ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în cursă George Tufă, candidatul PNL la Primăria Cumpăna?



George Tufă, președintele PNL Cumpăna, este candidatul din partea partidului pentru Primăria Cumpăna. Este consilier local în comuna unde dorește să urce pe scara ierarhică a administrației locale.
 
Tânăr antreprenor, vizionar și focusat pe bunăstarea locuitorilor din Cumpăna, George Tufă ne va vorbi de ce lipsuri are localitatea și cum poate să îmbunătățească viața cumpănenilor, prin proiectele propuse.
 
În cadrul unui interviu live la ZIUA de Constanța, vom discuta cu George Tufă, candidatul PNL pentru Primăria Cumpăna, despre aspirațiile pe care le are candidatul dacă va ajunge să ocupe funcția de primar. Interviul va avea loc pe 24 aprilie 2024, de la ora 11.00.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
 
Citește și

Florin Mitroi, candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța - „Văd această candidatură ca pe o responsabilitate imensă"!(VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 682

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 07 februarie 2023

08 Feb 2023 2343

#alegerilocale2020 Candidatul PNL la Primăria comunei Cumpăna, George Tufă - „O comunitate în dezvoltare are nevoie de o viziune proaspătă“

22 Aug 2020 1919