CSM Medgidia l-a transferat pe Claudiu Dogaru

Prima achizitie pentru "reconfirmatul" Daniel Radulescu

Mai sunt vizati niste fotbalisti de la FC Farul si Astra Ploiesti * Sorin Mocanu are mari sanse de a reveni la echipa la care s-a consacrat

Inca in vacanta, divizionara B de fotbal CSM Medgidia (locul 14, cu 16 p si -5 la "adevar") are fixata reunirea lotului pentru inceperea pregatirilor pe data de 12 ianuarie. In prima zi, jucatorii vor avea un program mai lejer, de schimbare a "impresiilor de vacanta". De a doua zi insa se va intra in pregatirea propriu-zisa. Impreuna cu conducerea clubului, antrenorul principal Daniel Radulescu a conturat un program de instructie, ce cuprinde o perioada de reacomodare la efort, timp de doua saptamani. Dupa aceasta se va pleca intr-un cantonament montan, ce are toate sansele sa se desfasoare la Predeal timp de doua-trei saptamani. In acest sens, presedintele clubului, Gheorghe Dogaru, este plecat in statiunea montana pentru a pune la punct toate detaliile. La revenirea de la Predeal, formatia din Medgidia se va pregati numai in localitate, urmand ca pana pe 13 martie, cand este programata prima etapa din retur (CSM Medgidia va juca acasa cu Oltul Sfantu Gheorghe), sa sustina mai multe meciuri amicale.

Tot cu Radulescu pe banca

Desi dupa incheierea turului echipa se afla pe locul 14, conducerea clubului este dispusa sa-i dea credit in continuare antrenorului principal Daniel Radulescu, mentinandu-l in functie. "In sedinta Consiliului de Administratie am hotarat sa mergem in continuare pe mana sa. Eu il stiu de mult timp si am mare incredere in el", a spus Dogaru.

A fost adus Dogaru junior

Pentru partea a doua a campionatului, CSM Medgidia intentioneaza sa perfecteze cateva transferuri. Pana in acest moment s-a reusit unul: atacantul Claudiu Dogaru, fiul presedintelui. Acesta are 23 de ani si a evoluat in trecut la FC Farul si Portul. Se mai are in vizor aducerea a cel putin unui fundas si a unui mijlocas. Momentan, se asteapta ca FC Farul si Astra, gruparile prietene formatiei din Medgidia, sa-si definitiveze loturile largite, pentru a se materializa aceste transferuri. De la prima formatie este dorit fundasul Sorin Mocanu, jucator care s-a consacrat la Medgidia. "Cam 80 la suta Mocanu este rezolvat", a apreciat Dogaru.

Fara restante

Presedintele Gheorghe Dogaru spune ca la CSM Medgidia nu sunt restante financiare. "Suntem la zi cu tot. De altfel, cred ca suntem singurul club din Divizia B care ne putem lauda cu acest lucru".

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Handbal CSM Constanța, medalie de argint în Cupa României (GALERIE FOTO)

19 May 2024 300

Rugby CSM Constanța a urcat pe locul doi în DNS, după victoria cu punct bonus cu CSM Galați (GALERIE FOTO)

19 May 2024 256

UPDATE. Rugby Echipa Under-16 de la Tomitanii Constanța a jucat pentru locul trei pe țară. „Din nou în careul de ași!“

19 May 2024 472

Handbal CSM Constanța s-a calificat în finala Cupei României (GALERIE FOTO)

18 May 2024 584

Fotbal Campioanele de la Farul Constanța au dansat și au cântat la vestiare pe melodia „Made in Romania“ (VIDEO)

18 May 2024 709

LIVE TEXT. Sărbătoare pe litoral Fotbalistele de la Farul Constanța au primit trofeul de campioane (GALERIE FOTO+VIDEO)

18 May 2024 807

Superliga 2023/2024. CFR Cluj - Farul Constanța Hagi - „Mergem cu convingere și curaj, pentru a încerca să câștigăm“ (VIDEO)

17 May 2024 2435

Cu prilejul Jocurilor Olimpice Loteria Română lansează lozul TEAM ROMANIA

16 May 2024 392

Farul Constanța Spectacol pirotehnic la festivitatea de premiere a campioanelor României. Cine participă de la FRF

16 May 2024 607

Farul Constanța Under-18 a pierdut finala Cupei de Tineret, dar vrea să-și ia revanșa în finala Ligii de Tineret (GALERIE FOTO)

16 May 2024 646

Festivitate la baza Academiei Hagi Fotbalistele de la Farul Constanța primesc trofeul, medaliile și tricourile cuvenite campioanelor (GALERIE FOTO + VIDEO)

15 May 2024 936

ZIUA Electorală Ioan Alexandru Picu, despre proiecte ambițioase pentru atragerea investitorilor și revitalizarea Palatului Copiilor (VIDEO)

15 May 2024 940

LIVE TEXT Stelian Ion, candidatul din partea Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța prezintă subiecte de interes local (Galerie FOTO)

15 May 2024 744

Oină Constanța Echipa Liceului Teoretic „Ioan Cotovu“ Hârșova, medaliată la faza națională a ONSS 2024 (GALERIE FOTO)

15 May 2024 833

Intervenție în premieră pentru echipa Heka Hospital Constanța! Viața unui pacient de 45 de ani a fost salvată

14 May 2024 1069