Tribunalul amână procesul deschis de un investitor imobiliar din Constanța pentru anularea unei hotărâri CLC pentru Tomis Nord

20 Jan 2024 654

Vergil Chițac a delegat atribuții importante Viceprimarul Rusu va evalua activitatea celor mai importanți funcționari din Primăria Constanța (DOCUMENT)

08 Jan 2024 1190

Cimitir nou în municipiul Mangalia. La cât este estimată investiția?

27 Dec 2023 1012

De ce sa apelezi la o agenție de web design?

08 Dec 2023 648

In memoriam Ion Mincu, arhitectul care a elaborat planurile pentru restaurarea Catedralei „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” Constanța

05 Dec 2023 896

Se întrunește Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism a municipiului Constanța. Ce proiecte imobiliare se află pe ordinea de zi?

20 Nov 2023 1233

UPDATE Muzeul de Artă Constanța, gazdă pentru Bienala de Arhitectură Dobrogeană! Harry Tavitian, invitat special (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Nov 2023 1413

Declarații de avere Averea și interesele lui Dan Petre Leu. Apartamentul din Eforie Nord, achiziționat de când a devenit arhitect șef al municipiului Constanța (DOCUMENT)

31 Oct 2023 1721

Arhitectul-șef al județului Constanța s-a transferat la primăria Năvodari. Cine exercită atribuțiile cu caracter temporar? (DOCUMENTE)

03 Oct 2023 5460