Posibil candidat PSD? Alexandru Şerban, şeful Secţiei Ortopedie, nu e agreat în cursa pentru parlamentare

Alexandru_Seban_candidat_-_Serban_Alexandru_Octavian.jpgAlegerile generale se apropie încet, dar sigur. În Constanţa, PSD a făcut deja o tradiţie din a „importa" candidaţi din alte judeţe. Este cazul deputaţilor social democraţi de pe Colegiile 7 şi 8, Matei Brătianu şi Manuela Mitrea. Cei doi nu sunt constănţeni, iar la debutul campaniei, în 2008, nu se bucurau de o notorietate notabilă în rândurile electoratului constănţean.

Tot în 2008, PSD Constanţa l-a susţinut în alegerile parlamentare pe medicul Mircea Pătruţ, la acea vreme şeful Clinicii de Chirurgie Cardio-Vasculară din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Pătruţ a candidat pentru Colegiul 4 la Senat, dar a pierdut, colegiul fiind câştigat de Mircea Banias, la vremea respectivă democrat liberal.

Cine nu a uitat modelul Pătruţ - şef de clinică - aspirant la parlamentare susţine că PSD Constanţa ar urma să procedeze la fel în cazul medicului Alexandru Octavian Şerban, şeful interimar al Secţiei de Ortopedie din cadrul Spitatului Judeţean Constanţa. Alexandru Şerban a venit la Constanţa de la Spitalul Floreasca din Bucureşti şi este coinculpat în celebrul dosar al retrocedărilor, alături de primarul Radu Mazăre şi de preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu.

Dacă „jocul" electoral ar funcţiona pe principiul copy paste la „proiectul Mircea Pătruţ", medicul Alexandru Şerban ar putea fi desemnat candidat pentru un colegiu de parlamentar din Constanţa. Amintim aici că deputatul Colegiului 7, social democratul Matei Brătianu, a dat de înţeles că nu mai este interesat de o candidatură într-un colegiu din judeţul Constanţa.

Ei, bine, toate bune şi frumoase. Atâta doar că anumiţi social democraţi constănţeni ne-au declarat că acest scenariu nu este agreat de toţi: „Nu există aşa ceva. Alexandru Şerban a venit să facă treabă pe Ortopedie, nu să fie parlamentar. Nu cred aşa ceva. Iar dacă se va pune problema o să-mi spun punctul de vedere. Să-şi facă treaba de doctor, nu de politician", ne-au explicat surse din PSD Constanţa.

Rămâne de văzut, aşadar, ce anume se va întâmpla în cazul medicului devenit, peste noapte, constănţean.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

barbu

18 Feb, 2016 12:15

domnul acesta este cumătru și vecin de proprietate cu Nicușor Constantinescu, prieten și tovarăș de afaceri cu grupul Mazăre - Constantinescu-Strutinski. au dosare comune din prăduiala de 25 de ani din Constanța

Articole asemanatoare

Oficial de la Biroul Electoral Central! În ce ordine vor apărea candidații la alegerile europarlamentare pe buletinul de vot

29 Apr 2024 253

Biroul Electoral Central Candidaturile propuse de partidele politice pentru alegerile europarlamentare, definitive! Vezi lista

29 Apr 2024 404

Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța își depune luni candidatura

28 Apr 2024 592

Stelian Ion susține că numele său și al altor colegi din USR Constanța apare în listele de susținători ai partidului Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 484

Alegeri Locale Constanța Candidații de la patru partide vor depune luni candidaturile

28 Apr 2024 438

Anunț important de la Curtea de Apel Constanța! Sunt vizate alegerile locale

28 Apr 2024 384

Judecătoria Constanța anunță programul pentru depunerea propunerilor de candidaturi și a contestațiilor

28 Apr 2024 348

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 570

Alegeri Locale Constanța 2024 Candidatul independent, Felicia Ovanesian, susținut de un fost primar al municipiului Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 1045

Alegeri Locale Constanța Lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Municipal Constanța (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 1120

Horia Constantinescu, candidatul la funcția de Primar al municipiului Constanța- „Arunc buchetul pentru toți cei care iubesc Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 493

LIVE VIDEO+TEXT Horia Constantinescu și candidații PSD pentru Consiliul Local municipal depun candidaturile (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 880

Sondaj INSCOP Intenţie vot alegeri locale

25 Apr 2024 838

Alegeri locale Candidații PSD Constanța își depun vineri candidaturile pentru alegerile locale din 9 iunie

25 Apr 2024 475

LIVE VIDEO-TEXT Alegeri 2024 Este oficial - Stelian Ion și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Constanței (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Apr 2024 822