Andreea Esca a inaugurat primul magazin Melkior în Constanţa (galerie foto)

melkior.jpgVedeta Pro TV Andreea Esca, împreună cu soţul său, Alexandre Eram, au inaugurat primul magazin Melkior, în complexul comercial Tom.

Pe rafturile magazinului se pot găsi produse profesionale de machiaj, îngrijire a părului, unghiilor, dar şi de îngrijire corporală. Cam tot ce îşi poate dori o femeie care ştie să aibă grijă de ea. Andreea Esca s-a simţit ca acasă în magazinul proaspăt deschis şi a arătat celor prezenţi care sunt produsele oferite de Melkior pe care le foloseşte zi de zi.

„Nu pot să vă dau prea multe date despre business, pentru că de asta se ocupă soţul meu. Pot să vă spun că eu cred că este un magazin extrem de potrivit în general pentru femei şi în special pentru femeile din Constanţa, care sunt foarte cochete şi foarte frumoase. Eu ştiu, pentru că tatăl meu a lucrat la Centrala Nucleară de la Cernavodă şi a stat toată viaţa aici. Aşa că ştiu ce se întâmplă în Constanţa de multă vreme şi cred că este un magazin potrivit, pentru că o femeie care are grijă de ea poate găsi într-un singur magazin absolut orice, de la vopsea de păr, ojă, perii, cremă de faţă, săruri de baie, pile, adică absolut orice ţi-ai dori să ai acasă. Absolut toate produsele sunt profesionale. În principal, sigur că saloanele sunt cele care cumpără, pentru că ştiu exact despre ce este vorba, dar credem că este momentul ca şi oamenii care nu au posibilitatea să ajungă într-un salon specializat să poată avea acasă produse profesionale pe care să le folosească singuri", a declarat Andreea Esca. Vedeta Pro TV nu s-a sfiit să-şi arate preferinţele în materie de produse cosmetice. Şi, după cum ne-a arătat, este o femeie care ştie să se îngrijească: „Eu folosesc foarte multe produse de aici: oja de la Peggy Sage o folosesc de foarte mulţi ani, lapte demachiant cu vitamine de la Peggy Sage - lapte demachiant folosesc foarte mult, pentru că în fiecare seară mă demachiez după jurnal - şi o loţiune tonică de la Peggy Sage. Din gama Thalion, care este cu alge de mare şi pe care am descoperit-o de curând, folosesc cremele hidratante pentru faţă, pentru corp şi pentru contur de ochi. Sunt foarte, foarte bune. Şi mai există la Thalion un fel de scrub care are o aromă extraordinară".

Soţii Eram au inaugurat primul magazin purtând acest nume în 2006, sub forma unui concept-store, pe calea Victoriei din Bucureşti. De asemenea, cei interesaţi pot accesa şi magazinul online www.melkior.ro .


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pe surse Coaliția s-a răzgândit. PNL şi PSD vor să mute alegerile prezidențiale în noiembrie

03 May 2024 174

Acțiuni ale polițiștilor din județul Tulcea, pentru combaterea pescuitului ilegal. Iată ce au constatat ​

03 May 2024 168

Două eleve din Constanța, participante la Olimpiada Naţională de Istorie, desfăşurată la Braşov, au ajuns la spital. Iată ce spune Sorin Mihai, inspectorul școlar general

03 May 2024 381

ANM Se anunță ploi și în perioada următoare în Dobrogea

03 May 2024 383

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Vasilicăi Olteanu secretar general UAT la Comuna Siliștea (DOCUMENTE)

02 May 2024 434

CSM Constanța Baschet Ghetele de joc „fermecate“ ale lui Jorden Duffy au făcut fericit un mic fan. Cadou de preț! (GALERIE FOTO)

02 May 2024 363

Firme din Constanța Adunarea Generală a Acționarilor Salport SA, convocată pentru decizii importante!

02 May 2024 390

Declarații de Avere Constanța Camelia Cumpănașu, secretar general al Comunei Poarta Albă deține două autoturisme (DOCUMENTE)

02 May 2024 353

Decizii ale acționarilor Plusenerg SA, controlată de regele eolienelor, Emanuel Muntmark

02 May 2024 300

Firme Constanța Ce decizii au adoptat acționarii Tar 02 Special SA în Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor

02 May 2024 296

Firme Constanța Noul administrator al societății ML Greencherry SRL este Cristian Chivu

02 May 2024 307

Acţionarii S.C.U.T. SA, convocați în Adunare Generală Ordinară. Pe ordinea de zi, aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2024

01 May 2024 377

Licitații Constanța Cazinoul din Constanța, la un pas de renaștere! Aedificia Carpați, compania ce restaurează monumentul, se va ocupa și de lucrările exterioare (DOCUMENT)

01 May 2024 548

Afaceri Constanța Ce decizii a luat Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societății Ostrovit SA

01 May 2024 354

IGPR InfotraficTrafic întrerupt pe DN 26 Galați-Murgeni

01 May 2024 256