Proaspăt revenit în sediul din Mangalia PNŢCD nu exclude organizarea mitingurilor împotriva lui Tusac

sediu_PNTCD.jpgŢărăniştii din Mangalia şi-au recuperat ieri sediul de partid pe care îl deţineau printr-un contract de închiriere încă din 1990. După mai bine de doi ani de procese, PNŢCD a susţinut în sediul din sudul litoralului prima conferinţă de presă.

Acest lucru a fost posibil după nenumărate lupte în instanţă, dar şi în stradă. Amintim că, în urma unei decizii unilaterale de acum trei ani a Primăriei municipiului Mangalia, sediul care până atunci aparţinuse PNŢCD a fost ocupat de prelaţii mangalioţi.

Reintrarea în posesia sediului de partid reprezintă o victorie pentru ţărănişti. Liderul PNŢCD Constanţa, Tudorel Chesoi, îl consideră vinovat de ceea ce el a numit în repetate rânduri un abuz pe primarul Mangaliei, Claudiu Tusac. „Vinovatul principal e primarul comunist, tovarăşul Claudiu Tusac, care nu a înţeles că nu trebuie să afecteze climatul democratic", a declarat Chesoi.

Ulterior, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNŢCD Constanţa a afirmat că, în cazul în care actualul edil-şef al Mangaliei, social-democratul Claudiu Tusac, va candida pentru un nou mandat de primar, „PNŢCD îi va face o opoziţie puternică". „Mai mult, nu este exclus nici să organizăm mitinguri împotriva lui Tusac", avertizează Chesoi.

În replică, primarul Tusac a afirmat că nu îl interesează subiectul. „Nu mă interesează acest subiect, am alte probleme. Nu a fost niciun abuz din partea noastră (n.r. a Primăriei Mangalia). PNŢCD a câştigat doar pentru că unul dintre viceprimari, nu mai ştiu care, a renunţat la proces", a declarat edilul-şef al municipiului Mangalia.

Reamintim că PNŢCD a câştigat în instanţă încă de la finalul anului trecut, definitiv şi irevocabil, dreptul de a-şi derula din nou activitatea în sediul organizaţiei locale din Mangalia.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ministerul Apărării achiziționează servicii adiționale de reparații și andocare pentru puitorul de mine și plase „Vam. Constantin Bălescu“

29 Apr 2024 346

Cumpărări directe Constanța În diferite zone din Mangalia se aplică marcaj rutier (DOCUMENT)

29 Apr 2024 296

Firmă nouă în Mangalia, județul Constanța! Se va ocupa de construcţii de nave

29 Apr 2024 328

UPDATE Șofer beat și fără permis implicat într-un accident rutier la Costinești. Conducea o mașină furată

28 Apr 2024 434

Atenție șoferi! Vor fi restricții de circulație pe Autostrada A2 București Constanța și DN39 Agigea-Mangalia de 1 Mai și Paște

28 Apr 2024 497

Cumpărări directe Dimitris Garden SRL a semnat cu Primăria Mangalia și Apollo Ecoterm SRL. Firma va funiza plante de peste 460.000 de lei (DOCUMENTE)

28 Apr 2024 378

Firme Constanța Un bărbat din județul Argeș și-a deschis restaurant în Neptun, municipiul Mangalia

28 Apr 2024 341

Atlantic Blue Construct SRL s-a mutat cu sediul în satul 2 Mai, comuna Limanu, județul Constanța

27 Apr 2024 321

Firme Constanța O nouă societate, deschisă în Mangalia. Iată cine o administrează

27 Apr 2024 408

UPDATE Incendiu la o casă din Mangalia, județul Constanța. Fumul este vizibil din Vama Veche (FOTO+VIDEO)

27 Apr 2024 1153

Marfă contrafăcută la Vama Veche! Ce au descoperit oamenii legii într-un autocar de pe ruta Turcia - România? (FOTO)

27 Apr 2024 503

Firme Constanța Modificări în Keyconect SRL. Se închide punctul de lucru din Mangalia și se retrage un asociat

27 Apr 2024 325

Firme Constanța Imsat Elconmet SA convocă Adunarea Generală a Acționarilor pentru evaluarea situațiilor financiare din 2023

27 Apr 2024 356

Curtea de Apel Constanța, motivare importantă în cazul tragediei de la 2 Mai! „Nu rezultă suspiciuni care ar putea pune sub semnul îndoielii imparțialitatea şi obiectivitatea judecătorilor de la Mangalia“

25 Apr 2024 2720

Tinerii din Mangalia, susținuți de Primărie în plan socio-profesional (FOTO+VIDEO)

25 Apr 2024 678