Arhitectul-șef al județului Constanța s-a transferat la primăria Năvodari. Cine exercită atribuțiile cu caracter temporar? (DOCUMENTE)

Eduard Ferencz care a venit în Consiliul Județean Constanța în septembrie 2021 și a exercitat  funcția  publică de conducere, de Arhitect Șef al Direcției Generale Tehnice Urbanism și Amenajarea Teritoriului a părăsit instituția la începtul lunii octombrie a.c, prin transfer în cadrul Compartimentului Dezvoltare Urbană – Autorizații Construire – Baze de Date Urbane din cadrul Primăriei orașului Năvodari, unde va ocupa funcția publică de execuție vacantă, Inspector, clasa I, grad profesional Superior, se arată într-o dispoziție emisă de șeful CJ pe 26.09.2023.
 

Ferencz este de loc din Hârșova, deține o licență de arhitect diplomat la Institutul de Arhitectură Ion Mincu din București și a mai lucrat în trecut ca arhitect-șef la primăria Cumpăna din județul Constanța și la primăria municipiului Fetești din județul Ialomița.
 
Înainte de a lucra în administrația publică locală, Eduard Ferencz a activitat în cadrul BIA Eduard Ferencz, SC Arhimedia SRL pe care a și administrat-o dar și la SC Diverse SRL.

Acesta este membru al Ordinului Arhitecților din România, Filiala Dobrogea, fiind însă suspendat la cerere începând cu anul 2015, pentru o perioadă nedefinită, după cum se menționează pe site-ul oficial al Ordinului.
 
Ferencz Mirona -Veronica, soția acestuia a rămas în continuare angajată la Consiliul Județean Constanța, pe funcția de inspector superior la Direcția de Dezvoltare Județeană și Coordonarea Instituțiilor de Sănătate, Sport și Învățământ.
 

Printr-o altă dispoziție semnată de Mihai Lupu, începând cu data de 02.10.2023, Alexandru Gabriel Bîrcă – Inspector, clasa I, grad profesional Superior, gradaţia 3, din cadrul Compartimentului Disciplina în Construcții, Direcția Generală Tehnică Urbanism și Amenajarea Teritoriului, exercită cu caracter temporar, cu normă întreagă, funcţia publică de conducere specifică temporar vacantă, de Arhitect Șef, grad II, din cadrul Direcţiei Generale Tehnică Urbanism și Amenajarea Teritoriului și va beneficia de un salariu de bază în cuantum de 15.720 lei, la care se adaugă indemnizația de hrană de 347 lei, vezi secțiunea „documente".


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:


Eduard Ferencz este noul arhitect-șef al județului Constanța. A mai lucrat la primăriile Cumpăna și Fetești

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tribunalul Constanța, termen nou în dosarul privind cadastrarea județului Constanța!

27 Jan 2024 942

Tribunalul amână procesul deschis de un investitor imobiliar din Constanța pentru anularea unei hotărâri CLC pentru Tomis Nord

20 Jan 2024 651

Declarații de avere Averea și interesele lui Dan Petre Leu. Apartamentul din Eforie Nord, achiziționat de când a devenit arhitect șef al municipiului Constanța (DOCUMENT)

31 Oct 2023 1717

Documentații urbanistice importante, pe ordinea de zi a Comisiei de Amenajarea Teritoriului și Urbanism a municipiului Constanța

04 Jul 2023 1244

Fostul arhitect șef al Primăriei Tulcea pierde procesul cu Agenția de Integritate, a decis Curtea de Apel Constanța (MINUTA)

21 Jun 2023 1408

Soția arhitectului șef de la Medgidia și-a deschis firmă la Constanța!

24 May 2023 2002

Ionuț Toma, fostul arhitect șef al Constanței, a obținut un document important de la Primăria Constanța. Despre ce este vorba?

24 Mar 2023 2218

Declarații de avere Eduard Ferencz, arhitect-șef al Județului Constanța (DOCUMENTE)

11 Oct 2022 2664

Exclusiv - raport expertiză Decebal Făgădău și Marcela Enache se îndreaptă spre achitare în dosarul terenurilor din Portul Tomis?!

24 Sep 2022 3498

PUD-ul pentru construire imobil cu acces direct la strada Aristide Karatzali ajunge în atenția Comisiei tehnice de urbanism și amenajarea teritoriului (DOCUMENTE)

13 Sep 2022 1896

PUZ-ul pentru parcarea supraetajată din zona Casa de Cultură în analiza Comisiei de Urbanism și Amenajarea Teritoriului

08 Aug 2022 1766

Dispare kitsch-ul urbanistic și architectural? Constanța va avea un „Ghid de estetică urbană“!

29 Mar 2022 2205

După opt luni de la demisia lui Cătălin Cucoară, Primăria Constanța are din nou șef la Direcția Patrimoniu (DOCUMENTE)

21 Dec 2021 3406

Ionuţ Toma, fostul arhitect-şef al Constanţei, audiat în dosarul lui Decebal Făgădău - „Nu am avut nicio implicare în procesul de achiziție a celor trei terenuri!“

20 Nov 2021 3854

Se modifică Legea privind amenajarea teritoriului şi urbanismul. Arhitecții avertizează că noua formă va duce la dezvoltare haotică, în favoarea investitorilor privați

17 Nov 2021 2348