Concurs în serii Poliţia Constanţa caută zeci de şefi pentru posturile comunale din judeţ

Lună de „foc" la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa! În urmă cu puţin timp s-au scos la concurs funcţiile de conducere ale tuturor posturilor de poliţie comunale din judeţul Constanţa. Astfel, conform datelor oficiale, IPJ Constanţa va organiza concurs pentru ocuparea funcţiilor de şef de post la posturile de poliţie comunale din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Constanţa, respectiv Postul de Poliţie Agigea, Postul de Poliţie Cumpăna şi Postul de Poliţie Valu lui Traian. Evenimentul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, la data de 22 octombrie, ora 09.00.

De asemenea, IPJ mai caută şefi de post la posturile de poliţie comunale din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Mihail Kogălniceanu, respectiv Postul de Poliţie Grădina, Postul de Poliţie Lumina, Postul de Poliţie Mihail Kogălniceanu, Postul de Poliţie Nicolae Bălcescu şi Postul de Poliţie Târguşor.

Concursul va avea loc tot pe data de 22 octombrie, de la ora 10.00. Se mai caută agenţi de poliţie pentru ocuparea funcţiilor de şef de post la posturile de poliţie comunale din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Mangalia, respectiv Postul de Poliţie Albeşti, Postul de Poliţie Limanu, Postul de Poliţie Pecineaga, Postul de Poliţie Tuzla şi Postul de Poliţie 23 August. Aceste concursuri vor avea loc pe data de 24 octombrie, ora 10.00. Pe data de 25 octombrie, ora 09.00, va avea loc testarea pentru ocuparea funcţiilor de şef de post la posturile de poliţie din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Medgidia, respectiv posturile de poliţie Castelu, Ciocârlia, Cobadin, Cuza Vodă, Peştera, Poarta Albă şi Tortoman.

Comanda IPJ Constanţa caută agenţi de poliţie pentru ocuparea funcţiilor de şef de post la posturile de poliţie comunale din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Cogealac, respectiv posturile de poliţie comunale Cogealac, Corbu, Fântânele, Histria, Mihai Viteazu şi Săcele. De asemenea, pe lista de concursuri apar funcţiile de şef de post la posturile de poliţie comunale din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Cernavodă, respectiv Aliman, Mircea Vodă, Rasova, Saligny, Seimeni şi Siliştea. Zilele acestea se mai testează viitorii şefi ai posturile de poliţie comunale din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Crucea, respectiv posturile de poliţie Crucea, Gârliciu, Ghindăreşti, Horia, Pantelimon, Saraiu, Topalu şi Vulturu. Până la finele acestei luni se vor stabili viitorii şefi ai posturilor de poliţie comunale din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Băneasa, respectiv Adamclisi, Deleni, Dobromir, Ion Corvin, Limniţa, Ostrov şi Oltina.

De testare nu scapă nici posturile de poliţie comunale din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Topraisar, respectiv Amzacea, Bărăganu, Cerchezu, Chirnogeni, Comana, Dumbrăveni, Independenţa, Mereni şi Topraisar. Comisarul-şef Adrian Rapotan, inspector-şef adjunct al IPJ Constanţa, susţine că până la finele lunii noiembrie se doreşte ocuparea tuturor funcţiilor de conducere din secţiile mai sus precizate.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța Triatloniștii Carol Popa și Amalia Singuran, parcurs de excepție la Campionatul Național de Supersprint în bazin de la Izvorani (GALERIE FOTO)

30 Apr 2024 229

ISU Dobrogea Vino să faci parte din frumoasa echipă a salvatorilor constănțeni! Iată posturile vacante

30 Apr 2024 440

Locuri de muncă Constanța Școala Gimnazială Nr. 1 Topalu angajează. Iată ce trebuie să faci

29 Apr 2024 396

​Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” Constanța scoate la concurs un post vacant. Detalii

29 Apr 2024 433

Parchetul Tribunalului Constanța pune la bătaie patru posturi de execuție pentru promovarea procurorilor (DOCUMENT)

29 Apr 2024 459

Gimnastică aerobică Echipa CS Farul Constanța, câștigătoarea Cupei Cetății Deva (GALERIE FOTO)

29 Apr 2024 567

Peste 2.700 de posturi didactice pentru ocupare pe perioadă nedeterminată, scoase la concurs de ISJ Constanța

29 Apr 2024 440

Poliția Română organizează un concurs important! Este vizat IPJ Tulcea

28 Apr 2024 465

ISU HarghitaDouă posturi scoase la concurs, din sursă externă

26 Apr 2024 278

​Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța angajează. Detalii

26 Apr 2024 570

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa face angajări!

25 Apr 2024 933

Primăria Comunei Seimeni angajează. Vezi dacă ești interesat

25 Apr 2024 448

Oportunități de carieră la ISU Tulcea! Iată ce trebuie să știi

25 Apr 2024 489

ISU Bihor300 de locuri scoase la concurs la Şcoala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă

25 Apr 2024 392

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral angajează. Ai nevoie de studii medii

25 Apr 2024 645