Adevărul de Seară S-a aruncat de pe podul din Agigea şi a ratat apa

Un bărbat neidentificat s-a sinucis azi după-amiază aruncându-se în gol de pe podul Agigea. Medicii s-au luptat în zadar să îi salveze viaţa.

UPDATE 22.00 Polițiștii austabilit identitatea tânărului care s-a sinucis în această după-amiază: Bogdan Sâmpetru(22 de ani) student anul II la Universitatea MaritimăConstanța. Corpul neînsuflețit a fost identificat de tatăl său care a ajuns la Morgă după ce a aflat că un tânăr și-a pus capăt zilelor. Tatăl le-a spus polițiștilor că nuîși poate explica în nici un fel gestul fiului său și că acesta nu părea deprimat în ultimele zile.

UPDATE 19.30 Oamenii legii nu au nici un martor în acest caz care să-l fi văzut efectiv pe necunoscut aruncându-se în gol. Corpul neînsuflaţit al tânărului a fst găsit sub pod de un bărbat care ieşea de la cumpărături de la hypermarket-ul din apropiere şi a trecut cu maşina pe sub pod. Îngrozit bărbatul a oprit o maşină a Poliţiei Rutiere care se afla în misiune în zonă. „Martorul ne-a însoţit sub pod ca să ne arate unde este victima. Noi am sunat la Ambulanţă şi i-am alertat pe colegii de la Poliţia Transporturi", a declarat agentul principal Cornel Soare din cadrul Poliţiei Rutiere Constanţa.

UPDATE 18.20 Tânărul care s-a aruncat de pe pod nu avea asupra sa decât un breloc de acces în bloc. Oamenii legii nu au găsit asupra lui vreun act de identitate sau măcar un bilet prin care să-şi justifice gestul. Trupul sinucigaşului a fost ridicat de sub pod şi dus la morga Cimitirului Central.

UPDATE 17.55 Poliţiştii criminalişti, ajunşi la faţa locului, încearcă să afle identitatea bărbatului care s-a aruncat de pe pod. Bărbatul nu avea mai mult de 30 de ani, era îmbrăcat curat: cu blugi şi ghete noi de culoare bej cu maro şi geacă asortată, un bluzon de culoare galben cu alb şi un fes de culoare închisă ceea ce-i face pe oamenii legii să creadă că nu este vorba despre un om al străzii.

UPDATE 17.35 Bărbatul care s-a săturat de viaţă nu a nimerit apa. El a căzut pe o porţiune de uscat. Poliţiştii se îndreptă spre Agigea, la locul indicat de martorii care au asistat la gestul sinucigaşului.

Un apel la numărul de urgenţă 112 anunţa în urmă cu puţin timp că un bărbat s-a aruncat în gol de pe podul din Agigea. La faţa locului a ajuns un echipaj al ambulanţei, iar medicii încearcă să îl resusciteze pe sinucigaş.

www.adevarul.ro/locale/constanta


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ilie Năstase, povești memorabile, spuse la Constanța „Eu mă pot identifica cu un singur popor, cel român“ (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 376

În comuna Ciocârlia, județul Constanța Băut bine, un șofer a ieșit de pe șosea și a ajuns într-un șanț

26 Apr 2024 429

Aproape 450 de poliţişti din Constanța, în misiune pentru asigurarea siguranței publice în acest week-end

26 Apr 2024 417

Ziua Veteranilor de Război, marcată de Centrul Militar Zonal Constanța (FOTO)

26 Apr 2024 381

UPDATE Premieră la Constanța a documentarului "Nasty", care explorează viața și cariera legendarului sportiv Ilie Năstase (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Apr 2024 512

Patru persoane reținute în Constanța pentru trafic de droguri. Una din ele, recidivistă, a fost prinsă în flagrant delict (Galerie FOTO)

26 Apr 2024 468

Au sustras bunuri din sediul unei societăți. Percheziții au fost efectuate în Ovidiu, județul Constanța (Galerie FOTO)

26 Apr 2024 453

RAJA Constanța anunță oprirea apei în muncipiul Constanța din cauza unei avarii

26 Apr 2024 547

48 centrale eoliene, 4 stații de transformare, rețele electrice și căi de acces Parc eolian, înființat de South Wind SRL în comuna Cerchezu, județul Constanța

26 Apr 2024 415

Cumpări directe Tehnoconsult Proiect SRL semnează un nou contract cu municipalitatea. Este vizat Cazinoul din Constanța (DOCUMENT)

26 Apr 2024 367

Farul Constanța. Luca Andronache a spart gheața „Încercăm să jucăm cât mai bine pentru fani și pentru toată Constanța“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Apr 2024 477

Constănțenii, invitați să depună observaţii la APM Constanța Centrală electrică fotovoltaică, înființată de firma 2A Allcross SRL, în comuna Cobadin

26 Apr 2024 355

Primarul din Constanța, dat în judecată de o companie privată! Afaceriștii cer refacerea certificatelor de urbanism pentru mai multe terenuri din Dosarul Retrocedărilor (MOTIVARE)

26 Apr 2024 586

Tribunalul Constanța, decizie definitivă în cazul Herli-Sof SRL, firma care administrează Autogara Sud, din Constanța!

26 Apr 2024 426

Licitații Constanța Confort Urban SRL, un nou contract cu Fast Park Co SRL pentru parcări prin SMS! Achiziție de 265.000 de euro (DOCUMENT)

26 Apr 2024 391