Deşi are candidat pentru Primăria Constanţa, PNL îl ţine la secret „Va fi o surpriză mare şi plăcută“

Gheorghe Dragomir, preşedintele PNL Constanţa, susţine că partidul său va da viitorul primar al municipiului Constanţa.
 
Aşa cum am menţionat într-o ediţie recentă, liberalii constănţeni par să înceapă mobilizarea pentru alegerile locale din 2016. După ce, la scrutinul trecut, au mers în formula USL, susţinând candidaţii PSD la Primăria, respectiv la Consiliul Judeţean Constanţa, de data aceasta liberalii se declară decişi să propună propriii candidaţi cu şanse reale.
Dacă pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, liderul Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, a declarat că partidul ia deja în calcul candidatura primarului din Valu lui Traian, Florin Mitroi, nu despre aceeaşi deschidere putem vorbi în cazul unui aspirant la mandatul de primar.

Asta pentru că, cel puţin pentru moment, PNL nu vrea să dezvăluie numele acestuia. Gheorghe Dragomir a declarat, ieri, că „partidul are mai multe propuneri, la ora actuală“, dar că, dintre acestea, una are cele mai mari şanse pentru a fi nominalizată în contextul scrutinului local din 2016. „Sigur că avem un posibil candidat. Va fi viitorul primar al Constanţei“. Refuzând să dezvăluie acest nume, care circulă deja în interiorul formaţiunii politice, dar în cerc foarte restrâns, deputatul Dragomir a menţionat totuşi că este vorba despre un personaj cu notorietate. „Este tânăr, da, dar în acelaşi timp este suficient de matur pentru a fi noul primar al Constanţei. Va fi o surpriză mare şi plăcută“, a subliniat preşedintele PNL Constanţa. Dragomir a menţionat şi că numele acestui posibil candidat va fi făcut „la momentul oportun“.
Amintim că, până în prezent, singurul nume vehiculat în PNL în dezbaterea pe marginea alegerilor pentru Primăria Constanţa a fost cel al lui Septimiu Bourceanu, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a PNL Constanţa şi vicepreşedinte la nivel naţional al tineretului liberal. Ieri însă, liderul PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, a specificat că Bourceanu nu intră în aceste discuţii.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Primăria Cernavodă a pus pe masă 265.000 de lei pentru a achiziționa servicii de asistență tehnică și dirigenție de șantier. Iată pentru ce obiective de investiții (DOCUMENTE)

06 May 2024 344

Primăria comunei Saligny, județul Constanța, a finalizat proiectul de implementare a sistemului de supraveghere video în comună

06 May 2024 399

Horia Constantinescu, candidatul PSD pentru Primăria Constanța „Taluzul din dreptul plajei se prăbușește pe zi ce trece mai mult!" (VIDEO)

06 May 2024 507

Afaceri Constanța Primăria Eforie a vândut nouă terenuri mai multor persoane fizice

06 May 2024 356

ZIUA LIVE Gihan Eserghep, candidatul PUSL pentru Primăria Constanța, partener al antreprenoriatului local. Țința, crearea de noi locuri de muncă!

06 May 2024 613

Primăria Comunei Bărăganu județul Constanța înființează un centru de colectare deșeuri prin aport voluntar (DOCUMENT)

05 May 2024 981

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Petrică Răducan, secretar general la Comuna Istria (DOCUMENTE)

05 May 2024 437

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Carolinei Georgeta Tocariuc, inspector la Comuna Grădina (DOCUMENT)

05 May 2024 427

Preotul paroh de la biserica Sf. Mina face un apel la Primăria Constanța Stălpișorii montați au blocat accesul pompierilor ce interveniseră la incendiul din această seară

04 May 2024 1236

Firma este controlată de afaceristul Gheorghe Muhscină Plasty Prod SA a cumpărat de la Primăria Constanța un teren de pe strada Industrială nr.11

04 May 2024 828

Familia Terzi poate moderniza Restaurantul Colonadelor de pe strada Traian din Constanța

04 May 2024 719

Imobiliare Constanța Tesalia SRL nu poate extinde construcția de pe strada Daciei

04 May 2024 495

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Anișoarei Brașovanu secretar general UAT la Comuna Gârliciu (DOCUMENTE)

04 May 2024 423

Alianța Dreapta Unită Constanța i-a retras sprijinul politic candidatului la Primăria Comunei Amzacea după postarea unui mesaj discriminator

04 May 2024 702

Angajări Constanța Ai studii superioare în medicină generală? Primăria Cumpăna angajează

03 May 2024 699