Cuplurile care au implinit 50 de ani de la casatorie, sarbatorite la Cumpana (galerie foto)

dscf0634.jpgConsiliul Local Cumpăna a organizat, la iniţiativa primarului Mariana Gâu, şi în parteneriat cu Organizaţia creştin-umanitară World Vision România - Echipa zonală Constanţa, sărbătorirea Zilei Internaţionale a Familiei.

Cu această ocazie au fost sărbătorite familiile din Cumpăna care în acest an au aniversat Nunta de Aur. De asemenea, au fost sărbătorite şi viitoarele familii - cuplurile din Cumpăna care se vor căsători luna aceasta, precum şi copiii care s-au născut în perioada ianuarie-mai 2010.

Cuplurile care au aniversat Nunta de Aur au primit diplome de certificare a „recordului", precum şi cadouri utile în gospodărie, oferite de World Vision. Daruri au primit şi viitoarele cupluri de tineri căsătoriţi, precum şi nou-născuţii.

Printre cumpănenii care anul acesta îşi serbează Nunta de Aur s-au aflat şi Ion şi Alexandra Chiriac, care s-au declarat foarte fericiţi de împlinirea a 50 de ani de căsnicie. A fost serbată şi familia Zaraf, care a aniversat 59 de ani de la căsătorie. Ion şi Maria Zaraf au fost prezenţi la ceremonia de la Casa Căsătoriilor din Cumpăna şi arătau la fel de fericiţi ca în prima zi de viaţă în cuplu, doar cu ceva ani în plus. „Cumpăna este o comunitate tradiţională, care nu concepe viaţa în afara familiei. Din ce în ce mai mulţi sunt aceia care nu mai cred în valorile familiei, iar rezultatele sunt dezastruoase. Îmi place să cred că acestea sunt doar accidente", a declarat viceprimarul comunei Cumpăna, Florin Neagu.

Deşi nu a putut fi prezentă la eveniment, fiind plecată pentru a susţine şi a promova proiectele comunei Cumpăna, primarul Mariana Gâju, le-a urat celor prezenţi „La mulţi ani!" prin telefon, aparatul fiind conectat la o staţie de amplificare a sunetului. Astfel, sărbătoriţii au primit urările primarului Mariana Gâju, în direct. „Deşi fizic nu sunt cu dumneavoastră, cu sufletul sunt acasă, la noi, la Cumpăna, în sânul familiei noastre", a afirmat ea. „Sunteţi modele de viaţă pentru noi toţi. Sunteţi modele a ceea ce înseamnă dragostea dintre doi oameni, care împreună au clădit o casă, au sădit un pomn şi au dat naştere unor urmaşi. Să dea Dumnezeu să ne întâlnim şi să serbăm şi cei 75 de ani de căsătorie", le-a urat primarul comunei Cumpăna, cuplurilor de „aur". Totodată, Mariana Gâju le-a urat casă de piatră tinerilor căsătoriţi şi „La mulţi ani!" bebeluşilor sărbătoriţi.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un nou bar s-a înființat în Cumpăna, județul Constanța

06 May 2024 273

O fetiță de 10 ani a fost rănită în urma unui accident rutier în Cumpăna, județul Constanța

04 May 2024 755

Angajări Constanța Ai studii superioare în medicină generală? Primăria Cumpăna angajează

03 May 2024 670

Poșta Română se va ocupa de serviciile poștale ale Primăriei Mangalia (DOCUMENT)

03 May 2024 445

Declarații de Avere Constanța Camelia Cumpănașu, secretar general al Comunei Poarta Albă deține două autoturisme (DOCUMENTE)

02 May 2024 395

CS Victoria Cumpăna Gimnastele, peste 30 de medalii la „Chișinău Rhythmic Stars“. „Ne oferiți motive de mândrie cu fiecare participare!“ (GALERIE FOTO)

01 May 2024 837

Procesul deschis Consiliului Local Constanța de compania Tundria Patru Invest SRL, ajuns la Curtea Supremă

01 May 2024 456

Liceul Tehnologic „Ion Bănescu“ Mangalia cumpără smartlab cu 100.000 de euro, prin PNRR (DOCUMENT)

01 May 2024 527

Județul Constanța În prag de sărbătoare, 21 de copii ai comunei Cumpăna au primit daruri (Galerie FOTO)

30 Apr 2024 537

Se amână Serbarea Câmpenească organizată de Primăria și Consiliul Local Cumpăna, județul Constanța

30 Apr 2024 491

Mariana Gâju și echipa Primăriei Cumpăna aduc bucurie și speranță în sufletele celor defavorizați de sărbători (FOTO+VIDEO)

30 Apr 2024 775

Primăria Cumpăna, Județul Constanța Peste 300 de vârstnici și persoane cu dizabilități vor primi de Paște produse alimentare

29 Apr 2024 370

CS Victoria Cumpăna Luptătoarele, nouă medalii la Turneul Internațional „Alina Vuc Trophy“ (GALERIE FOTO)

29 Apr 2024 589

Mai multe zone din Cumpăna și Năvodari, fără energie electrică luni, 29 aprilie. Vezi dacă ești afectat

28 Apr 2024 551

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 28-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele) - FOTO – VIDEO

28 Apr 2024 885