Iarna nu-i ca vara De sărbători, Constanţa va fi luminată în stil... auster

În perioada sărbătorilor de iarnă, Constanţa va fi luminată în stil... auster. Anunţul a fost făcut ieri, de primarul Radu Mazăre, care a explicat că municipalitatea trebuie să se chivernisească. Cum va fi oraşul de Crăciun? „Subţire, dragă”, a răspuns edilul şef. „E adevărat că oraşul nu arată spectaculos pe timpul sărbătorilor, dar arată spectaculos în timpul verii, trei luni. În România nu mai există niciun oraş, din câte ştiu eu, în care toţi copiii să primească cadouri. Nu de ieri, de azi, de zece ani”, a ţinut să menţioneze edilul şef.

Din punctul său de vedere, dacă administraţia publică locală constănţeană ar investi mult în luminiţele care „îmbracă” oraşul în perioada sărbătorilor de iarnă, lumea ar crede că „a înnebunit Mazăre”. „O să spuneţi că a înnebunit Mazăre, noi avem nevoie de subvenţie, de ajutoare şi el bagă bani în zorzoane. Ştiu foarte bine cum e. O să fie de bun simţ, dar nu o să fie fastuos, nu avem bani ca să facem fast. Nu avem bani să facem fast nici cu iluminatul de sărbători, nici cu floricele şi fel de fel de plantări de milioane de euro, aşa cum fac alte oraşe din ţară”, a afirmat şeful municipalităţii constănţene.

Pe principiul „vara nu-i ca iarna”, Radu Mazăre a menţionat şi că municipiul Constanţa „vara este cel mai fastuos oraş din România”. „Turiştii vin în Mamaia şi din Mamaia vin în Constanţa”, a specificat Mazăre. De prisos, de vreme ce constănţenii locuiesc, evident, 12 luni în Constanţa. E puţin probabil ca pe ei să-i încălzească fastul de trei luni din staţiunea Mamaia.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Au sustras bunuri din sediul unei societăți. Percheziții au fost efectuate în Ovidiu, județul Constanța (Galerie FOTO)

26 Apr 2024 19

RAJA Constanța anunță oprirea apei în muncipiul Constanța din cauza unei avarii

26 Apr 2024 110

48 centrale eoliene, 4 stații de transformare, rețele electrice și căi de acces Parc eolian, înființat de South Wind SRL în comuna Cerchezu, județul Constanța

26 Apr 2024 172

Cumpări directe Tehnoconsult Proiect SRL semnează un nou contract cu municipalitatea. Este vizat Cazinoul din Constanța (DOCUMENT)

26 Apr 2024 194

Farul Constanța. Luca Andronache a spart gheața „Încercăm să jucăm cât mai bine pentru fani și pentru toată Constanța“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Apr 2024 210

Constănțenii, invitați să depună observaţii la APM Constanța Centrală electrică fotovoltaică, înființată de firma 2A Allcross SRL, în comuna Cobadin

26 Apr 2024 149

Primarul din Constanța, dat în judecată de o companie privată! Afaceriștii cer refacerea certificatelor de urbanism pentru mai multe terenuri din Dosarul Retrocedărilor (MOTIVARE)

26 Apr 2024 266

Tribunalul Constanța, decizie definitivă în cazul Herli-Sof SRL, firma care administrează Autogara Sud, din Constanța!

26 Apr 2024 171

Licitații Constanța Confort Urban SRL, un nou contract cu Fast Park Co SRL pentru parcări prin SMS! Achiziție de 265.000 de euro (DOCUMENT)

26 Apr 2024 156

Istoria Dobrogei Dinastia Alexandrescu - cap de afiș în cultura Constanței

26 Apr 2024 318

Curtea de Apel Constanța stabilește ce instanță va judeca procesul deschis de administrația Chițac legat de Fundația Fantasio

26 Apr 2024 134

Licitație de un milion de euro organizată de Sucursala Regională CF Constanța. Sunt vizate lucrări la construcțiile și instalațiile aferente de pe raza SRCF Constanța (D0CUMENT)

26 Apr 2024 158

Afaceri Constanța O firmă înființată anul trecut a bifat un contract de 50.000 de lei cu Primăria Băneasa. Despre ce este vorba (DOUCMENTE)

26 Apr 2024 170

În județul Constanța Amendat pentru transport de material lemnos fără documente legale

26 Apr 2024 179

Expoziția „Constanța anilor '60, '70, '80 - Demolări, Realizări Arhitecturale și Urbanistice” a arhitectului Radu Cornescu poate fi vizitată la Biblioteca Județeană Constanța (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 171