Weekend negru Accidente grave la sfârşit de săptămână în Constanţa



Accidente grave la sfârşit de săptămână în judeţul şi în municipiul Constanţa. Evenimentele s-au soldat cu un mort, traumatisme şi pagube materiale.
 
În noaptea de vineri spre sâmbătă, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în zona Casei de Cultură, două maşini s-au tamponat. În urma coliziunii, două persoane au fost rănite.
 
Sâmbătă după-amiază, în cartierul Tomis III a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autobuze RATC. O şoferiţă a reuşit să lovească o bătrână, după care a intrat în coliziune cu două autobuze care se aflau în staţie: autobuzul 43, care merge pe ruta Poarta 6 - Gară - Tomis Nord, şi 42, ce merge pe ruta Tomis Nord - Centru - Poarta 2 - Port. Călătorii din al doilea autobuz au fost transportaţi în alt automobil, care şi-a continuat traseul.
 
Bătrâna a recunoscut că a trecut prin loc nepermis, dar s-a plâns că nu există o trecere de pietoni în zonă. Autobuzele nu au fost serios avariate. Pacienta, în vârstă de 73 de ani, a refuzat consultaţia medicilor şi transportul la spital.
 
Tot sâmbătă, spre seară, Serviciul Judeţean de Ambulanţă a fost sesizat cu privire la faptul că a avut loc un accident rutier în localitatea Nicolae Bălcescu. Un pieton a fost lovit grav de o maşină. Victima accidentului, un bărbat de 45 de ani, prezenta o fractură închisă la unul dintre membrele inferioare. Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
 
Sâmbătă seară, un bărbat în vârstă de 63 de ani a murit după ce a fost lovit mortal de o maşină. Accidentul rutier s-a produs pe varianta din Eforie Nord. Se pare că victima traversase prin loc nepermis. Şoferul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. El susţine că s-a trezit cu pietonul pe capotă. Potrivit poliţiştilor, „G. Mădălin Ilie, 40 de ani, a condus autoturismul marca Ford Focus pe DN 39, dinspre Agigea către Eforie Sud, şi, ajungând la intrarea în Eforie Nord, a surprins şi accidentat mortal pe B. Ioan, de 63 de ani, care s-a angajat în traversarea DN 39 prin loc nepermis şi fără să se asigure din partea stângă a conducătorului auto“. Şoferul va fi cercetat penal pentru ucidere din culpă.
 
Duminică dimineaţă, un alt accident a avut loc în Constanţa, pe strada Făgetului, colţ cu strada Primăverii. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri şi lucrătorii Serviciului Judeţean de Ambulanţă. La volan se afla un bărbat care a pierdut controlul maşinii sale, marca Daewoo Matiz. Drept urmare, şoferul a intrat într-un copac. El a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa, pentru îngrijiri de specialitate. Se pare că pacientului i s-a făcut rău la volan, fiind posibil ca acesta să se confrunte cu o problemă neurologică. În urma accidentului, bărbatul a suferit un traumatism cranian.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Șoferii din județul Constanța, la control. S-au aplicat amenzi

30 Apr 2024 402

Acțiune a polițiștilor rutieri din Constanța. Iată ce au constatat aceștia

29 Apr 2024 487

Controale ale polițiștilor rutieri în județul Constanța. Au fost legitimate, prin eDac, 943 de persoane

27 Apr 2024 513

ITM Constanța Victimele accidentelor de muncă, onorate de Ziua Mondială a Securității și Sănătății în Muncă

26 Apr 2024 364

Peste 1 600 de amenzi aplicate de polițiști în cadrul acțiunii ROADPOL

22 Apr 2024 381

Surpriză în timpul unui control al polițiștilor IPJ Constanța! Ce au constatat la verificarea unui autoturism oprit în trafic

21 Apr 2024 545

IPJ Constanța Operațiunea „Speed marathon”. Peste 260 de amenzi aplicate în județul Constanța (FOTO)

20 Apr 2024 550

IPJ Constanța În nici 24 de ore, accidente cu șoferi băuți sau drogați

16 Apr 2024 512

Știri Constanța Weekend de foc pentru pompierii ISU Dobrogea

15 Apr 2024 494

Razie în muncipiul Constanța. S-au întocmit dosare penale

14 Apr 2024 807

​Acțiune a polițiștilor rutieri, la Constanța! S-a lăsat cu amenzi (FOTO)

18 Mar 2024 667

Razie a polițiștilor în municipiul Constanța. A „curs” cu amenzi

17 Mar 2024 795

Acțiune în municipiul Constanța și în stațiunea Mamaia pentru depistarea șoferilor care nu respectă regimul legal de viteză (FOTO)

10 Mar 2024 643

Acțiuni ale polițiștilor în Mangalia și Constanța. Au fost aplicate sancțiuni

09 Mar 2024 701

Peste 100 de misiuni executate de pompierii din Constanța în week-end

04 Mar 2024 461