Festival simfonic

"Black Sea Summer Festival" la cea de-a VIII-a editie

La serile de concert vor participa solisti si dirijori coreeni * Cu prilejul acestei manifestari, conducerea Filarmonicii "Marea Neagra" a organizat o conferinta de presa ce se va desfasura maine, la sediu, la ora 11.00 * Manifestarea se va deschide cu un spectacol simfonic ce va avea loc in aceasta vineri, in sala de concerte a Liceului de Arta Constanta, la ora 20.00 * Festivalul va mai gazdui si un recital de pian sustinut de solistii coreeni Jin Young Lee si Hye Soo Eun

Filarmonica "Marea Neagra" da startul celei de-a VIII-a editii a manifestarii "Black Sea Summer Festival". Cu prilejul acestui eveniment, conducerea Simfonicului constantean organizeaza maine, la ora 11.00, o conferinta de presa ce va avea ca tema deschiderea "Black Sea Summer Festival 2002". Iata ce si-a propus Filarmonica pentru festivalul din acest an cu privire la invitatii solisti si dirijori, dar si la programul fiecarei seri de concert. Manifestarea se va deschide cu un spectacol simfonic ce va avea loc in aceasta vineri, in sala de concerte a Liceului de Arta Constanta, la ora 20.00. Invitatii sunt: Jung Suk Kim (maestru dirijor) si Jae Sook An, Hae Ran Choi, Yun Jung Kim (solisti). Vor fi interpretate lucrari de Weber, Saens, Poulene si Bizet. O alta seara a manifestarii "Black Sea Summer Festival" ii va aduce pe scena constanteana pe Jin Kwon Lee (maestru dirijor) si Daniel Podlovschi, In Ho Kim, Daniela Vartejan, Jae Kyung Cho, Eun Ki Moon, Jin Young Lee, Hye Soo Eun (solisti). Ei vor interpreta alaturi de orchestra "Marea Neagra", "Uvertura Hebridele" de Mendelssohn Bartholdy, "Concertul pentru 4 viori si orchestra" de Vivaldi, "Concertul pentru 2 piane si orchestra" de Poulene si "Concertul pentru vioara si orchestra" al lui Ceaikovski. Festivalul va mai gazdui si un recital de pian sustinut de solistii coreeni Jin Young Lee si Hye Soo Eun. Ei vor interpreta o "Fantezie" de Mozart, "4 Piese" de Brahms, un "Vals nobil si sentimental" de Ravel si "Allegro de concert" de Granados. Un alt concert la care vor participa artisti coreeni este cel dedicat unor creatii precum "Piesa coreeana pentru orchestra" de K.S. Kim, "Concertul pentru 2 flaute si orchestra" de Cimarosa, "Concertul pentru 4 viori si orchestra" de Vivaldi si "Simfonia nr. 8 in Fa Major" a lui Beethoven. Cei care vor urca pe scena constanteana sunt Young Woon Young (maestru dirijor), alaturi de solistii Sebastian Tegzesiu, Hye Jin Lee, Kyung Hwa Chung, Sung Hee Park, Byung Gwan si Yim O-Seuk Kwon. Festivalul se va finaliza in seara de 4 august, la ora 20.00, in sala de concerte a Liceului de Arta Constanta. La spectacol vor participa Bong Hon Yoo, care va dirija orchestra iar solisti vor fi Hyun Ju Kang, Soo Hyun Lim, Kyung Myung Kim, Seong Eun Lee si Hanna Kim Lee. Iata si programul ultimei seri de "Black Sea Summer Festival": "An Eclipse pentru orchestra" de Hoon Park, "Concertul pentru 4 viori si orchestra" de A. Vivaldi, "In quelle trine morbide" din opera Manon Lescaut de G. Puccini, "Ernani Involani" din opera Ernani de G. Verdi, "Cantec coreean" si "Simfonia nr. 2 in si minor, op. 5" de A.P. Borodin. Vom reveni in curand cu amanunte de la conferinta de presa ce se va desfasura maine, la sediul Filarmonicii "Marea Neagra" Constanta.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Black Coffee, DJ-ul desemnat Man of The Year în 2023, completează lineup-ul ediției 2024 a festivalului Untold

16 Apr 2024 471

Artist Talk cu Lia Perjovschi și Dan Perjovschi la Muzeul de Artă Brașov

10 Apr 2024 284

Lenny Kravitz, singurul artist cu 4 premii Grammy consecutive, urcă pe scena principală de la UNTOLD

04 Apr 2024 476

Interviu online Pictorul și graficianul profesionist Bianca Paraschiv - Sunt sinceră cu mine, creez ceea ce mă reprezintă și mă împlinește spiritual și artistic!

03 Apr 2024 2155

LIVE TEXT Expoziția „Praguri”, la Muzeul „Ion Jalea”. Constănțenii, invitați să admire fotografii ce explorează ideea de amintiri și locuri ale copilăriei din satele Dobrogei (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 989

Expoziție de fotografie „Praguri”, a artistei Iris Maria Tușa, la Muzeul „Ion Jalea” Constanța

26 Mar 2024 597

Vernisajul expoziției „Praguri” al artistei Iris Maria Tușa este găzduit de Muzeul „Ion Jalea” Constanța

25 Mar 2024 537

„Elixirul dragostei”, eveniment la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski Constanța

12 Mar 2024 645

În județul Constanța Aviatorul Rață Vasile a decedat. Mesajul transmis de familia sa

08 Mar 2024 973

Artist Talk susținut de Alexandru Rădvan la Muzeul de Artă Constanța

23 Feb 2024 598

Muzeul de Artă Constanța sărbătorește Ziua Națională Constantin Brâncuși

19 Feb 2024 577

INNA va urca pe scena principală a festivalului UNTOLD Dubai

07 Feb 2024 605

Expoziție de artă la Muzeul Marinei Române din Constanța

01 Feb 2024 912

Cunoscută artistă din România a murit chiar de ziua de naștere. Avea doar 38 de ani

22 Jan 2024 2453

Bianca Boeroiu a câștigat premiul Emmy la categoria „Machiaj contemporan remarcabil”

11 Jan 2024 937