Prostituatele sunt la locul de muncă DIICOT, SIPI, Poliţie - descinderi inutile. Magistraţii - muncă degeaba

Supărate că nu au clienţi, câteva tinere şi-au sprijinit fundurile de stâlpii de susţinere ai unui panou publicitar

Nici nu s-a uscat bine tuşul pe mandatele de arestare ale celor trei presupuşi proxeneţi încătuşaţi zilele trecute că „fetiţele" s-au şi întors la datorie. Speriate în primă fază de mascaţi, tinerele „antreprenoare" după care nu suspină prea mulţi bărbaţi au putut fi observate ieri în plină activitate, în zona Popas Cişmea. În timp ce fetele se fereau de soare sub umbra unui panou publicitar, în alte zone mult mai răcoroase ale municipiului, judecătorii analizau dosarul în care trei persoane sunt cercetate în stare de arest pentru proxenetism.

Pe data de 16 august, ofiţerii Compartimentului Moravuri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au efectuat mai multe percheziţii domiciliare în Mangalia şi în Palazu Mare. La acţiune au mai participat ofiţerii Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa, ai Poliţiei municipiului Constanţa, luptătorii din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi. La finele percheziţiilor, opt persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa pentru audieri. Dintre acestea, trei (doi bărbaţi din Palazu Mare şi o femeie din Mangalia) au fost reţinute pe bază de ordonanţe, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, fiind încarcerate în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv. Tot pe data de 16 august, pe rolul Judecătoriei Constanţa a fost înregistrat dosarul cu numărul unic 21066/212/2012, în care inculpaţii sunt Nicu B., de 30 de ani, Valeriu B., de 34 de ani, ambii din municipiul Constanţa, şi Daniela P., de 32 ani, din municipiul Mangalia. La finele deliberărilor, instanţa a decis arestarea celor trei, la scurt timp femeia atacând cu recurs decizia Judecătoriei Constanţa. Ieri, magistraţii din cadrul Tribunalului Constanţa au judecat şi respins recursul formulat de Daniela P. împotriva deciziei Judecătoriei de a o aresta. De menţionat că în dosarul cauzei se mai află şi Elveţian Z., de 33 de ani, din municipiul Constanţa, însă acesta este cercetat în stare de libertate. Toţi cei mai sus precizaţi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism în perioada septembrie 2010 - august 2012. Potrivit unor surse, inculpaţii ar fi avut mai multe fete care „activau" prin mai multe zone, una dintre acestea fiind zona Popas Cişmea. Pesemne că vizita mascaţilor nu le-a marcat prea mult, întrucât ieri practicantele celei mai vechi meserii se fereau de soare sub umbra unui panou publicitar, în aşteptarea clienţilor. Cine a trecut ieri prin zona mai sus precizată le-a putut vedea pe „căprioare" în toată splendoarea lor.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accident rutier seara trecută în Portul Tomis! Un adolescent de 17 ani, rănit (GALERIE FOTO)

04 May 2024 765

Violență nestăvilită Scandalagiii din Vama Veche, căutați de polițiștii constănțeni

03 May 2024 380

Persoană depistată de polițiștii locali în timp ce comercializa substanțe interzise în municipiul Constanța

11 Apr 2024 434

UPDATE. Autostrada A2, blocată! Sunt coloane de mașini. Iată motivul (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 2195

Surpriză în politică! Dan Diaconescu candidează la europarlamentare din partea partidului Alianța Românilor Digitali (surse)

23 Mar 2024 815

Caz șocant în județul Brașov! Bărbat, suspectat că și-ar fi violat de mai multe ori nepoata de 5 ani

09 Mar 2024 976

Știri Constanța Pericol în trafic la Medgidia! Un minor beat și fără permis depistat de poilițiști

09 Mar 2024 718

Știri Constanța Incendiu la o locuință din Poarta Albă! Pompierii intervin

09 Mar 2024 829

În Constanța Polițiștii locali au depistat patru indivizi care dețineau substanțe interzise

28 Feb 2024 533

Un bărbat și un minor, dispăruți în Lacul Razelm, județul Tulcea. Pompierii au început căutările (GALERIE FOTO)

23 Feb 2024 732

UPDATE Cadavru pe apa lacului Siutghiol din Constanța. Intervin pompierii (FOTO+VIDEO)

16 Feb 2024 2799

Accident rutier cu victimă în Medgidia! Implicate un autotren și un autoturism

14 Feb 2024 779

Polițiștii din Constanța au găsit două kilograme de Cannabis într-o geantă abandonată pe stradă de un cetățean speriat! (RECHIZITORIU)

07 Feb 2024 1123

Papa Francisc despre binecuvântările cuplurilor LGBT. „Africanii sunt un caz special”

29 Jan 2024 1009

Știri Constanța azi UPDATE. Incendiu cu final tragic în Vulturu!

27 Jan 2024 1004