Formatiile dobrogene vor victorii in deplasare

Meciuri dificile in etapa a patra a Diviziei B

Toate cele patru echipe ale judetului Constanta care evolueaza in esalonul secund al Campionatului National de fotbal vor disputa in aceasta dimineata partide extrem de grele, in deplasare. Cel mai interesant meci al acestei etape cu numarul patru se anunta cel de la Galati dintre Dunarea din localitate si FC Altay Medgidia. Dobrogenii pregatiti de Cristian Camui au inceput bine actuala editie de campionat si in prezent se afla pe locul trei in clasament, cu sase puncte (doua victorii si o infrangere), in urma formatiilor Ceahlaul Piatra Neamt si Petrolul Ploiesti (ambele 7 puncte), singurele grupari neinvinse. FC Altay vine dupa un succes important in ultima etapa, 3-1 acasa cu Laminorul Roman si este decisa ca in aceasta dimineata sa isi treaca in cont a treia victorie a sezonului. Tehnicienii asteapta un nou gol din partea lui Dragoi, cel care si-a trecut pana acum in cont doua dintre cele patru goluri marcate de formatia sa. O alta echipa care a inceput bine actualul campionat, Portul Constanta va juca in aceasta dimineata, de la ora 10.00, impotriva celor de la FCM Tagoviste. "Portuarii" lui Ion Constantinescu ocupa inaintea acestei etape locul sase in clasament, cu patru puncte din trei partide. Sambata trecuta, Portul a remizat 3-3 acasa cu Dacia Unirea Braila si va incerca sa isi recupereze punctele pierdute printr-un rezultat bun in intalnirea de astazi. In primele trei meciuri, Portul a inscris sase goluri, fiecare dintre acestea avand un alt marcator, in speta Norbert Nita, Larie, Banioti, Boghitoi, Camboianu si Anghel. A treia echipa dobrogeana din Divizia B, Callatis evolueaza astazi de asemenea in deplasare, in compania celor de la Gloria Buzau. In prezent, fotbalistii din Mangalia antrenati de Dorel Purdea nu au reusit decat o victorie si cu trei puncte se afla pe pozitia a zecea a seriei intai. Callatis a marcat pana acum patru goluri, autorii acestora fiind Gheorghiu, Ochia, Bardu si Teican. Ultima echipa dobrogeana, Midia Navodari va juca impotriva moldovenilor de la FC Botosani. Avand doar un punct in doua meciuri jucate, Midia este "lanterna rosie" a clasamentului, dar antrenorul Gabi Zahiu spera ca elevii sai sa castige in aceasta dimineata si sa paraseasca acest ultim loc. Miercuri, Midia va disputa pe tren propriu restanta cu Gloria Buzau, meci amanat din cauza disputarii la Navodari a meciului de tineret dintre Romania si Cehia.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța Baschet Ghetele de joc „fermecate“ ale lui Jorden Duffy au făcut fericit un mic fan. Cadou de preț! (GALERIE FOTO)

02 May 2024 120

Volei CSM Constanța a învins SCM U Craiova și s-a clasat pe locul șapte în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

01 May 2024 623

MAE Nouă cetățeni români și membri de familie ai acestora au fost evacuați din Fâșia Gaza

01 May 2024 397

Tenis de masă Echipa feminină a LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, vicecampioană națională la Under-13 (GALERIE FOTO)

01 May 2024 432

Volei. Miercuri, 1 mai 2024 CSM Constanța, ultimul meci al sezonului, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“. Intrare liberă!

01 May 2024 421

Mariana Gâju și echipa Primăriei Cumpăna aduc bucurie și speranță în sufletele celor defavorizați de sărbători (FOTO+VIDEO)

30 Apr 2024 701

Baschet CSM Constanța trimite seria cu CSU Sibiu în meciul decisiv (GALERIE FOTO + VIDEO)

29 Apr 2024 662

Licitație importantă la Poliția din Constanța! Sunt vizate autospecialele IPJ (DOCUMENT)

29 Apr 2024 826

Gimnastică aerobică Echipa CS Farul Constanța, câștigătoarea Cupei Cetății Deva (GALERIE FOTO)

29 Apr 2024 721

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 934

Rugbyștii de la Tomitanii Constanța au încheiat en-fanfare sezonul regular. Urmează turneul final

29 Apr 2024 671

Fotbalistele de la Farul Constanța, în continuare pe primul loc. În ultimul meci, egal cu Csikszereda Miercurea Ciuc

29 Apr 2024 631

LIVE Text+VIDEO Vergil Chițac își depune candidatura la Primăria Constanța-„Viitorul Constanței stă în proiectele începute” (FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 729

Editorial Predare de ștafetă în Superligă. De la Farul la FCSB

28 Apr 2024 632

Echipa Under-18 de la Farul Constanța s-a calificat în finala Ligii de Tineret (GALERIE FOTO + VIDEO)

28 Apr 2024 846