Mariana Gâju și echipa Primăriei Cumpăna aduc bucurie și speranță în sufletele celor defavorizați de sărbători (FOTO+VIDEO)


 
 În prag de sărbători, trăind bucuria Învierii Domnului Isus Hristos, fiecare dintre noi încearcă să demonstreze cât de puternic este dictonul „Dar din Dar se face Rai”.
           
Primăria şi Consiliul local al comunei Cumpăna, reprezentate legal prin persoana primarului, Mariana Gâju, vor încerca să ofere un strop de fericire și lumină în sufletele persoanelor vârstnice cu venituri reduse și persoanelor cu dizabilităţi gradul I (copii și adulți), au transmis reprezentanții CL Cumpăna. 
           
Un număr de 350 de persoane vârstnice cu venituri reduse și persoane cu dizabilități gradul I vor primi pachete conținând produse alimentare necesare hranei  zilnice: ulei, zahăr, făină, orez și cozonac.

Evenimentul are avea loc marți, 30 aprilie 2024, la domiciliul persoanelor vârstnice din localitate.
 

La Cumpăna, ca de fiecare dată în preajma sfintelor sărbători Pascale, Primăria și Consiliul local Cumpăna merg acasă la persoanele vârstnice, fără niciun venit sau cu venituri foarte mici, la persoanele cu dizabilități, să le aducă un strop de speranță, să știe că nu sunt singuri, să știe că au lângă dumnealor oameni care au hotărât să ajute de data aceasta,  un număr de 350 de persoane din comuna Cumpăna, cu produse tradiționale, tot de sfintele sărbători... cozonac, ulei, zahăr, făină, orez pe care gospodarii să le folosească în prepararea produselor pe care să le aibă pe sfânta masă, în ziua de Paște, a punctat edilul de la Cumpăna. 

 Mariana Gâju a menționat că vremea ploioasă nu constituie un impediment. 

Tocmai de aceea, colegii mei, funcționari publici și consilieri locali, vom merge, chiar dacă ziua este ploioasă. Cu Dumnezeu nu ne putem pune!

Vom merge la familii pentru a duce în ziua de astăzi pachetele și spunându-le: un Paște binecuvântat cu sănătate, cu credință, cu speranță că viața poate fi mai ușoară când ai  prieteni lângă umărul tău. 

Noi să ne pregătim să întâmpinăm învierea Domnului cu credință și cu dorința de a ne fi îndeplinite toate gândurile bune.

  


Citește și:

Acțiune de plantare de copaci la Cumpăna. Ce mesaj a transmis primarul Mariana Gâju (VIDEO)

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CS Victoria Cumpăna Gimnastele, 13 medalii la Campionatul Național. „Eforturile și dedicarea voastră sunt admirabile!“ (GALERIE FOTO)

17 Jun 2024 431

Mesajul Primăriei Cumpăna de sărbătoarea musulmană „Un prilej minunat de a celebra solidaritatea și colaborarea exemplară a comunitații musulmane din România”

16 Jun 2024 490

Alegeri electorale 2024 Mariana Gâju câștigă, fără emoții, Primăria Cumpăna, județul Constanța

11 Jun 2024 1221

Primăria Cumpăna, județul Constanța, a cumpărat materiale didactice pentru Grădinița Sfânta Maria și Liceul Tehnologic

03 Jun 2024 1552

LIVE TEXT Festivalul Naţional de Folclor „Dor de Cânt Românesc“ , 17 ediţii de cultură autentică, la Cumpăna. Azi are loc festivitatea de premiere (FOTO+VIDEO)

31 May 2024 760

LIVE VIDEO Festivalul - Concurs Național de Folclor pentru Tineri Interpreți „Dor de Cânt Românesc” revine în Cumpăna (FOTO)

30 May 2024 608

Festivalul - Concurs Național de Folclor pentru Tineri Interpreți „Dor de Cânt Românesc” revine în Cumpăna

29 May 2024 642

Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna, 35 de medalii la Trofeul „Ritmic Gym“. „Sunteți cu adevărat niște campioane!“ (GALERIE FOTO)

29 May 2024 805

Fotbal Victoria Cumpăna, 7-0 cu Dunărea Măcin, în campionatul Under-19 (GALERIE FOTO)

27 May 2024 647

Prietenie și voie bună la Serbarea Câmpenească, de la Cumpăna, județul Constanța (FOTO)

27 May 2024 782

”Serbare Câmpenească” la Cumpăna, un prilej de bucurie și socializare pentru toți locuitorii (GALERIE FOTO)

25 May 2024 610

Județul Constanța Petrecere câmpenească, în Cumpăna! Vezi când

24 May 2024 4626

Primăria Cumpăna semnează un contract nou cu Asfalt Dobrogea SRL, vizată fiind strada Frunzelor

22 May 2024 727

„Serbare Câmpenească” la Cumpăna. Muzică, dans și distracție

21 May 2024 810

Primăria Cumpăna, județul Constanța, a celebrat familia în comunitatea locală

16 May 2024 843