Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, Prelungirea Eduard Caudella, din Cartierul Compozitorilor (galerie foto)

 strada_prelungirea_Eduard_Caudella_01.jpgÎn secolul XXI, în municipiul Constanţa încă mai există străzi, alei, străduţe sau trotuare fără asfalt. Altele au trotuare pe care nu se poate circula. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă în fiecare zi străzi din municipiul Constanţa, care au fost uitate de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă, totuşi, or fi fost vreodată văzute de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde ne chemaţi.

În ediţia de astăzi vom prezenta strada Prelungirea Eduard Caudella, care se intersectează cu străzile Eduard Caudella şi Sergiu Celibidache. Strada arată ca un drum de ţară: fără asfalt şi cu buruieni pe margini, care ţin locul trotuarelor. Cu toate că pe stradă se înalţă semeţ doar vile moderne şi frumoase, şi aici am găsit gunoaie şi noroi.

strada_prelungirea_Eduard_Caudella_02.jpgCa să scape de noroi, atunci când plouă, locutorii au adus pietriş, pe care l-au întins în faţa porţilor. Cert este că şi această stradă, la fel ca Aleea Brătianu, pe care v-am prezentat-o ieri, a fost lăsată de izbelişte de Primăria Constanţa. Prelungirea Eduard Caudella se află în Colegiul 8. Pentru care se „bat" următorii candidaţi, care speră la un mandat de deputat: Francisc-Florin Bartok (candidat din partea UDMR), Manuela Mitrea (din partea USL), Andrei Gheorghe (din partea ARD), Andreea-Lavinia Diacon (din partea Partidului Ecologic Român), George-Andrei Popescu (PP-DD), Ştefan Pereanu (din partea Partidului România Mare).

Primele ecouri


În urma articolului publicat în ediţia din 14 noiembrie, în care a fost prezentată Aleea IC Brătianu, unul dintre candidaţii la alegerile din 9 decembrie a răspuns deja proiectului demarat de către cotidianul ZIUA de Constanţa. Este vorba despre consilierul judeţean Mircea-Titus Dobre candidatul USL la un mandat de deputat în Colegiul 7, care ne-a comunicat că are cunoştinţă despre problemele de pe Aleea IC Brătianu şi din tot cartierul Palas şi că acestea sunt în atenţia sa. Mai exact, Mircea-Titus Dobre va căuta să identifice soluţiile pentru aceste probleme.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Incendiu la o patiserie din Cernavodă, județul Constanța! Intervin pompierii

20 May 2024 383

Firme Constanța Societate nouă, deschisă în Mangalia. Iată cu ce se ocupă Small Tailors A&I SRL

20 May 2024 244

Primăria Constanța Reabilitare finalizată pe bulevardul Mamaia, pe tronsonul dintre străzile Ion Rațiu și Zorelelor

20 May 2024 278

RAJA Constanța Apă cu presiune scăzută în Eforie Nord, Agigea și Lazu!

20 May 2024 287

Constanța Tânăr cu permis suspendat, prins de polițiști la volan - s-a ales cu dosar penal

20 May 2024 286

20 loturi de teren extravilan situate în județul Constanța, scoase la vânzare! Se cer peste 3,7 milioane de euro (DOCUMENT)

20 May 2024 813

Primăria Municipiului Constanța Lucrări, în executare în oraș. Se impun restricții de circulație în unele zone – vezi unde (FOTO)

20 May 2024 396

ISU Argeș - Pompierii au intervenit în municipiul Curtea de Argeș, strada Fabricii

20 May 2024 207

Accident pe strada Mihai Viteazu! Autobuzele CT Bus înregistrează întârzieri pe mai multe linii

20 May 2024 532

Constanța Carambol pe strada Mihai Viteazu! Trei mașini s-au ciocnit - două persoane au fost rănite (GALERIE FOTO+VIDEO)

20 May 2024 1908

RAJA Constanța Mai multe zone din Medgidia vor rămâne fără apă timp de 14 ore!

20 May 2024 341

UPDATE. Știri Constanța Accident rutier la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja. Un pieton a fost lovit!

19 May 2024 805

Cumpărări Directe Constanța Primăria Cobadin amenajează o parcare în zona Grădiniței din Viișoara (DOCUMENT)

19 May 2024 423

#DobrogeaDigitală Planurile de dezvoltare pentru Constanța anilor 1930 - „Suntem ameninţaţi să pierdem strada Mircea, una din arterele principale ale oraşului “ (II)

19 May 2024 774

TRL Properties SRL, PUZ pentru reglementarea unui teren din Năvodari

19 May 2024 367