Un elev de la o scoala generala din Ploiesti risca sa ramana fara un rinichi, fiind batut de colegi

Un elev de la Scoala generala nr. 12 din Ploiesti risca sa ramana fara un rinichi dupa ce, marti dupa-amiaza, a fost batut de doi colegi de clasa, transmite corespondentul MEDIAFAX. Cei trei elevi s-au luat la bataie intr-o pauza. Unul dintre copii a fost impins cu spatele in coltul bancii, lovindu-se puternic in zona rinichiului. Elevul a fost transportat de urgenta la Spitalul de Pediatrie din Ploiesti, plin de vanatai si cu leziuni la rinichi. Cei doi au continuat sa-l loveasca pe cel ranit, in ciuda tipetelor acestuia. Ceilalti elevi au chemat profesorul de serviciu pe scoala, care i-a despartit. "A venit un elev la mine si mi-a spus ca se bat copii in clasa si m-am dus sa-i despart. Unul dintre ei vroia sa dea cu un scaun in cel batut, care este mai firav. Nu am mai avut astfel de incidente in scoala. In consiliul profesoral vom cerceta cauza si se va hotari, probabil, scaderea notei la purtare si mutarea disciplinara in alta clasa.", a declarat Alexandra Gavrila, profesoara la Scoala Generala nr. 12 din Ploiesti. Rudele copilului batut se tem ca baiatul si-ar putea pierde rinichiul in urma bataii. Ei spun ca nu-si explica motivul agresiunii, copilul lor fiind deosebit de linistit si avand o constitutie firava. "A fost luat la bataie in ultima pauza, unul dintre copii a vrut sa-i puna partea, dar cei doi au venit peste ei. La un moment dat, s-a rupt si banca. Acum copilul are ruptura la rinichiul stang si risca sa-si piarda rinichiul", a declarat Maria Enaru, bunica elevului. Medicii au confirmat ca elevul a suferit leziuni grave in zona renala. "La internare copilul acuza dureri abdominale, provocate de o leziune prin lovire. Este sub supraveghere si in monitorizarea noastra si urmeaza sa repetam investigatiile medicale pentru a putea stabili in mod concret toate aspectele de diagnostic", a declarat doctorul Carmen Radu, de la Spitalul de Pediatrie din Ploiesti. Conducerea scolii nr. 12 din Ploiesti a inceput o ancheta si a anuntat ca prima masura in acest caz va fi mutarea elevilor batausi intr-o alta clasa. Acestia au rezultate slabe la invatatura si sunt cunoscuti cu un comportament mai dificil. Decizia privind masurile disciplinare va fi luata joi, la Consiliul profesoral al scolii. Si reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Prahova au inceput o ancheta in acest caz. Parintii elevului au anuntat conducerea Scolii Generale nr.12 din Ploiesti ca dupa externarea copilului din spital, intentioneaza sa-l mute pe baiat la o alta scoala.

Scris de: {autor}MFX{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Petrică Răducan, secretar general la Comuna Istria (DOCUMENTE)

05 May 2024 370

Afaceri Constanța Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societății Complex Savoy SA, convocată în ședință

04 May 2024 406

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Anișoarei Brașovanu secretar general UAT la Comuna Gârliciu (DOCUMENTE)

04 May 2024 353

Infotrafic Porturile de la Marea Neagră, închise din cauza vântului puternic

04 May 2024 354

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Silviei Gheorghe secretar general UAT la Comuna Cuza Vodă (DOCUMENTE)

04 May 2024 347

Angajări Constanța Ai studii superioare în medicină generală? Primăria Cumpăna angajează

03 May 2024 644

Cum va fi vremea în Dobrogea în noaptea de Înviere?

03 May 2024 689

Rico SRL contestă amenda primită de la Poliția Locală Constanța

03 May 2024 518

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Danielei-Alina Borcan, secretar general al comunei Tuzla (DOCUMENTE)

03 May 2024 588

Pe surse Coaliția s-a răzgândit. PNL şi PSD vor să mute alegerile prezidențiale în noiembrie

03 May 2024 412

Acțiuni ale polițiștilor din județul Tulcea, pentru combaterea pescuitului ilegal. Iată ce au constatat ​

03 May 2024 393

Două eleve din Constanța, participante la Olimpiada Naţională de Istorie, desfăşurată la Braşov, au ajuns la spital. Iată ce spune Sorin Mihai, inspectorul școlar general

03 May 2024 561

ANM Se anunță ploi și în perioada următoare în Dobrogea

03 May 2024 522

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Vasilicăi Olteanu secretar general UAT la Comuna Siliștea (DOCUMENTE)

02 May 2024 516

CSM Constanța Baschet Ghetele de joc „fermecate“ ale lui Jorden Duffy au făcut fericit un mic fan. Cadou de preț! (GALERIE FOTO)

02 May 2024 591