Sarbatoarea indragostitilor a reunit 300 de tineri din Cumpana

Sfantul Valentin sarbatorit in mediul rural

Primaria si Consiliul Local Cumpana a organizat o alta seara dedicata tinerilor * Seara a debutat cu o parada a modei * Primarul Mariana Gaju a oficiat la miezul noptii patru casatorii pentru 24 de ore * Tinerii au participat si la concursul ce a desemnat cea mai frumoasa pereche * Castigatorii au primit dulciuri, sampanie si ursuleti de plus #

Avand drept motto "viata nu e altceva decat un vis, iar daca stiti sa creati o viata din iubire, visul poate deveni realitate", Primaria si Consiliul Local Cumpana impreuna cu Asociatia Tanara Speranta si Asociatia Sportiva Victoria Cumpana au organizat pe data 12 februarie 2005, la discoteca Delfinul, o seara dedicata tinerilor.Pentru ca localitatea se poate lauda cu un numar impresionant de tineri si tinere frumoase, seara a debutat cu o prezentare a modei. Modele au fost selectate din timp din randul localnicelor, iar creatiile au apartinut unor case de moda din Constanta. Modelele au prezentat atat creatii de zi potrivite pentru tineri, dar si vestimentatii pentru seara potrivite unor momente deosebite. In cadrul concursului casatorite pentru 24 de ore, la miezul noptii, primarul Marina Gaju a oficiat patru cununii, intre perechile de tineri indragostiti. Seara a continuat cu concursul in urma caruia a fost desemnata cea mai frumoasa pereche. Juriul, din care au facut parte nume artistice cunoscute la nivelul judetului, dar si consilieri comunali, a avut o misiune grea intrucat toti participantii au fost bine pregatiti si dornici sa castige. Castigatorii au fost rasplatiti cu premii simbolice, specifice Zilei Sfantului Valentin. Au fost oferite dulciuri, sampanie, dar si ursuleti din plus.Primarul Mariana Gaju, a precizat ca actiunea reprezinta o continuare a serilor dedicate tinerilor din comuna. "A devenit o traditie ca, periodic, tinerii din comuna noastra sa beneficieze de astfel de seri. Astfel, indiferent de anotimp, am organizat pentru tinerii nostri concursuri de Miss si Mister, iar pe perioada verii am organizat discoteca in aer liber, iar pentru sezonul rece tinerii beneficiaza de un spatiu adecvat serilor de distractie. In iarna, cu ocazia sarbatorilor, castigatorii concursului "Miss si Mister Fulg de nea " au beneficiat de o excursie la munte. Intentionam ca si pe viitor sa oferim tinerilor nostri si alte actiuni de acest fel. Este uimitor cat de frumos stiu sa se distreze si cata prospetime degaja. Este o placere sa le vezi bucuria de pe chipuri. Sper ca aceasta seara dedicata indragostitilor sa ramana una de neuitat pentru cei aproximativ 300 de tineri care au participat la petrecere."

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Spitalul Militar de Urgenţă ,,Dr. Alexandru Gafencu” Constanţa scoate la concurs două posturi vacante

05 May 2024 577

Spitalul Clinic CF Constanța angajează. Ești interesat?

02 May 2024 626

Vrei să lucrezi la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța? Mai multe posturi, scoase la concurs

01 May 2024 808

Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia angajează medic specialist epidemiologie

01 May 2024 341

Serviciul Public de Gospodărie Comunală Techirghiol angajează. Ce post este disponibil

30 Apr 2024 484

CSM Constanța Triatloniștii Carol Popa și Amalia Singuran, parcurs de excepție la Campionatul Național de Supersprint în bazin de la Izvorani (GALERIE FOTO)

30 Apr 2024 390

ISU Dobrogea Vino să faci parte din frumoasa echipă a salvatorilor constănțeni! Iată posturile vacante

30 Apr 2024 718

Locuri de muncă Constanța Școala Gimnazială Nr. 1 Topalu angajează. Iată ce trebuie să faci

29 Apr 2024 488

​Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” Constanța scoate la concurs un post vacant. Detalii

29 Apr 2024 544

Parchetul Tribunalului Constanța pune la bătaie patru posturi de execuție pentru promovarea procurorilor (DOCUMENT)

29 Apr 2024 528

Gimnastică aerobică Echipa CS Farul Constanța, câștigătoarea Cupei Cetății Deva (GALERIE FOTO)

29 Apr 2024 786

Peste 2.700 de posturi didactice pentru ocupare pe perioadă nedeterminată, scoase la concurs de ISJ Constanța

29 Apr 2024 562

Poliția Română organizează un concurs important! Este vizat IPJ Tulcea

28 Apr 2024 517

ISU HarghitaDouă posturi scoase la concurs, din sursă externă

26 Apr 2024 299

​Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța angajează. Detalii

26 Apr 2024 647