Scena „Callatis-ului", invaluita in fum de mici si carnati (galerie foto)

cap_2.jpg„Hit-urile Verii" au răsunat la Festivalul „Callatis", în seara de joi, spectacolul fiind un maraton muzical al celor mai difuzate cântece ale momentului. Prezentatori au fost Alina Sorescu şi Vali Bărbulescu. Ambii prezentatori şi-au făcut datoria cu brio, chiar dacă Alina Sorescu a mai „dat" şi câteva rateuri, cea mai amuzantă fiind aceea a anunţării înfrăţirii Mangaliei cu oraşul Vevey din Elveţia, deşi acest lucru nu a avut loc.

Au cântat DJ Project, Morris, Davis Deejay feat Dony, Laurenţiu Duţă, Cream (Claudia, care este mangaliotă get-beget, revine astfel la „Callatis" după ce, în urmă cu doi ani, a avut un conflict deschis cu directorul de atunci, Gabriel Cotabiţă, „dispărut" între timp din peisajul festivalului), Ela Rose, Conect R, Andreea Bănică, Andreea Bălan, Akcent, Alina Sorescu, Alex, Nick Kamarera&Deep Side Deejays, Alina Sorescu, Vali Bărbulescu feat Damon.

În cadrul serii a avut loc un recital-omagiu dedicat lui Michael Jackson, aproape toţi invitaţii urcând pe scenă în cadrul unui proiect comun, intitulat „No man in the mirror". Claudia de la „Cream" şi Laurenţiu Duţă au interpretat câteva melodii ale starului dispărut în urmă cu o lună, iar la finalul serii, interpreţii de la „Hit-urile Verii" i-au dedicat „regelui pop" melodia „We are the World".

Seara trecută, pe scenă au urcat, la „Callatis Eco Show", Mihai Trăistariu, Ana Lesko, Animal X, Vunk, Hora, Delia, Celia, Corina, Bere Gratis, Hara, Blaxy Girls, iar în recital a fost, în faţa spectatorilor din sudul litoralului, Fun Factory, care s-a ales şi cu o stea de mare pe aleea cu acelaşi nume.

callatis.jpgComerţ sălbatic, la festivalul tuturor românilor

Dacă primăria ne îndeamnă, în fiecare seară, să petrecem, pe banii mangalioţilor, alături de PSD şi liderul său, Mircea Geoană, acelaşi lucru se poate spune şi despre chioşcarii din Portul Turistic, care, anul acesta, au bătut orice record în materie de... diversitate. De la baloane şi maimuţoi chiţăitori, la porumb fiert sau copt cu feonul, de la iconiţe de alamă la chivece cu flori (!), acadele, floricele, bere şi, firesc - fiind vorba despre un festival patronat de un lider PSD - nelipsiţii mici şi cârnaţi.

Care nu doar că te imbie pe moment să îi cumperi (la suprapreţ, că aşa le stă bine „comersanţilor" de Mangalia), dar îţi lasă pe haine, pentru acasă, destul miros să stârneşti şi pofta vecinilor. Pentru că seară de seară, scoica festivalului „Callatis" cu greu o mai zăreşti de fumul dens, greoi, de carne prăjită, iar drumul spre un locşor bine păzit de cerberii primăriei din faţa scenei devine un adevărat calvar.

În locul celor trei - patru chioşcuri care funcţionau anii trecuţi în zonă, ediţia 2009 a bătut orice record: aproape 30 de tarabe insalubre pe malul mării, pe drumul ce duce către scenă.

{mos_ri:Callatis,festival}

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

locuitor al Mangaliei

18 Aug, 2009 09:47

La ce turisti neciopliti vin pe litoral, plebea vacantelor, taraba este prea mult pentru ei. Sunt oameni priceputi si scoliti pe litoral, dar unde unii turisti nu vor intra nici cu gandul. Obrazul subtire cu cheltuiala se tine... Anotimpul nostru preferat este toamna, cand scapam de invazia nomazilor!

karadeniz

15 Aug, 2009 07:48

Taraba tinde sa devina brandul Mangaliei.Turismul adevarat se face de oameni priceputi si scoliti. Mangalia nu va ajunge prea curand la acest stadiu.

Articole asemanatoare

Tomis Spartan Division Constanța, 12 medalii la competiția internațională de la Varna (GALERIE FOTO)

14 May 2024 178

Farul Constanța Gheorghe Hagi - „Nu merge așa. E prea mult! Și-au bătut joc de club! Bătaie de joc!“

14 May 2024 701

Alegeri locale 2024 Horia Constantinescu- „Trebuie să scoatem Mamaia din adormire cât mai repede, până nu va fi prea târziu“

12 May 2024 610

Statul ia în calcul să investească într-un parc tematic major pe litoral

12 May 2024 681

Imobiliare Constanța Plajă amenajată și beach bar! Autorizație de construire pentru firmele familiei Carabaș

12 May 2024 806

​Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Universitatea Craiova Hagi - „Meci decisiv. Avem nevoie de victorie, care ne ține în joc“ (VIDEO)

12 May 2024 3245

Justiție Constanța ABADL Dobrogea Litoral a fost dată în judecată de o firmă din București

10 May 2024 507

CSM Constanța Fetele de la sambo merg la Campionatele Europene, iar triatloniștii se duc la Cupa Europeană de Juniori. Programul complet al săptămânii

10 May 2024 354

Justiție Constanța. Cererea de chemare în judecată formulată de Răsărit de Soare SRL în contradictoriu cu ABADL Dobrogea Litoral, respinsă de magistrați

10 May 2024 357

Județul Constanța Polițiștii Rutieri din Mangalia au aplicat peste o sută de amenzi, însumate la aproape 65.000 lei

08 May 2024 401

INS România Turismul, în luna martie 2024 - Vezi situația în stațiunile de pe Litoral și Delta Dunării (DOCUMENT)

08 May 2024 488

IPJ Constanța Acțiuni de prevenție defășurate de polițiști pe litoral

07 May 2024 531

Aproximativ 200.000 de români au plecat în vacanță într-o stațiune din România în minivacanță

07 May 2024 656

Bilanțul MAI din Constanța Au fost aplicate amenzi însumate de peste 1 milion de lei, în minivacanța dintre 1 Mai și Paști. Vezi declarațiile autorităților (VIDEO)

07 May 2024 1194

În județul Constanța Acțiuni ale specialiștilor antidrog în stațiunile de pe litoral (Galerie FOTO)

06 May 2024 415