Neculai Tănasă, preşedintele Farului „Arbitrului i s-o fi părut că Giani Nedelcu s-a uitat urât la el de sus, de la oficială”

Cea de-a doua reprezentantă a judeţului Constanţa în Liga a 2-a, FC Farul (ultima clasată), are rundă liberă în acest final de săptămână.

„Marinarii” au aflat însă deciziile Comisiei de Disciplină în urma meciului cu FC Botoşani şi nu sunt deloc încântaţi de ce au hotărât oficialii federali. Astfel, potrivit preşedintelui Farului, Neculai Tănasă, mijlocaşul Sergiu Popescu, eliminat în acea partidă, a fost suspendat două etape şi amendat cu 1.000 de lei, iar patronul Giani Nedelcu a fost suspendat două luni şi jumătate şi a primit o amendă de 14.000 de lei. Aceeaşi suspendare i-a fost aplicată şi lui Tănasă, care va trebui să scoată din buzunar 9.000 de lei.

„Facem recurs faţă de aceste măsuri. La eliminarea lui Sergiu Popescu, primul cartonaş galben i-a fost acordat pentru un fault al lui Săceanu. Iar la al doilea avertisment, jucătorul, cu mâinile la spate, l-a întrebat pe arbitru de ce i l-a acordat. Nici vorbă să-l fi înjurat, aşa cum a trecut în foaia oficială «cavalerul». La fel şi eu, am întrebat care este rostul cartonaşului galben, dar am fost trimis în tribună. Iar în privinţa lui Giani Nedelcu, care era la oficială, chiar nu ştiam ce a făcut. Arbitrului i s-o fi părut că patronul clubului s-a uitat urât de sus la el. Însă trebuia să-ţi justifice cumva şi arbitrul prestaţia lamentabilă”, a declarat Neculai Tănasă.

Remiză cu Juventus București

FC Farul a remizat ieri, scor 2-2, în partida amicală cu Juventus București (locul nouă în seria secundă a Ligii a III-a). Meciul s-a jucat la Constanța, pe stadionul „Farul”. Pentru Farul au marcat Buzea (min. 16), care a deschis scorul, și Stoianof (min. 67), care a stabilit scorul final, după ce oaspeții au condus cu 2-1. Echipa de start a Farului a fost: Curcă - Nițescu, Țabără, I. Popescu, Drugă - Ivanovici, Călințaru, Buzea, Mucsi - Stoianof, S. Chițu. În minutul 2, I. Popescu s-a accidentat, fiind înlocuit cu Constantinescu, care a jucat mijlocaș central, în locul lui Buzea, retras în apărare, pe poziția lui Popescu. Constantinescu a jucat până la pauză, când i-a lăsat locul lui B. Nicola. În partea secundă, au mai evoluat Vl. Neagu - Coteanu, Sg. Popescu, Fuchs și Birău. Băjan și Ghenciu au fost menajați, după ce au jucat joi la echipa națională Under-18 a României, în vreme ce Săceanu și Bumbac sunt accidentați. „În prima repriză, am jucat modest, cu foarte multe greșeli individuale. S-a văzut că mulți dintre cei care au jucat nu au minute pe acest început de retur. S-a simțit însă și o stare de oboseală, după ziua încărcată de miercuri. Partea secundă a fost mai bună, iar jocul mult mai dinamic, cunoscându-se diferența de nivel fizic între cele două formații”, a declarat antrenorul principal al Farului, Alin Artimon, contestat de suporteri și la acest meci. Un fan, având o torță în mână, a pătruns și pe teren și s-a dus până la banca de rezerve a Farului, cerându-i antrenorului să părăsească echipa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Portalul de servicii online al Ministerului Afacerilor Interne, accesat de peste 8 milioane de ori

18 May 2024 325

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării Se lansează o nouă platformă prin care românii pot raporta conținutul online inadecvat

17 May 2024 313

Tot ce trebuie să știi despre sloturi - Tipuri, mod de funcționare și trucuri eficiente

16 May 2024 488

Cât costă biletele la Farul Constanța – CSU Craiova, ultimul meci al „marinarilor” pe teren propriu în play-off

10 May 2024 1157

Primul cadru de reglementare al UE pentru independența mass-media

07 May 2024 518

Studiu Pericolul din spatele cumpărăturilor online

04 May 2024 561

Decizie CNSC O licitație organizată de Drumuri Județene Constanța SA, contestată de Almatar Trans SRL

04 May 2024 593

„Cu 2MAI puțini“, acțiune în memoria tinerilor pieriți în tragedia de la 2 Mai, în Vama Veche

02 May 2024 611

LIVE VIDEO+TEXT Ședință CLM Constanța. Aleșii locali au aprobat vânzarea mai multor terenuri și documentații tehnico-economice pentru viitoare investiții (DOCUMENTE+VIDEO)

26 Apr 2024 941

Ședința CLM Constanța Aprobarea PUZ-ului pentru teritoriul delimitat de bd. Alexandru Lăpuşneanu, str. Farului și str. Salcâmilor. pe ordinea de zi (DOCUMENT)

24 Apr 2024 619

Ședință CLM Constanța Prelungirea valabilităţii planului urbanistic de detaliu, în atenția consilierilor (DOCUMENT)

24 Apr 2024 516

Noi proiecte incluse pe ordinea de zi a ședinței Consiliul Local! Printre acestea, stabilirea preţului energiei termice și subvenția acordată populației după data de 1 aprilie 2024

24 Apr 2024 408

Cum să te relaxezi și să-ți încarci bateriile online după o zi lungă la muncă

24 Apr 2024 512

Aplicațiile Temu și Shein - metoda prin care păcălesc utilizatorii. ANPC atenționează

23 Apr 2024 828

Ședință CLM Constanța Mai multe terenuri din Constanța, în atenția consilierilor (DOCUMENT)

23 Apr 2024 535