Sfarsit de an pentru CS Tomis

# 2005 le gaseste pe jucatoarele antrenate de catre Dumitru Musi pe locul cinci al clasamentului, cu 13 puncte * Desi nu este finalul turului, campionatul s-a intrerupt, aceasta si datorita turneelor echipei nationale feminine, care se pregateste pentru Campionatul Mondial de la Sankt Petersburg din luna decembrie * La aceste turnee, Musi, care este antrenor secund la prima reprezentativa, a avut la dispozitie si trei jucatoare de la CS Tomis, Alina Petrache, Ramona Vaduva si Dorina Jerebie * Pe langa acestea, printre "tricolore" s-a aflat si fosta jucatoare a CS Tomis, Ionela Galca * Petrache si Vaduva se afla intre primele zece marcatoare ale sezonului, situandu-se pe pozitiile cinci, respectiv sapte * Pe 7 ianuarie se va relua campionatul, echipa constanteana intalnind pe teren propriu formatia Silcotub Zalau, aflata actualmente pe locul patru

Echipa feminina de handbal CS Tomis a incheiat anul 2005 cu o linie de clasament satisfacatoare, obtinand sase victorii, un egal si doua infrangeri. Elevele lui Dumitru Musi se situeaza dupa noua etape ale turului pe locul cinci (cu 13 puncte), insa cu putin mai multa concentrare pozitia in clasament putea fi mai buna. Pana la finalul primei parti a campionatului mai sunt de disputat patru etape, insa sezonul competitional se va relua abia pe 7 ianuarie 2006, asta si datorita faptului ca echipa nationala feminina, in care sunt selectionate multe jucatoare din campionatul intern, disputa in aceasta perioada o serie de turnee de verificare. Acestea reprezinta un preambul la Campionatul Mondial de handbal feminin, ce se va desfasura la Sankt Petersburg (Rusia), in perioada 5-18 decembrie. In aceste turnee au fost chemate la prima reprezentativa si cateva jucatoare constantene. Astfel, la Trofeul Carpati, care a avut loc la Cluj in perioada 9-11 noiembrie, Romania le-a avut in componenta pe Ramona Vaduva, Dorina Jerebie si Alina Petrache, iar la turneul de la Aarhus (Danemarca), Ramona Vaduva a jucat alaturi de fosta sa colega, Ionela Galca, actualmente jucatoare in campionatul Frantei. "Tricolorele" au obtinut in tara lui Hamlet locul patru, din opt echipe participante, participand apoi la Turchin Cup, din Ucraina, alaturi de Polonia, Spania si tara gazda, unde a ocupat pozitia secunda. Nu in ultimul rand, trebuie sa amintim de antrenorul Dumitru Musi, care a fost "mana dreapta" a lui Gheorghe Tadici la aceste turnee. Constantencele au avut parte asadar de un an plin, iar pentru unele dintre ele acesta continua pana la mijlocul lunii decembrie, cand ia sfarsit Campionatul Mondial. Dupa cum spuneam, pe 7 ianuarie campionatul se reia cu etapa a X-a, etapa in care CS Tomis intalneste pe teren propriu ocupanta locului patru, Silcotub Zalau. In clasamentul golgheterelor, Alina Petrache este cel mai bine pozitionata jucatoare constanteana, pe locul cinci, cu 65 de reusite. Ramona Vaduva este pe locul sapte in aceasta ierarhie, ea reusind sa inscrie pana acum 61 de goluri.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În Vinerea Mare, polițiștii din Constanța împart zâmbete și cadouri pentru copii (VIDEO)

03 May 2024 326

Generozitate în Vinerea Mare Surprize pentru copiii spitalizați în Constanța de la echipa Arimex Comexim 2000 SRL (FOTO)

03 May 2024 363

CSM Constanța Sabrina Voinea luptă pentru medalia de aur în două finale, la Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică de la Rimini

03 May 2024 620

CSM Constanța Baschet Ghetele de joc „fermecate“ ale lui Jorden Duffy au făcut fericit un mic fan. Cadou de preț! (GALERIE FOTO)

02 May 2024 490

Volei CSM Constanța a învins SCM U Craiova și s-a clasat pe locul șapte în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

01 May 2024 736

MAE Nouă cetățeni români și membri de familie ai acestora au fost evacuați din Fâșia Gaza

01 May 2024 420

Tenis de masă Echipa feminină a LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, vicecampioană națională la Under-13 (GALERIE FOTO)

01 May 2024 466

Volei. Miercuri, 1 mai 2024 CSM Constanța, ultimul meci al sezonului, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“. Intrare liberă!

01 May 2024 452

Mariana Gâju și echipa Primăriei Cumpăna aduc bucurie și speranță în sufletele celor defavorizați de sărbători (FOTO+VIDEO)

30 Apr 2024 754

Baschet CSM Constanța trimite seria cu CSU Sibiu în meciul decisiv (GALERIE FOTO + VIDEO)

29 Apr 2024 700

Licitație importantă la Poliția din Constanța! Sunt vizate autospecialele IPJ (DOCUMENT)

29 Apr 2024 850

Gimnastică aerobică Echipa CS Farul Constanța, câștigătoarea Cupei Cetății Deva (GALERIE FOTO)

29 Apr 2024 749

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 964

Rugbyștii de la Tomitanii Constanța au încheiat en-fanfare sezonul regular. Urmează turneul final

29 Apr 2024 704

Fotbalistele de la Farul Constanța, în continuare pe primul loc. În ultimul meci, egal cu Csikszereda Miercurea Ciuc

29 Apr 2024 656