Seful Politiei Dobromir, acuzat ca ascunde traficul de arme

1216321861.jpg

Politistul a fost parat superiorilor de fostul viceprimar

Ionut Leontin Ivana, fostul viceprimar din Dobromir, s-a transformat in... turnator de profesie. Individul are ceva de impartit cu seful politiei din localitate, motiv pentru care acesta a fost cercetat in repetate randuri de catre superiori, pe linie disciplinara. Toate reclamatiile s-au dovedit neadevarate, dar numai dupa ce o armata de ofiteri din IPJ s-au deplasat la Dobromir, in repetate randuri, pentru a verifica acuzatiile. Prima reclamatie pe care a formulat-o Ionut Leontin Ivana a fost aceea ca seful politiei, agentul sef adjunct Ioan Constantin, favorizeaza traficul de arme din localitate. Fostul viceprimar afirma, intr-o declaratie scrisa adresata Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, ca intr-o buna zi, la el in birou au poposit doi bulgari, care ofereau spre vanzare doua pistoale contra sumei de 500 de euro. El il instiintase pe seful de post, dar acesta nu luase nicio masura, motiv pentru care traficul de arme se desfasura in voie in Dobromir, sub acoperirea politiei, care inchidea ochii si isi lua in schimb partea. Conducerea politiei a fost nevoita sa trimita in zona o comisie de ancheta, care a scotocit toata activitatea agentului sef Ioan Constantin, i-a numarat inclusiv gainile din ograda si legumele din gradina, dar nu a gasit nimic compromitator. In plus, localnicii din Dobromir erau atat de saraci incat nu isi permiteau sa-si cumpere o pereche de pantofi, daramite un pistol. In schimb, anchetatorii au descoperit ca, in urma cu ceva timp, seful de post intocmise dosar penal pentru furt pe numele uneia din rudele fostului viceprimar, iar de atunci acesta ii purta sambetele. Constatand ca politistul este nevinovat, anchetatorii s-au intors la Constanta, crezand ca situatia a fost reglementata. N-a trecut insa mult si, intr-o seara, pe la ora 20.00, Ionut Leontin Ivana a sunat la 112, cerand ca un echipaj de la IPJ sa fie trimis in localitate, deoarece cei doi agenti din subordinea agentului sef adjunct Constantin, aflati in stare avansata de ebrietate, patruleaza cu masina politiei. Angajati de la Personal si Protectia Interna au fost chemati de acasa, urcati in masina si trimisi sa parcurga o distanta de peste 100 de kilometri, pentru a verifica daca politistii din Dobromir au facut uniforma de ras. Odata ajunsi in buricul localitatii i-au oprit pe strada pe cei doi subofiteri si, de fata cu tot satul, adunat ca la urs, i-au pus sa sufle in fiola. S-a demonstrat ca politistii erau nevinovati si nu pusesera strop de alcool in gura. Fostul viceprimar a fost avertizat ca a sarit calul, insa individul s-a suparat si a mai formulat cateva plangeri la Ministerul Internelor si Reformei Administrative.

Scris de: {autor}Olimpia CEARA {/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În Vinerea Mare, polițiștii din Constanța împart zâmbete și cadouri pentru copii (VIDEO)

03 May 2024 535

Generozitate în Vinerea Mare Surprize pentru copiii spitalizați în Constanța de la echipa Arimex Comexim 2000 SRL (FOTO)

03 May 2024 482

CSM Constanța Sabrina Voinea luptă pentru medalia de aur în două finale, la Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică de la Rimini

03 May 2024 957

CSM Constanța Baschet Ghetele de joc „fermecate“ ale lui Jorden Duffy au făcut fericit un mic fan. Cadou de preț! (GALERIE FOTO)

02 May 2024 592

Volei CSM Constanța a învins SCM U Craiova și s-a clasat pe locul șapte în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

01 May 2024 776

MAE Nouă cetățeni români și membri de familie ai acestora au fost evacuați din Fâșia Gaza

01 May 2024 435

Tenis de masă Echipa feminină a LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, vicecampioană națională la Under-13 (GALERIE FOTO)

01 May 2024 533

Volei. Miercuri, 1 mai 2024 CSM Constanța, ultimul meci al sezonului, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“. Intrare liberă!

01 May 2024 486

Mariana Gâju și echipa Primăriei Cumpăna aduc bucurie și speranță în sufletele celor defavorizați de sărbători (FOTO+VIDEO)

30 Apr 2024 773

Baschet CSM Constanța trimite seria cu CSU Sibiu în meciul decisiv (GALERIE FOTO + VIDEO)

29 Apr 2024 736

Licitație importantă la Poliția din Constanța! Sunt vizate autospecialele IPJ (DOCUMENT)

29 Apr 2024 865

Gimnastică aerobică Echipa CS Farul Constanța, câștigătoarea Cupei Cetății Deva (GALERIE FOTO)

29 Apr 2024 789

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 997

Rugbyștii de la Tomitanii Constanța au încheiat en-fanfare sezonul regular. Urmează turneul final

29 Apr 2024 724

Fotbalistele de la Farul Constanța, în continuare pe primul loc. În ultimul meci, egal cu Csikszereda Miercurea Ciuc

29 Apr 2024 677