Proiecte importante pentru comunitate Ce au discutat şi votat, ieri, consilierii locali din Cernavodă

Aprobarea preţului local de producere, transport şi distribuţie a energie termice, acordarea de ajutoare pentru energia termică, consolidarea digului Canalului Dunăre-Marea Neagră, dar şi aprobarea organigramei primăriei şi a spitalului din oraş sunt câteva dintre proiectele de pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local Cernavodă de ieri. Aleşii locali s-au întrunit pentru a discuta şi analiza 26 de proiecte de hotărâre.

Astfel, printre proiectele analizate de aleşii locali s-au numărat proiectul de hotărâre privind aprobarea organigramei şi statutului de funcţii pentru aparatul de specialitate al primarului oraşului Cernavodă şi serviciile publice locale înfiinţate în subordinea Consiliului Local Cernavodă, proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli şi a listelor de investiţii pe anul 2013, dar şi proiectul de hotărâre privind aprobarea procedurii de achiziţii produse, servicii şi lucrări la nivelul Utilităţi Publice - Gospodăria Comunală SRL.

De asemenea, printre proiectele importante pentru dezvoltarea oraşului s-au numărat şi proiectul de hotărâre privind aprobarea preluării de către oraşul Cernavodă, în administrarea Consiliului Local a terenului în suprafaţa de 123.770 mp pe care se află dispozitivul de linii (linia 809 Saligny Est - Cernavodă Oraş şi liniile din staţia Cernavodă Oraş) în vederea amenajării zonei respective prin înălţarea şi consolidarea digului Canalului Dunăre-Marea Neagră, dar şi proiectul de hotărâre privind aprobarea destinaţiei şi concesiunii terenului din strada Nicolae Titulescu, pentru amplasarea unei staţii de distribuţie gaz petrolier lichefiat. Cât priveşte îmbunătăţirea vieţii populaţiei, aleşii locali au aprobat ajutoarele pentru energia termică, dar şi  preţul local de producere, transport şi distribuţie pentru energia termica furnizată populaţiei prin sistem centralizat. Nu în ultimul rând, consilierii locali au votat şi proiectul de hotărâre privind aprobarea organigramei şi statului de funcţii pentru spitalul orăşenesc Cernavodă, dar şi acordarea premiului „Nunta de Aur”.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Năvodari, județul Constanța închiriază trei spații. Ce suprafață au și unde sunt situate

06 May 2024 743

Cumpărări directe Constanța Primăria Cernavodă a pus pe masă 265.000 de lei pentru a achiziționa servicii de asistență tehnică și dirigenție de șantier. Iată pentru ce obiective de investiții (DOCUMENTE)

06 May 2024 319

Primăria comunei Saligny, județul Constanța, a finalizat proiectul de implementare a sistemului de supraveghere video în comună

06 May 2024 370

Horia Constantinescu, candidatul PSD pentru Primăria Constanța „Taluzul din dreptul plajei se prăbușește pe zi ce trece mai mult!" (VIDEO)

06 May 2024 481

Afaceri Constanța Primăria Eforie a vândut nouă terenuri mai multor persoane fizice

06 May 2024 348

ZIUA LIVE Gihan Eserghep, candidatul PUSL pentru Primăria Constanța, partener al antreprenoriatului local. Țința, crearea de noi locuri de muncă!

06 May 2024 580

Primăria Comunei Bărăganu județul Constanța înființează un centru de colectare deșeuri prin aport voluntar (DOCUMENT)

05 May 2024 968

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Petrică Răducan, secretar general la Comuna Istria (DOCUMENTE)

05 May 2024 428

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Carolinei Georgeta Tocariuc, inspector la Comuna Grădina (DOCUMENT)

05 May 2024 421

Preotul paroh de la biserica Sf. Mina face un apel la Primăria Constanța Stălpișorii montați au blocat accesul pompierilor ce interveniseră la incendiul din această seară

04 May 2024 1232

Firma este controlată de afaceristul Gheorghe Muhscină Plasty Prod SA a cumpărat de la Primăria Constanța un teren de pe strada Industrială nr.11

04 May 2024 822

Familia Terzi poate moderniza Restaurantul Colonadelor de pe strada Traian din Constanța

04 May 2024 711

Imobiliare Constanța Tesalia SRL nu poate extinde construcția de pe strada Daciei

04 May 2024 484

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Anișoarei Brașovanu secretar general UAT la Comuna Gârliciu (DOCUMENTE)

04 May 2024 418

Alianța Dreapta Unită Constanța i-a retras sprijinul politic candidatului la Primăria Comunei Amzacea după postarea unui mesaj discriminator

04 May 2024 694