Primarul Cristian Radu a aprobat înfiinţarea Consiliului Consultativ Cetăţenesc

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a semnat, recent, dispoziţia prin care, la nivelul oraşului, se constituie Consiliul Consultativ Cetăţenesc (CCC). „Această structură a fost concepută pentru creşterea gradului de transparenţă în actul administrativ şi pentru o mai bună cunoaştere a problemelor comunităţii. Consiliul Consultativ va fi reprezentat de diverse entităţi socio-profesionale de pe teritoriul administrativ al Mangaliei, având rol consultativ în procesul de luare a deciziilor la nivelul autorităţilor publice locale deliberative”, susţin reprezentanţii administraţiei publice locale din sudul litoralului.

Membrii CCC vor dezbate şi vor aviza proiectele de hotărâre care urmează a fi supuse spre adoptare în şedinţele ordinare ale Consiliului Local Mangalia. Activitatea CCC are drept scop şi identificarea problemelor cu care se confruntă cetăţenii oraşului şi stabilirea priorităţilor în rezolvarea acestora. Noua structură va fi formată din cel mult 19 membri, în funcţie de necesităţile de reprezentare, stabilite de autoritatea publică locală. În componenţa acestui organism se vor regăsi reprezentanţii cultelor religioase, ai sindicatelor, patronatelor, pensionari, minorităţi, dar şi reprezentanţi ai asociaţiilor de proprietari şi diverse alte categorii socio-profesionale. Şedinţa de constituire este condusă de un reprezentant al autorităţii executive a administraţiei publice locale, care va prezenta prevederile regulamentului şi modul de funcţionare a CCC.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atlantic Blue Construct SRL s-a mutat cu sediul în satul 2 Mai, comuna Limanu, județul Constanța

27 Apr 2024 206

Firme Constanța O nouă societate, deschisă în Mangalia. Iată cine o administrează

27 Apr 2024 302

UPDATE Incendiu la o casă din Mangalia, județul Constanța. Fumul este vizibil din Vama Veche (FOTO+VIDEO)

27 Apr 2024 779

Marfă contrafăcută la Vama Veche! Ce au descoperit oamenii legii într-un autocar de pe ruta Turcia - România? (FOTO)

27 Apr 2024 397

Firme Constanța Modificări în Keyconect SRL. Se închide punctul de lucru din Mangalia și se retrage un asociat

27 Apr 2024 283

Firme Constanța Imsat Elconmet SA convocă Adunarea Generală a Acționarilor pentru evaluarea situațiilor financiare din 2023

27 Apr 2024 318

Curtea de Apel Constanța, motivare importantă în cazul tragediei de la 2 Mai! „Nu rezultă suspiciuni care ar putea pune sub semnul îndoielii imparțialitatea şi obiectivitatea judecătorilor de la Mangalia“

25 Apr 2024 1696

Tinerii din Mangalia, susținuți de Primărie în plan socio-profesional (FOTO+VIDEO)

25 Apr 2024 626

Știri justiție Constanța Neptun Olimp SA cere în instanță anularea unui act emis de Primarul Municipiului Mangalia. CL Mangalia devine pârât în cauză!

25 Apr 2024 329

Proiectul a fost depus la APM Constanța Port Azuro SRL investește într-un nou restaurant în Portul turistic Mangalia

25 Apr 2024 452

Motivare CSM Consiliul Superior al Magistraturii respinge cererea de suspendare din magistratură a judecătoarei Popoviciu Ioana Ancuța (MINUTA)

24 Apr 2024 848

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Georgianei Ivan, secretarul general al comunei Limanu (DOCUMENTE)

24 Apr 2024 380

Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA pune la bătaie peste 1,5 miliarde de lei pentru lucrările de electrificare și reabilitare a liniei de cale ferată Constanța – Mangalia (DOCUMENT)

24 Apr 2024 617

Judecătoarea Popoviciu Ioana Ancuța, din Judecătoria Mangalia, vrea să plece de la Mangalia! Iată unde își cere transferul

24 Apr 2024 20529

Secţia pentru Judecători în Materie Disciplinară a rămas în pronunțare în cazul judecătoarei Popoviciu, de la Mangalia

24 Apr 2024 484