ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)


 
  • George Tufă, președintele PNL Cumpăna, este candidatul din partea partidului pentru Primăria Cumpăna. 

George Tufă, președintele PNL Cumpăna, este candidatul din partea partidului pentru Primăria Cumpăna. Este consilier local în comuna unde dorește să urce pe scara ierarhică a administrației locale.
 
Tânăr antreprenor, vizionar și focusat pe bunăstarea locuitorilor din Cumpăna, George Tufă ne va vorbi de ce lipsuri are localitatea și cum poate să îmbunătățească viața cumpănenilor, prin proiectele propuse.
 
În cadrul unui interviu live la ZIUA de Constanța, vom discuta cu George Tufă, candidatul PNL pentru Primăria Cumpăna, despre aspirațiile pe care le are candidatul dacă va ajunge să ocupe funcția de primar. Interviul va avea loc pe 24 aprilie 2024, de la ora 11.00.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 

„Sunt de 4 ani consilier și președinte la PNL Cumpăna”.

„Este în lucru, practic, malul numai cade, se așteaptă fonduri pentru terasamente”.

„Casele de pe malul canalului funcționează cu o canalizare improvizată. Aceasta nu deversează apă. Din păcate funcționeză pe o conductă de 15 cm. Se așteaptă fonduri pentru o conductă mai mare”.

„Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate”.

„Este nevoie neaparat ca acest proiect să fie implementat cât mai repede”.

„Vorbim de nodul rutier, vorbim de parcul industrial. Acesta este în momentul de față, este blocat. Se va debloca, avem deja cele 50 de ha. El este cumva blocat în momentul de față, dar se va debloca cât mai repede”.

„Un alt proiect pe care îl promovăm este achiziționarea de două mari generatoare. Sunt probleme iarna. Au fost și vor fi, probabil peste tot. Noi nu trebuie să așteptăm Enelul să rezolve această problemă. Ar fi bine ca fiecare comună mare să aibă un reprezentant care să aibă disponibilitatea să lucreze până ajung reprezentanții Enel”. 

„Am discutat cu o firmă din Londra, specializată pe senzori, să punem senzori în localitatea pentru a afla calitatea apei, calitatea aerului, iar ultimul este un senzor fonic pentru poliția locală”.

„Ne dorim și noi aderarea la CT BUS. Este o soluție, dar trebuie să fim atenți. Cumva e o sabie cu două tăișuri. Acum, singura problemă pe care o avem este atitudinea șoferilor și supraaglomerarea mașinilor”.

„Acesta nu este proiect care se poate face de pe azi pe mâine”.

„Există un program de asfaltare. Asfaltări sunt, dar eu aș fi foarte atent la cum s-au făcut asfaltările. Mulți locuitori ne-au adus la cunoștință că canalizările nu funcționează, în unele zone se strâng bălți”.

„Inițial s-a pus problema de o pistă de bicicliști pe DN 39. Dar mai important este să avem trotuare. Noi ne dorim trotuare. Asta este necesar în principal”.

„Pe viitorul scurt eu militez pentru nu din cauza taxelor foarte mari. Poate într-un viitor îndepărtat da. În cel puțin 10 ani sper să nu ajungem acolo pentru că e nevoie de proiecte europene”.

„Cele mai mari, bineînțeles. Nu am făcut niciun fel de alianță cu cei de la PSD. Comuna trebuie să meargă mai departe. Am reușit să aducem mai mulți bani la nivel de comună. Ce ne dorim pe mai departe e ca lumea să înțeleagă că acolo e nevoie de un suflet tânăr”.

„Avem o relație profesională ok și atât (n.r. cu actualul primar). Nu exită o înțelegere tacită. Avem o relație strict profesională, chiar dacă ne mai împungem noi. Aceste dezbateri aduc întotdeauna bine. Și PSD-ul învață lucruri de la noi, dar și noi de la ei. Ne contrăm, dar din contrele astea iese ceva bun”.

„Negocierea mea în politică a fost fără presiune pe mine. Ce voi face dacă voi câștiga? Dreptul la muncă? Eu mi-am dorit și îmi doresc să merg în fața oamenilor și să le spun să mă pună la treabă”.

 „Toată lumea știe că eu am făcut sport de performanță. Fac și acum sport. E normal să investesc în sport. E normal să atrag oameni performanți. Avem antrenori de calitate, avem copii care fără sport acolo nu ar face nimic. Sportul este un element important în comuna Cumpăna”.

„Ei știu de ce trebuie făcută schimbarea. Eu îi rog să-mi dea șansa să pun osul la treabă. Nu are sens să ne apucăm noi să arătăm gropile, lipsa stațiilor de autobuz. Ei le știu bine și le știu și eu foarte bine”.

Citește și:
ZIUA LIVE: Cu ce proiecte intră în cursă George Tufă, candidatul PNL la Primăria Cumpăna?

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT Generația de Aur, victorie în meciul de adio. Spectacol și emoții! Un stadion plin, pentru o echipă de neuitat (GALERIE FOTO + VIDEO)

25 May 2024 4280

Alegeri electorale 2024 Mihai Lupu își dorește încă un mandat în fruntea Consiliului Județean Constanța. Ce proiecte dorește să implementeze?

23 May 2024 579

Guvernul RomânieiProgramul premierului Marcel Ciolacu - 23 mai 2024

23 May 2024 279

Guvernul RomânieiProgramul premierului Marcel Ciolacu - 22 mai 2024

22 May 2024 260

Guvernul României Vizită oficială, alături de o parte dintre miniștrii Cabinetului, în Republica Turcia, la Ankara

21 May 2024 324

Cumpărare directă în valoare de peste 23.000 euro New Eventpro Strategy organizează evenimentele dedicate „Zilei copilului" la Mangalia (DOCUMENT)

17 May 2024 532

Alegeri Locale 2024. ZIUA ELECTORALĂ Dr. Cătălin Grasa, candidatul PSD la președinția CJ Constanța, despre planul concret prin care poate fi schimbată fața județului (VIDEO)

16 May 2024 650

Guvernul RomânieiProgramul premierului Marcel Ciolacu - 16 mai 2024

16 May 2024 293

ZIUA LIVE Candidatul PSD, Horia Constantinescu aduce schimbare în administrație. Primăria mobilă în Constanța (VIDEO)

09 May 2024 804

ZIUA LIVE Florin Mitroi, candidatul PNL la președinția CJ Constanța - „Cred că va fi o prezență foarte mare la vot pentru că oamenii vor o schimbare“ (VIDEO)

08 May 2024 951

ZIUA LIVE Orașul nu poate fi condus de la birou. Candidatul PSD, Horia Constantinescu lansează primăria mobilă!

08 May 2024 697

ZIUA LIVE Gihan Eserghep, candidat pentru Primăria Constanța din partea PUSL - „Votați pe cine doriți, oferta este vastă, dar prezentați-vă la vot!“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 May 2024 765

ZIUA LIVE Florin Mitroi (PNL) „Vreau să resuscităm acest județ. Cred cu tărie că pot schimba oamenii!"

07 May 2024 1271

ZIUA LIVE Gihan Eserghep, candidatul PUSL pentru Primăria Constanța, partener al antreprenoriatului local. Țința, crearea de noi locuri de muncă!

06 May 2024 1164

ZIUA LIVE Dr. Cătălin Grasa, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, despre turism și planurile sale pentru județul Constanța (VIDEO)

02 May 2024 987