Spune că a fost apostrofat şi jignit la meci, dar două persoane îl contrazic Arbitru de fotbal, acuzat că inventează în raportul de joc

fotbal_sursa_foto_frf-ajf.ro1.jpgLaurenţiu Ciuchiţă, centralul meciului CFR Constanţa - CS Eforie, încheiat cu scorul de 4 la 2 în favoarea primei echipe, susţine că, la finele confruntării, a avut parte de cuvinte dure din partea oficialilor echipei gazdă. Partida s-a jucat în etapa a opta a Ligii a IV-a constănţene.

Deşi CFR s-a impus la diferenţă de două goluri, conducătorii formaţiei gazdă nu au fost mulţumiţi de arbitrajul lui Laurenţiu Ciuchiţă. Centralul partidei a menţionat în raportul oficial că, după încheierea meciului, doi reprezentanţi ai formaţiei învingătoare i-au adresat cuvinte tari în vestiar. „Cavalerul" este însă contrazis.

„Eram la cabină, când o persoană din conducerea CFR-ului, Radu Gheorghe, m-a apostrofat, spunându-mi că am stricat jocul, că am venit să fur. De asemenea, încă o persoană de la CFR, nu ştiu cum se numeşte, dar o descriu, înalt, cu burtă, dolofan, brunet ca şi pigment, m-a jignit: «Nenorocitule, ai venit să ne furi, să nu mai vi (sic!) la noi niciodată sau când vi (sic!) aici să zici săru mâna. Boule, uită-te la mine când vorbesc cu tine!", a scris arbitrul în foaia de joc.

„A făcut meciul praf"

fotbal_sursa_foto_facebook.jpgCFR are însă o cu totul altă versiune, respingând acuzele arbitrului. „Laurenţiu Ciuchiţă e un om care vrea să iasă în faţă tot timpul. Asta i-am şi spus şi faptul că fluieră aiurea, cu două jumătăţi de măsură. Atât şi nimic mai mult. Nu e adevărat ce a scris în foaie. A făcut meciul praf. A văzut toată lumea. Observator a fost Vasile Mihu, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa", a spus Radu Gheorghe, secretarul clubului CFR.

Arbitrul Laurenţiu Ciuchiţă a fost criticat şi de şeful AJF-ului local, care, în ce priveşte cele scrise de „cavaler" în raport a remarcat că „este pur şi simplu o invenţie". „Am fost în cabină la final şi nu am auzit aşa ceva. Că l-o fi înjurat cineva din tribună, e altceva, dar să primească apostrofări, acuze şi cuvinte grele, cum susţine, de la şefii CFR-ului, nu. În plus, după părerea mea, a arbitrat foarte prost. Observatorul de arbitri îi va face raport. Nu a influenţat rezultatul final, pentru că gazdele s-au impus cu 4 la 2, dar absolut toate deciziile nu le-a cântărit cu aceeaşi măsură. Dau numai două exemple de erori, capitale. A inventat un 11 m împotriva gazdelor, iar în minutul 86, la scorul de 2 la 1 în favoarea CFR-ului, a validat un gol al lui CS Eforie precedat de un henţ. Şi au mai fost şi alte greşeli", a declarat Vasile Mihu.

Nu le-au plătit arbitrilor baremele

La finele partidei Farul Tuzla - Fulgerul Chirnogeni, încheiată la egalitate, scor 5 la 5, în Seria Est a Ligii a V-a, oficialii meciului au avut parte de o surpriză neplăcută, formaţia gazdă neplătind indemnizaţiile de arbitraj şi cheltuielile de transport pentru arbitri şi observator. În aceste condiţii, arbitrul Adrian Stângă, din Agigea, a oprit carnetele de legitimare ale jucătorilor Farului.

În plus, după ce meciul s-a încheiat, jucătorul Andrei Bereanu, de la Fulgerul Chirnogeni, a primit cartonaşul roşu, pentru că i-a adresat cuvinte obscene asistentului Vlăduţ Ungureanu.

Jucător şi arbitru loviţi

Formaţia de Liga a IV-a Vulturii Cazino Constanţa s-a ales cu terenul suspendat o etapă şi cu o amendă de 300 de lei, în urma incidentelor care au avut loc la meciul de acasă cu Sparta Techirghiol, din etapa a şaptea, scor 4 la 4. În rapoartele oficiale, s-a menţionat că portarul echipei din Techirghiol a primit un pumn de la un spectator, care ar fi fost provocat însă de jucător.

Meciul de juniori dintre cele două formaţii a fost omologat cu scorul de 3 la 0 pentru gazde, după ce oaspeţii s-au retras de pe teren în minutul 70, deşi conduceau în acel moment cu 4-3. Sparta a acuzat că ultimul gol primit a fost neregulamentar, iar arbitrul Tiberiu Barbatos a aşteptat trei minute, după care a fluierat finalul jocului. Cavalerul precizează în raport că a fost strâns de gât şi lovit de antrenorul echipei din Techirghiol, care din această cauză a fost suspendat drastic şi amendat.

Mai puteti citi:

Echipa de tenis de la LPS începe calificãrile pentru Divizia B

Perechea Tecău - Lindstedt a ajuns în sferturi la Beijing

Doi scrimeri constănţeni se duelează în circuitul european de cadeţi

Juniorii Academiei Hagi îşi măsoară forţele cu bulgarii

Voinţa Cochirleni, masacrată la Valea Dacilor


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Popescu

03 Oct, 2012 12:40

Ciuchita ,mai bine te-ai tine de fitness, lasa arbitrajul deoparte. Nu inteleg de ce il sustine Onita , unde a arbitrat a iesit scandal

Articole asemanatoare

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, cere rejudecarea dosarului! Înalta Curte a rămas în pronunțare

02 May 2024 359

Fotbal județul Constanța Unirea Topraisar - Avântul Comana, meci cu 11 goluri. Liga a 5-a, rezultate și clasamente

01 May 2024 1382

Fotbalistele de la Farul Constanța, în continuare pe primul loc. În ultimul meci, egal cu Csikszereda Miercurea Ciuc

29 Apr 2024 667

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 28-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele) - FOTO – VIDEO

28 Apr 2024 865

Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă a revenit de la 0-2 cu FC Voluntari II, câștigând în prelungiri!

28 Apr 2024 646

Județul Constanța Echipa de fotbal a Comunei Cumpăna este câștigătoarea Cupei Satelor

26 Apr 2024 703

Farul Constanța a primit licență pentru participarea la competițiile de club UEFA și UEFA WCL, sezonul 2024 / 2025

26 Apr 2024 844

Primăria Cumpăna Finala celei de a IV-a ediții a competiției între mai multe județe - „Cupa Satelor”

25 Apr 2024 373

Constanța. Asociaţia Fotbal Club Unirea a intrat în faliment! Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, s-a opus (MINUTĂ)

24 Apr 2024 781

Cupa Satelor 2024 Finala fazei pe Euroregiunea Sud - Est, găzduită de Cumpăna. Județul Constanța e reprezentat de CS Victoria Cumpăna

23 Apr 2024 738

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 763

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 26-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele) - FOTO - VIDEO

21 Apr 2024 853

Fotbal Liga a 3-a Gloria Băneasa s-a impus în prelungiri în duelul cu Axiopolis Cernavodă

21 Apr 2024 748

Doi fotbaliști de la Farul Constanța, în echipa etapei a patra din play-off / play-out. „Este surpriza plăcută“

16 Apr 2024 775

Farul Constanța și-a mărit flota de autocare moderne. Campioana României se alătură cluburilor de fotbal importante (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 1238