Agresarea verbală a militanţilor PDL 23.11.2008

COMUNICAT DE PRESĂ

Ultima saptamana de campanie electorala a debutat cu agresarea verbala si fizica a militantilor Partidului Democrat Liberal in zona Pietei CET din municipiul Constanta, in vecinatatea unui cort de campanie al PSD.

Astfel, echipa electorala a candidatului Partidului Democrat Liberal Constanta pentru Parlamentul Romaniei, Colegiul nr.8, Paloma Petrescu, a fost bruscata de catre un grup de indivizi dintre care, doi au fost recunoscuti de catre militanti si identificati de catre Politie.

De asemenea, unul dintre militantii PD-L a fost acrosat de un ATV cu rol de sperietoare si amenintare fizica a echipei democrat-liberalilor constanteni. A fost solicitata interventia Politiei care a sosit cu promptitudine la locul incidentului si a constatat agresiunea la care au fost supusi militantii PD-L.

Echipajul de Politie i-a condus pe cei doi agresori indentificati la Sectia nr.5.

Sub motivul fals al incalcarii unei proprietati private, agresorii au recunoscut in fata organelor de Politie ca "am fost platiti ca sa va dam afara", facand referire la echipa de campanie a PD-L.

Militantii agresati au depus plangere penala impotriva celor doi indivizi iar Paloma Petrescu a solicitat si identificarea unui autoturism care a demarat in tromba de la fata locului cu alti doi agresori ai echipei de militanti ai PD-L.

Candidatul Partidului Democrat Liberal pentru Camera Deputatilor, Colegiul nr.8, Paloma Petrescu apreciaza ca agresiunea la care a fost supusa echipa sa, in vecinatatea cortului de campanie PSD, nu este deloc intamplatoare intrucat "tehnicile de campanie electorala ale PSD, sunt sub semnul agresiunii, de la cea vizuala, intelectuala, pana la cea fizica".

Candidatul PD-L pentru Camera Deputatilor, Paloma Petrescu, sustine ca toate aceste gesturi tradeaza disperarea PSD care se indreapta in mod vertiginos catre un nou esec pe data de 30 noiembrie.

Paloma Petrescu multumeste tuturor cetatenilor aflati in zona agresiunii pentru spiritul civic manifestat la locul incidentului, pentru dezaprobarea fata de astfel de practici violente, precum si pentru curajul manifestat de acestia de a depune marturie impotriva agresorilor.

Partidul Democrat Liberal nu va raspunde la forta cu forta, la mizerie cu mizerie, la agresiune cu agresiune, ci va ramane in continuare concentrat pe identificarea de solutii clare la problemele oamenilor din municipiul si judetul Constanta.

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În prima zi de Paști Șofer de ambulanță, prins beat la volan în Constanța - Ce alcoolemie avea (GALERIE FOTO+VIDEO)

06 May 2024 1486

UPDATE Accident rutier în parcarea Kaufland, municipiul Constanța. Ambulanța a intervenit

16 Mar 2024 1383

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 920

Știri Constanța azi Trafic îngreunat în zona ICIL, direcția Casa de Cultură spre gară (FOTO+VIDEO)

12 Mar 2024 1658

Știri Constanța Camere de supraveghere în zonele școlare. Poliția Locală monitorizează zonele. Atenție unde parcați! (FOTO+VIDEO)

07 Mar 2024 884

Sondaj de opinie Majoritatea respondenților ar fi de acord cu o trecere de pietoni între intersecția de la ICIL și strada București din Constanța

25 Feb 2024 928

Sondaj de opinie Ar fi utilă o trecere de pietoni între intersecția de la ICIL și strada București din Constanța?

18 Feb 2024 949

Colindătorii au luat la pas străzile din municipiul Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Dec 2023 2571

Primăria Constanța Încep lucrările de reabilitare în zona Dacia și Trocadero

20 Dec 2023 1048

Pe străzile din Constanța şi-au făcut apariţia primii vestitori ai Crăciunului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Dec 2023 3758

Constanța Atenție șoferi! Circulație restricționată în intersecția de la ICIL pentru desfășurarea lucrărilor de asfaltare

16 Nov 2023 889

Știri Constanța Lucrările de modernizare și reabilitare a bulevardului 1 Decembrie 1918 continuă în zona ICIL! Restricții de trafic

15 Nov 2023 1730

Știri Constanța Se lucrează zilele acestea în zona ICIL

10 Nov 2023 767

Incendiu parcare LIDL Constanța Inspirând prin acțiune. Patricia, voluntara de 17 ani, impresionează în prima ei intervenție (FOTO+VIDEO)

01 Nov 2023 2375

Incendiu parcare LIDL Constanța Căruciorul unui bebeluș scos de pompieri dintr-o mașină în flăcări (FOTO+VIDEO)

29 Oct 2023 2711