Profesorul Vasile Sârbu şi-a vândut terenul primit odată cu titlul de cetăţean de onoare

SC Sela Boat SRL şi Vasile Sârbu, titulari ai proiectului „Realizare terasă acoperită şi amenajare parcare, aferentă Hotelului Regal” anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, în cadrul procedurilor de evaluare asupra impactului mediului şi de evaluare adecvată de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa. Viitorul obiectiv va fi realizat în staţiunea Mamaia, lângă hotelul Regal.

Profesorul univ.dr. Vasile Sârbu a precizat că este vorba despre terenul pe care l-a primit de la Primăria Constanţa, odată cu titlul de „cetăţean de onoare”. „Am vândut terenul, dar în anunţ mai apare şi numele meu, deoarece mai durează până vor fi gata actele”, ne-a explicat profesorul Vasile Sârbu. Reamintim că profesorul Vasile Sârbu a primit titlul de cetăţean de onoare în 23 mai, 2000.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pureships Services SRL, din Constanța, va repara navele multifuncționale Sela și Noema ale Administrației Porturilor Maritime! (DOCUMENT)

18 Mar 2024 548

Autorizație de construire pentru Hotel Regal, deținut de Mihăiță Vasea, în Mamaia

17 Jan 2023 3537

Va avea opt etaje şi patru stele Mihăiţă Vasea va ridica un hotel cu SPA şi piscină pe malul lacului Siutghiol

15 Feb 2019 7325

Simona Halep dispută marți primul meci la turneul de la Wimbledon. Care este programul zilei de mâine și pentru ceilalți sportivi români din turneu

02 Jul 2018 1879

Horia Tecău poate contribui decisiv la victoria României în confruntarea de Cupa Davis cu Israel

06 Mar 2015 1545