SELGROS Cash & Carry SRL va deschide la primavara un magazin in Constanta

Anul 2001 a insemnat startul crearii unui lant de magazine CASH & CARRY pe piata romaneasca, de catre firma SELGROS Cash & Carry SRL din Brasov, oras unde, de altfel, s-a construit primul magazin reprezentativ al societatii. Acestui start i-au urmat, in decursul a doi ani, alte patru magazine SELGROS in alte patru zone din tara: Pantelimon, Bucuresti-Baneasa, Bucuresti-Berceni si Targu Mures. Lantul continua sa mai adauge cate o veriga datorita faptului ca aceste magazine au prins la public si continua sa inregistreze un numar mare de clienti. Astfel, al saselea magazin SELGROS va fi deschis in Constanta, in primavara anului urmator.

Clientul concepe concurenta

Reprezentantii societatii SELGROS Cash & Carry SRL nu se tem de concurenta. Un alt lant de magazine de acelasi gen, precum METRO, nu reprezinta un adversar. Din punctul lor de vedere, piata romaneasca are un potential suficient de mare pentru ambele societati concurente, o situatie care le este familiara si din alte tari, de exemplu Germania si Polonia, unde ambele companii actioneaza cu mare succes. In cele din urma, clientul este cel care constata diferentele intre competitori si el este cel care alege conform necesitatilor lui. Telul lor declarat ca fiind cel mai important este satisfactia clientilor proprii! Pentru a analiza impactul serviciilor oferite prin intermediul acestor magazine asupra clientilor, s-a initiat si desfasurat de curand un sondaj de opinie in magazinele SELGROS. Rezultatul a fost mai mult decat relaxant, acesta confirmand ca peste 80% dintre participantii la sondaj s-au exprimat a fi foarte multumiti cu oferta si serviciile puse in serviciul lor si au declarat ca ar recomanda SELGROS neaparat mai departe. Pentru a mentine acest nivel de popularitate in randul clientilor fideli si al potentialilor cumparatori care vor apela la SELGROS, personalul lucreaza, inca de la deschiderea primului magazin SELGROS, la o optimizare permanenta a sortimentului, ofertelor si serviciilor in toate magazinele pentru a veni in intampinarea exigentelor si dorintelor clientilor. "Telul nostru este de a le oferi clientilor, tot ce au nevoie pentru o buna derulare a afacerilor lor, in sistemul One-Stop-Shop. Conceptul si amenajarea interioara a magazinelor SELGROS, precum si pozitionarea marfurilor in raft sunt aceleasi in fiecare magazin. Astfel, clientii care cunosc deja si apreciaza serviciile si interiorul magazinelor noastre, se pot simti acasa in cazul in care viziteaza un alt magazin SELGROS decat cel pe care il frecventeaza de obicei", a afirmat Pia Krauss, reprezentant al SELGROS Cash & Carry SRL. O alta strategie care s-a dovedit inteleapta a fost ca fiecare dintre magazinele deschise pana in prezent sa ofere si un sortiment regional, care sa satisfaca exigentele locale.

Investitiile sunt pe masura rezultatelor

Investitiile pentru deschiderea unui astfel de magazin sunt foarte mari. Pentru fiecare dintre cele cinci magazine deschise pana acum s-au investit aproximativ 15 milioane de Euro. Aceiasi bani sunt preconizati si pentru acest magazin SELGROS din orasul nostru. S-a plecat chiar de la achizitionarea terenului pe care se va ridica intreaga constructie, cu utilitatile aferente. Conducerea de la Brasov a preferat sa nu lucreze cu un antreprenor general, lucrarile de constructie revenind mai multor firme. Firma care se ocupa in cea mai mare parte de constructie este firma locala Convas Construct Constanta. Cert este ca acest SELGROS nu va fi ultimul! Expansiunea continua si exista un plan de dezvoltare a lantului de magazine existent in urmatorii ani cu cel putin 15 magazine SELGROS in Romania.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța box Alexandru Buleu, învins în optimi la Europene de favoritul categoriei. „Viitorul îți aparține!“

20 Apr 2024 747

Handbal Victorie în deplasare cu Potaissa Turda și CSM Constanța s-a calificat în sferturile Cupei României

20 Mar 2024 898

Sondaje de opinie Peste 70% dintre participanții la sondaj nu cred că România va adera la Schengen și pe cale terestră în 2024!

21 Jan 2024 1071

BTA 38% dintre bulgarii dintr-un studiu global sunt pesimişti faţă de 2024, alţi 18% - optimişti

01 Jan 2024 738

CSM Constanța „Pentru România!“, a strigat Elena Zaharia, după ce a învins-o pe japoneza Rin Mende la Campionatul Mondial

02 Dec 2023 1103

Tenis de masă CSM Constanța s-a calificat în sferturile ETTU EuroCup Women

16 Nov 2023 843

Baschetbalistele de la CSM Constanța s-au calificat în sferturile Cupei României (GALERIE FOTO)

07 Oct 2023 1008

Gânduri frumoase pentru elevi Bogdan Huțucă, deputat PNL - „Educația este cea mai bună trambulină spre o carieră de succes"!

11 Sep 2023 740

Liga a 4-a Constanța 2023/2024 Fotbalist nigerian la Viitorul Cobadin. Transferat și un jucător care a evoluat în Germania (GALERIE FOTO)

16 Aug 2023 3572

Tenis de masă Medalie pentru fetele de la LPS „Nicolae Rotaru“ la Naționalele de juniori Under-13

15 May 2023 1833

Horoscop Este rost de câștiguri importante la debutul acestei săptămâni

10 Apr 2023 1325

Reuven Azar, Ambasador al Israelului în România – „Considerăm că orașul Constanța poate deveni un hub în Marea Neagră”

30 Mar 2023 1140

Eliza Samara a rămas cu o victorie uriașă la Singapore, contra campioanei olimpice, și cu un alt meci memorabil, cu Margaryta Pesotska

16 Mar 2023 1711

Fotbalistele de la Farul Constanța s-au calificat în sferturile Cupei României

13 Mar 2023 1413

#ConstanțaEsteBine 7.03.2023 Matematica lunii martie

07 Mar 2023 1367