Farul isi joaca ultima carte

farul.jpgDupă 23 de etape, constănţenii sunt la cinci puncte distanţă de locurile care asigură promovarea în Liga I

Chiar dacă nu au reuşit decât două puncte în ultimele cinci etape, „marinarii" nu au renunţat la gândul promovării şi sunt hotărâţi să-şi joace şansele până la capăt. Astfel, elevii lui Gică Butoiu şi Dennis Şerban vor încerca să obţină maximum de puncte în dificila deplasare de la Stejaru pentru a rămâne în cărţile promovării.

Un nou insucces al constănţenilor i-ar scoate definitiv din luptă, Farul aflându-se după 23 de etape disputate până acum la cinci puncte distanţă de locurile care asigură accesul în prima ligă sezonul viitor. Se anunţă un meci extrem de tensionat, rivalitatea dintre cele două formaţii crescând în ultima perioadă după divergenţele apărute pe tema închirierii stadionului Farul de către echipa tulceană în cazul în care aceasta va evolua pe prima scenă fotbalistică. Nu lipsesc în această perioadă nici micile „aroganţe" din partea conducerii grupării tulcene. Directorul executiv Mihai Terzi a declarat că nu vede niciun impediment să împartă stadionul cu echipa constănţeană, fiind puţin probabil ca cele două echipe să joace în aceeaşi ligă din următorul sezon. Până atunci mai sunt încă 11 etape şi lupta pentru promovare este încă deschisă. Din păcate însă, problemele medicale cu care Farul s-a confruntat tot sezonul nu vor lipsi nici la acest joc. Antrenorul Gică Butoiu nu îi va avea la dispoziţie sâmbătă pe Soare şi Henry, eliminaţi în ultimul meci disputat pe terenul Sportului, revenind însă în defensivă Emil Ninu, care şi-a ispăşit etapa de suspendare. Dintre jucătorii cu probleme medicale, precum Ben Teekloh, Gaston Mendy şi Chico, cele mai mari şanse de a se reface le are fundaşul stânga senegalez. Deşi era anunţat apt pentru acest joc, golgheterul Farului, Chico, se pare că nu va putea evolua nici în această partidă, nefiind încă refăcut în totalitate după accidentarea suferită la spate. Problemele de efectiv nu au ocolit însă nici Săgeata, care nu va putea conta chiar pe autorul golului victoriei din tur, fostul jucător al Farului, Ştefan Ciobanu, dar nici pe Teo Şamata, eliminaţi în meciul din etapa trecută, de la Breaza. Comisia Centrală a Arbitrilor a decis şi arbitrii şi asistenţii care vor conduce partidele etapei a XIV-a din Liga a II-a.

Alexandru Tudor la Stejaru

Cea mai notabilă este delegarea arbitrului Alexandru Tudor la meciul Săgeata Stejaru - Farul Constanţa, unde va fi ajutat de asistenţii Vasile Marinescu şi Anghel Voicu. Centralul bucureştean are astfel ocazia să arbitreze un nou derby pentru promovare în seria I, după ce în acest retur a mai fost delegat şi la meciul Victoria Brăneşti - Sportul. Meciul dintre Săgeata şi Farul este programat să se dispute sâmbătă, de la ora 13.00.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Accident rutier în parcarea Kaufland, municipiul Constanța. Ambulanța a intervenit

16 Mar 2024 1366

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 908

Știri Constanța azi Trafic îngreunat în zona ICIL, direcția Casa de Cultură spre gară (FOTO+VIDEO)

12 Mar 2024 1634

Știri Constanța Camere de supraveghere în zonele școlare. Poliția Locală monitorizează zonele. Atenție unde parcați! (FOTO+VIDEO)

07 Mar 2024 874

Sondaj de opinie Majoritatea respondenților ar fi de acord cu o trecere de pietoni între intersecția de la ICIL și strada București din Constanța

25 Feb 2024 911

Sondaj de opinie Ar fi utilă o trecere de pietoni între intersecția de la ICIL și strada București din Constanța?

18 Feb 2024 937

Colindătorii au luat la pas străzile din municipiul Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Dec 2023 2569

Primăria Constanța Încep lucrările de reabilitare în zona Dacia și Trocadero

20 Dec 2023 1042

Pe străzile din Constanța şi-au făcut apariţia primii vestitori ai Crăciunului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Dec 2023 3749

Constanța Atenție șoferi! Circulație restricționată în intersecția de la ICIL pentru desfășurarea lucrărilor de asfaltare

16 Nov 2023 879

Știri Constanța Lucrările de modernizare și reabilitare a bulevardului 1 Decembrie 1918 continuă în zona ICIL! Restricții de trafic

15 Nov 2023 1724

Știri Constanța Se lucrează zilele acestea în zona ICIL

10 Nov 2023 764

Incendiu parcare LIDL Constanța Inspirând prin acțiune. Patricia, voluntara de 17 ani, impresionează în prima ei intervenție (FOTO+VIDEO)

01 Nov 2023 2365

Incendiu parcare LIDL Constanța Căruciorul unui bebeluș scos de pompieri dintr-o mașină în flăcări (FOTO+VIDEO)

29 Oct 2023 2701

Știri Constanța azi UPDATE. Incendiu auto în parcarea Lidl din zona ICIL! (FOTO+VIDEO)

29 Oct 2023 3162