Tinerii liberali si democrati se reunesc la Costinesti

Liderii tineretului liberal si democrat, Dan Motreanu, respectiv Liviu Nistoran, vor prezenta programul Aliantei "D.A." pentru tineri * In paralel se vor desfasura, pe parcursul a doua zile, Biroul Permanent National al TNL, Scoala de Administratie Publica Locala a OTPD, sedinta Delegatiei Permanente a TNL si Colegiul Director al OTPD

In perioada 10-11 septembrie, se desfasoara la Costinesti sedinta Biroului Permanent de tineret si Delegatia Permanenta a Tineretului National Liberal (TNL).In cadrul manifestarilor se va face o analiza a rezultatelor obtinute la alegerile locale din punctul de vedere al tineretului, vor fi stabilite cele zece criterii de performanta care vor sta la baza normei de reprezentare pentru Conferinta Nationala a TNL, precum si strategia privind pregatirea campaniei electorale pentru alegerile generale din noiembrie. La eveniment vor participa si reprezentanti ai Organizatiei de tineret a Partidului Democrat.Astazi se va desfasura Adunarea generala a TNL-OTPD, ocazie cu care va fi prezentat concursul "Lansarea Generatiei D.A. pentru Parlament". Tot astazi va fi prezentat si programul de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidaturii la Presedintie a candidatului Aliantei "Dreptate si Adevar", Theodor Stolojan. Apoi, in paralel se vor desfasura atat Biroul Permanent National al TNL, cat si Scoala de Administratie Publica Locala a OTPD.In cea de-a doua zi a lucrarilor, liderii tineretului liberal si democrat, Dan Motreanu, respectiv Liviu Nistoran, vor prezenta programul Aliantei "D.A." pentru tineri, iar mai tarziu va avea loc un workshop. Cea de-a doua zi a manifestarilor se va incheia cu sedinta Delegatiei Permanente a TNL si cu Colegiul Director al OTPD.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Două eleve din Constanța, participante la Olimpiada Naţională de Istorie, desfăşurată la Braşov, au ajuns la spital. Iată ce spune Sorin Mihai, inspectorul școlar general

03 May 2024 132

ANM Se anunță ploi și în perioada următoare în Dobrogea

03 May 2024 132

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Vasilicăi Olteanu secretar general UAT la Comuna Siliștea (DOCUMENTE)

02 May 2024 414

CSM Constanța Baschet Ghetele de joc „fermecate“ ale lui Jorden Duffy au făcut fericit un mic fan. Cadou de preț! (GALERIE FOTO)

02 May 2024 338

Firme din Constanța Adunarea Generală a Acționarilor Salport SA, convocată pentru decizii importante!

02 May 2024 377

Declarații de Avere Constanța Camelia Cumpănașu, secretar general al Comunei Poarta Albă deține două autoturisme (DOCUMENTE)

02 May 2024 338

Decizii ale acționarilor Plusenerg SA, controlată de regele eolienelor, Emanuel Muntmark

02 May 2024 293

Firme Constanța Ce decizii au adoptat acționarii Tar 02 Special SA în Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor

02 May 2024 291

Firme Constanța Noul administrator al societății ML Greencherry SRL este Cristian Chivu

02 May 2024 297

Acţionarii S.C.U.T. SA, convocați în Adunare Generală Ordinară. Pe ordinea de zi, aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2024

01 May 2024 377

Licitații Constanța Cazinoul din Constanța, la un pas de renaștere! Aedificia Carpați, compania ce restaurează monumentul, se va ocupa și de lucrările exterioare (DOCUMENT)

01 May 2024 545

Afaceri Constanța Ce decizii a luat Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societății Ostrovit SA

01 May 2024 351

IGPR InfotraficTrafic întrerupt pe DN 26 Galați-Murgeni

01 May 2024 251

Acționarii Companiei de Pilotaj Pilot Service SA, convocați de Pilot Service SA în Adunare Generală

01 May 2024 377

IGPR Infotrafic Circulație restricționată pe DN 17 Bistrița-Beclean

01 May 2024 233