Aleşii locali liberali îi cer deputatului Bogdan Huţucă să candideze Liberalii se reunesc duminică. Ordinea de zi vizează alegerile

Biroul Judeţean al PNL Constanţa se întruneşte duminică, de la ora 11.00, pentru prima data în acest an. Potrivit preşedintelui organizaţiei judeţene, Gheorghe Dragomir, pe ordinea de zi a Biroului se află două puncte pe care le va supune atenţiei colegilor.
 
Primul punct vizează organizarea alegerilor interne, după ce, la nivel naţional, s-a ajuns la un acord pentru alegeri de jos în sus şi congres la final de mai sau început de iunie. Liberalii constănţeni şi-au dorit, de altfel, ca procesul electoral intern să se desfăşoare de jos în sus, respectiv mai întâi la nivelul filialelor de comune, oraşe şi municipii, organizaţii judeţene, şi apoi să continue cu alegerea conducerii centrale a partidului.

Dragomir nu mai candidează 

Cel mai probabil, alegerile la nivelul conducerii judeţene a PNL Constanţa vor avea loc în luna mai, până atunci însă se vor organiza alegeri în teritoriu. În ceea ce priveşte o posibilă candidatură pentru preşedintele filialei judeţene a deputatului Bogdan Huţucă, preşedintele în exerciţiu spune că deocamdată sunt doar discuţii, însă el va susţine echipa aleşilor locali, care au lansat în „piaţă“ soluţia Huţucă.
 
Cel de-al doilea punct de pe ordinea de zi a şedinţei de duminică vizează o analiză legată de rezultatul alegerilor parlamentare din 11 decembrie, realizată la nivel central, care va fi prezentată şi Biroului Judeţean.

Şi excluderile au un calendar statutar 

Pe fondul tensiunilor din organizaţie, nu este exclus ca unii membri ai BPJ să solicite luarea unor măsuri sau sancţiuni împotriva unor colegi care au formulat atacuri publice la adresa unor persoane sau a conducerii filialei. Întrebat dacă la şedinţa de duminică se va vota pentru excluderile unor persoane din cadrul partidului, preşedintele Dragomir a spus: „Nu, însă, ca preşedinte, eu nu pot să încalc statutul. Dacă vor exista propuneri din partea unor colegi pentru demararea procedurii de sancţionare a unor persoane, eu nu mă pot opune“.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce spune președintele PNL Nicolae Ciucă despre o candidatură la alegerile prezidențiale

08 May 2024 288

1878 -2024. Pe 9 iunie alegem cel de-al 55 primar al Constanței 14 candidați intră în competiția electorală pentru primărie. Iată ordinea pe buletinul de vot! (DOCUMENT)

08 May 2024 719

ZIUA LIVE Florin Mitroi, candidatul PNL la președinția CJ Constanța - „Cred că va fi o prezență foarte mare la vot pentru că oamenii vor o schimbare“ (VIDEO)

08 May 2024 555

BEC A fost publicat specimenul buletinului de vot pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024(DOCUMENT)

07 May 2024 605

,,Caravana Europa în fiecare localitate" a ajuns și pe faleza Cazinonului din Constanța (FOTO)

07 May 2024 610

ZIUA LIVE Florin Mitroi (PNL) „Vreau să resuscităm acest județ. Cred cu tărie că pot schimba oamenii!"

07 May 2024 738

Bogdan Huțucă, președintele PNL Organizația Județeană, mesaj de Paște

04 May 2024 119

Pe surse Coaliția s-a răzgândit. PNL şi PSD vor să mute alegerile prezidențiale în noiembrie

03 May 2024 438

Decizia nu este definitivă Candidatura reprezentantului AUR de la Mangalia, atacată de primarul Cristian Radu și consilierul Menabit Ozghiun

03 May 2024 572

PNL Constanța decide săptămâna viitoare cine îl înlocuiește pe Daniel Gigi Tatu în Consiliul Local Municipal Constanța!

02 May 2024 381

Instanța a tranșat disputa PSD și PNL pot renunța la candidatul comun la Primăria Capitalei

01 May 2024 620

UPDATE. Candidaturile PRM au fost respinse ! Oficial de la Biroul Electoral Județean. Candidaturile admise pentru Consiliul Județean Constanța la alegerile locale din 9 iunie (DOCUMENTE)

01 May 2024 972

Fiul unui fost consilier județean PNL, proces cu Primarul Municipiului Constanța, pentru un teren de pe strada Traian! Decizia Curții de Apel (MINUTA)

30 Apr 2024 736

Reducerea vârstei standard de pensionare pentru femeile care au născut şi crescut copii până la vârsta de 16 ani

30 Apr 2024 661

Lista consilierilor PNL pentru Consiliul Local Constanța și Consiliul Județean Constanța

29 Apr 2024 2724