Fara noutati la reunirea Farului

Un lot de 28 de jucatori a participat ieri la reunirea divizionarei A de fotbal FC Farul Constanta. Nume noi n-au fost prezente la aceasta prima intalnire de dupa vacanta. Nici in randul fotbalistilor, dar nici cel al antrenorului principal, post vacant la "marinari" dupa despartirea de Ion Marin. In tabara jucatorilor, un Vlas (revenit de la Electrica Dobrogea Constanta), Cl. Mitu si Priescu (reveniti de la CSM Medgidia) sunt nume cunoscute deja de suporterul farist. Au lipsit Gurita si Cristocea, invoiti pentru rezolvarea unor probleme personale, in timp ce Liviu Mihai nu s-a putut antrena din cauze medicale. De asemenea, juniorul Saricu, si el chemat la lotul mare, s-a accidentat si va reveni la antrenamente abia spre finalul saptamanii.

Profil de antrenor

Presedintele executiv Marcel Lica nu a putut da ieri un raspuns privitor la cine va fi "principalul" Farului. "Am purtat mai multe negocieri si asteptam raspunsul", a spus Lica. El a prezentat profilul antrenorului pe care-l doreste. "Cautam un antrenor titrat, din generatia tanara. Criteriile de care vom tine cont sunt valoarea, performantele si capacitatile sale", a afirmat Lica, excluzand varianta Florin Marin. Printre candidati se afla Petre Grigoras, Ioan Ovidiu Sabau si Mihai Stoichita, primul fiind dorit de galerie. "Stim ce vor suporterii, dar nu ei numesc antrenorii. Nu ca Grigoras nu ar fi un tehnician bun, dar tehnicianul este ales de club". Lica a continuat: "Daca nu vom reusi sa gasim un tehnician din afara orasului, ne-am gandit si la formarea unui nucleu de antrenori locali care sa se ocupe de pregatirea formatiei".

Primul venit: Raul Ciupe

Primul nume nou in lotul Farului ar putea fi fundasul dreapta de la Gaz Metan Medias, Raul Ciupe (20 ani). Acesta este international de tineret si a fost recomandat chiar de antrenorul ardelenilor, Ioan Ovidiu Sabau. "Am facut turul Romaniei in cautare de jucatori tineri de perspectiva si, in zilele urmatoare, vom mai face cateva achizitii. Nu sunt nume cunoscute, dar pot confirma la noi. Ciupe ne-a fost recomandat de Sabau, un om in care am mare incredere. Vom vedea la antrenamente si la stagiul de pregatire cum se va descurca si sper sa ne intelegem cu cei de la Medias", a declarat Lica. Referitor la numele de pe lista pe care a prezentat-o de curand ca fiind prioritati, presedintele farist a declarat: "Baicu este un jucator consacrat, de valoare, care doreste insa conditii speciale. I-am explicat ca suntem un club serios, care-si doreste performanta si asteptam un raspuns din partea sa in zilele urmatoare. Vrajitoarea are 90 la suta sanse sa ajunga in China. Marius Sava are un pret exorbitant, nejustificat de prestatiile sale din ultima vreme. Florescu a semnat cu Serif Tiraspol, iar Cocis oscileaza intre Rennes si Serif Tiraspol. De fapt, cu cei de la Universitatea Cluj nici nu am putut sa discut prea mult. Consiliul de Administratie al clubului este format din 15 cadre didactice care nu se pricep la fotbal si fiecare are parerea sa". De plecat s-ar parea ca nu va pleca nimeni, in ciuda faptului ca de Pascovici si Cristocea s-au interesat Universitatea Craiova, respectiv Dinamo Bucuresti.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Locuri de muncă Constanța Școala Gimnazială Nr. 1 Topalu angajează. Iată ce trebuie să faci

29 Apr 2024 242

Părintele Pimen de la Muntele Athos, la „Podcastul lui Septimiu" - „Nu poți să îl minți pe Dumnezeu!“ (VIDEO)

29 Apr 2024 374

​Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” Constanța scoate la concurs un post vacant. Detalii

29 Apr 2024 269

Parchetul Tribunalului Constanța pune la bătaie patru posturi de execuție pentru promovarea procurorilor (DOCUMENT)

29 Apr 2024 331

Rețete tradiționale de Paște Pasca, nelipsită de pe mesele românilor

27 Apr 2024 636

Savoare fără carne. Rețete vegetariene pentru un grătar reușit

27 Apr 2024 413

​Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța angajează. Detalii

26 Apr 2024 559

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa face angajări!

25 Apr 2024 921

Termoficare Constanța SRL anagajează. Ești interesat?

25 Apr 2024 741

Termoficare Constanța angajează! Vezi ce post este disponibil

25 Apr 2024 321

Primăria Comunei Seimeni angajează. Vezi dacă ești interesat

25 Apr 2024 439

Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Constanţa angajează. Detalii

22 Apr 2024 855

Angajări Constanța Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” angajează medic specialist. Iată ce trebuie să faci

22 Apr 2024 496

#ConstantaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 14. 22 aprilie 2024- Suntem în vârful valului de energie

22 Apr 2024 405

Angajări Constanța Cauți un loc de muncă? Sunt posturi vacante la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral

21 Apr 2024 943