Divizia de Pază a lui Giurcă îşi lărgeşte sfera de influenţă

cap_6.jpgPotrivit hotărârii nr. 12 din 29 iunie a.c., Direcţia de Pază condusă de Lucian Titi Giurcă şi care are sediul social în Constanţa, Aleea Magnoliei, îşi deschide un nou punct de lucru.

Decizia survine la câteva luni după ce, în luna martie a acestui an, se înfiinţa Divizia Logistic SRL Constanţa, una dintre firmele în care este asociat Divizia de Pază SRL-ul şi care are ca obiect de activitate, pe lângă cel principal, de „întreţinere şi reparaţie a autovehiculelor" - „comerţul cu ridicata al îmbrăcămintei şi încălţămintei". Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial al României de ieri. Astfel, SC Direcţia de Pază SRL îşi înfiinţează un punct de lucru în judeţul Tulcea pentru o perioadă de cinci ani. Sediul firmei va fi în localitatea Teliţa şi funcţionează începând cu 1 iulie.

Contactat telefonic, şeful Direcţiei de Pază spune că a fost necesară deschiderea unui punct de lucru în judeţul vecin Constanţei datorită contractelor care au fost încheiate cu câţiva agenţi economici din zonă, dar şi perspectivei care pare să le fie favorabilă. „Divizia deja funcţionează, se fac angajări, va fi nevoie de 60 de angajaţi pentru ca punctul de lucru să poată funcţiona. Doi angajaţi de la Constanţa vor fi responsabili cu buna desfăşurare a activităţii din Tulcea, dar nu se vor muta acolo. Doar vor verifica activitatea", spune Ghiurcă.

Punct deschis la Braşov, închis după câteva luni

diviziadepaza-LucianGiurca.jpg

Tot în luna martie, mai exact din 1 martie a acestui an, SC Divizia de Pază SRL, al cărei unic asociat este Direcţia de Pază a Judeţului Constanţa, îşi închidea un punct de lucru, deschis în luna decembrie 2010 la Braşov. Într-o ediţie anterioară relatam că, pe 20 decembrie 2010, SC Divizia de Pază şi-a înfiinţat un punct de lucru la Braşov, cu sediul pe bulevardul Eroilor nr. 17, mai exact în sediul clădirii SC Modarom SCM (Societate Cooperativă Meşteşugărească). Directorul Titi Lucian Giurcă ne-a declarat, la momentul respectiv, că Divizia de Pază avea la Braşov 130 de agenţi de pază, angajaţi din localitate. În ceea ce priveşte sediul ales, în clădirea Modarom, Giurcă a afirmat că a fost un fel de schimb pe schimb, Modarom-ul punându-le la dispoziţie un spaţiu ca să-şi deschidă punct de lucru, Divizia oferind la schimb pază. Referitor la decizia de închidere a punctului de lucru de la Braşov, Giurcă susţine că a închis „taraba" pentru că a fost reziliat contractul care susţinea activitatea firmei în acel oraş.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Este oficial! Firma însărcinată cu paza bunurilor publice și private aparținând municipiului Constanța a intrat în faliment!

03 Oct 2022 2541

Divizia de Pază SRL riscă să piardă contractul privind paza bunurilor publice și private aparținând municipiului Constanța! Cui va fi cesionat serviciul

03 Sep 2022 2156

Încet, dar sigur, Divizia de Pază a Consiliului Județean Constanța se îndreaptă către faliment! (DOCUMENT)

16 Jun 2022 1387

Creditorii Diviziei de Pază SRL, convocați în adunare (DOCUMENT)

03 Jun 2022 1506

Insolvența Diviziei de Pază SRL, a Consiliului Județean, merge mai departe la Tribunalul Constanța!

27 Apr 2022 1444

Divizia de Pază a Consiliului Județean Constanța, citată la tribunal! Se pune în discuție intrarea în faliment! (DOCUMENT)

04 Apr 2022 1748

Este oficial! Se pregătește intrarea în faliment a Diviziei de Pază a Consiliului Județean Constanța! (DOCUMENT)

17 Mar 2022 2516

Suma este imensă! Lovitură dură pentru Divizia de Pază SRL, firmă controlată de CJC! (DOCUMENT)

17 Feb 2022 3642

Insolvență Afaceri în creștere pentru Divizia de Pază SRL. Firma unei direcții a Consiliului Județean Constanța

15 Sep 2021 2386

Firma unei direcții a Consiliului Județean Constanța Titi Lucian Giurcă, chemat să răspundă pentru situația Diviziei de Pază SRL. I se cere o avere

11 Nov 2020 4404

Insolvenţa Diviziei de Pază a Consiliului Judeţean Constanţa, amânată pentru 2018

25 Oct 2017 3882

Divizia de Pază a Consiliului Judeţean Constanţa a intrat în insolvenţă. Are datorii de 7.979.896 de lei

07 Aug 2017 5633

CNSC obligă CJC să reia o licitaţie Zip Escort, nemulţumită că a fost dată la o parte de CJC, după ce anul trecut câştigase tot (documente)

15 Jun 2016 4633