Opt jucatori de top in vizorul lui Fulina

Intr-un interviu acordat site-ului www.rugby.ro, antrenorul principal al echipei de rugby RC Farul Constanta, Nicolae Fulina, a declarat ca, pentru sezonul viitor, are in vizor aducerea a opt jucatori de top din Divizia Nationala. "Cu unii am si vorbit personal. Acum asteptam sa vedem ce rezolva conducerea. Nu mai putem sa ne chinuim cu juniori, avem nevoie de jucatori cu experienta, pentru ca la Constanta se vrea performanta anul acesta", a spus Fulina. Despre cei care vor parasi clubul farist el a declarat ca a pus pe lista de transfer sase jucatori. In privinta celor carora le-au expirat contractele Fulina a zis: "Deocamdata, nu a plecat nimeni si nu exista oferte pentru nici unul. Cred insa ca asteapta cu totii Cupa Mondiala si apoi va fi jale aici".

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Radu Vasile, din Constanța, primul nevăzător licențiat în informatică, exemplu de perseverență - Încerc să am o contribuție la evoluția societății (GALERIE FOTO+VIDEO)

14 Jun 2024 528

„Este necesar să ne creăm obișnuința de a pune bani deoparte“ - spune Anamaria Mișa, profesor la Școala de bani BCR

13 Jun 2024 621

Consiliul Superior al Magistraturii, reacție „fulger“ după declarația lui George Becali!

30 May 2024 957

Interviu acordat cotidianului ZIUA de Constanța Istoricul Tasin Gemil - „Societatea de astăzi se depersonalizează rapid, pentru că ignoră istoria proprie și pe cea generală“

27 May 2024 1397

Secretarul general al NATO, Stoltenberg „ Sprijinul Chinei pentru Moscova este un factor crucial în războiul Rusiei împotriva Ucrainei”

25 May 2024 491

Interviu online cu handbalistul Rareș Ștefan, de la CSM Constanța „A fost dragoste la prima vedere“

24 May 2024 1491

Anunț în exclusivitate al candidatului CJ, Mihai Lupu Va fi inaugurat Muzeul Hipogeu în Constanța. Iată pe ce dată

24 May 2024 562

S-a încheiat evaluarea pentru perioada 2019-2024 Notă maximă pentru managerul Teatrului de Stat Constanța! (DOCUMENT)

20 May 2024 624