Facturile RAJA se pot plăti în reţeaua PAYPOINT

Facturile RAJA se pot plăti în reţeaua PAYPOINT

Bucureşti, 27 februarie, 2012 – PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail şi SC RAJA SA, cel mai mare operator regional din domeniul alimentării cu apă şi al canalizării, anunţă semnarea unui parteneriat pentru colectare plăţi facturi. Prin semnarea acestui contract, s-au creat premisele implementării celor mai moderne sisteme de plată pentru a răspunde nevoilor clienţilor ce caută metode simple şi rapide de plată a facturii.
Serviciul este disponibil tuturor clienţilor SC RAJA SA începând cu această lună, în magazinele de proximitate ce poartă însemnele PayPoint. Consumatorii se pot prezenta în aceste locaţii cu factura RAJA iar vânzătorul se va ocupa de scanarea codului de bare şi încasarea în numerar a banilor. Procesarea tranzacţiei se realizează simplu, sigur şi rapid, plata facturii fiind confirmată prin eliberarea unei chitanţe cu toate detaliile tranzacţiei.
Serviciile PayPoint constituie o modalitate de plată a facturilor disponibilă în peste 6600 puncte de plată la nivel naţional; în aceste locaţii, concomitent cu efectuarea cumpărăturilor zilnice, consumatorii se pot prezenta de acum şi cu facturile RAJA, reducând considerabil timpul alocat acestor plăţi, fără costuri suplimentare. Consumatorii pot găsi cele mai apropiate magazine PayPoint pe site-ul companiei, www.paypoint.com/romania.

În România, PayPoint şi-a lansat oficial serviciul de plată a facturilor în numerar sub brand propriu în 2008 şi şi-a extins portofoliul de clienţi prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare.
În prezent, PayPoint are încheiate contracte cu 43 de clienţi importanţi din domeniul telecomunicaţiilor, al utilităţilor şi al serviciilor financiare, dintre care 35 sunt contracte pentru servicii de colectare plăţi pentru: sectorul utilităţi, sectorul telecomunicaţii şi comunicaţii prin cablu, sectorul financiar-bancar. PayPoint oferă de asemenea servicii complete de încărcare electronică a cartelelor preplătite pentru toţi jucătorii din industria de telefonie mobilă care furnizează acest tip de produs, servicii de încărcare electronică pentru operatorii de telefonie fixă cu acces internaţional şi de Internet şi servicii de eliberare de vouchere cu coduri electronice pentru utilizatorii de servicii preplătite de tip DTH (Direct-To-Home).

Societatea Comercială pe acţiuni RAJA Constanţa este cel mai mare operator regional din România în domeniul alimentării populaţiei cu apă potabilă, cu capital integral de stat şi cu un acţionariat  format din 34 de consilii judeţene, municipale, orăşeneşti şi comunale. S.C. RAJA S.A. Constanţa deserveşte peste 1.000.000 de locuitori, iar în timpul sezonului estival depaşeşte 2,5 milioane de persoane.
S.C. RAJA S.A. Constanţa este membru fondator al Asociaţiei Române a Apei şi, în acelaşi timp, este prima companie furnizoare de servicii de alimentare cu apă şi canalizare din România care a devenit membră IWA (Asociaţia Internaţională a Apei). Informaţii legate de activitatea SC RAJA SA Constanţa găsiţi şi pe pagina web: www.rajac.ro.
Biroul de presă


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 511

Cutremur în România, în dimineaţa de Florii!

28 Apr 2024 423

Întâlnirea președintelui Iohannis cu vicepreşedintele Republicii Turcia. Ce s-a discutat

27 Apr 2024 358

Serie de cutremure în România, sâmbătă dimineață! Unul, în Marea Neagră

27 Apr 2024 730

Președintele României, Klaus Iohannis, s-a întâlnit la Neptun cu vicepreședintele Turciei, Cevdet Yilmaz

26 Apr 2024 607

Eurostat Prețul pentru energie în România, printre cele mai mici din UE

26 Apr 2024 359

Primarul Constanței, Vergil Chițac și primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, în topul celor mai buni primari din România

26 Apr 2024 507

Trageri Loto Report cumulat la Noroc de peste 1,85 milioane de euro

26 Apr 2024 323

Premierul Marcel Ciolacu-Am încredere că vom reuși să creștem schimburile comerciale

26 Apr 2024 247

“CONSTRUIESC DE MIC, CU BRICK” – atelier de creatie sustinut de Brick Romania in institutiile de invatamant constantene

26 Apr 2024 428

Primăria Cumpăna, județul Constanța „Plantează în România, plantează în comuna Cumpăna!” (FOTO)

26 Apr 2024 568

MAEÎntrevederea secretarului de stat Ana Tinca cu ambasadorul agreat al Republicii Kârgâze în România, nerezident, Idris Kadyrkulov

26 Apr 2024 240

A fost cutremur în România! L-ați simțit? Unde a fost localizat epicentrul

26 Apr 2024 542

Sondaj INSCOP Intenţie vot alegeri locale

25 Apr 2024 706

Întâlnire cu Ambasadorul Japoniei în România, ES Takashi Katae, la Universitatea Ovidius din Constanța

25 Apr 2024 461