Populatia din Limanu va avea sistem de canalizare

Totodata, primarul comunei isi propune ca, in cursul acestui an, sa demareze lucrarile de instalare a sistemului de irigatii

Una dintre problemele stringente cu care se confrunta populatia din comuna Limanu este, potrivit declaratiilor primarului Nicolae Urdea, inexistenta instalatiilor de canalizare. In opinia primarului, "lipsa canalizarilor ar trebui sa fie o problema de tara, mai ales in satele 2 Mai si Vama Veche, unde pe perioada sezonului estival sosesc mii de turisti si ar putea constitui oricand un focar de infectie". Pentru a preintampina astfel de necazuri, primarul Nicolae Urdea isi propune ca in acest an sa demareze lucrarile de implementare a instalatiei de canalizare in comuna. Totodata, un proiect important este si acela al montarii sistemului de irigatii pentru terenurile arabile de la nivelul comunei. In alta ordine de idei, primarul Urdea a mentionat ca, anul trecut, au fost demarate lucrarile de construire a unui dispensar uman, foarte necesar pentru cetatenii din Limanu. "In cadrul acestui dispensar va functiona si un cabinet stomatologic, acestea urmand a fi inaugurate in maxim doua saptamani", a adaugat Urdea. Cele mai importante realizari ale anului care tocmai ce s-a incheiat au fost, conform declaratiilor primarului din Limanu, accesarea programului SAPARD si instalarea retelei de apa potabila in comuna.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Garda de Coastă lansează licitație publică. Iată în ce investește (DOCUMENT)

18 May 2024 349

O firmă din Năvodari va amenaja o cafenea în centrul comercial TOM din Constanța

18 May 2024 477

Primăria Constanța Un nou pas spre construirea Policlinicii Municipale, cu specializarea cardiologie și oncologie (FOTO)

17 May 2024 488

Autorizație de construire pentru un nou loc de joacă pe strada Ștefăniță Vodă din Constanța

17 May 2024 392

Autorizație de construire pentru o investiție la adăpostul pentru câinii fără stăpân din Constanța

17 May 2024 322

Imobiliare Constanța Strolz Drilling SRL a obținut autorizația de construire pentru continuarea blocului de pe strada Eugen Lovinescu

16 May 2024 449

Tribunalul explică de ce a fost obligat Primarul Constanței să emită certificatul de urbanism pentru Le Rose del Lago, clădirea de lângă pasarela pietonală din Mamaia (MOTIVARE+DOCUMENT)

16 May 2024 937

Imobiliare Constanța O firmă din municipiu ridică o clădire de birouri pe strada Câmpul cu Flori

16 May 2024 393

CJC anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare actualizate pentru proiectul „Construire Corp Nou Departament Sănătatea Mamei și Copilului"

16 May 2024 379

Cumpărări directe Constanța Apă Canal Proiect SRL, un nou contract adjudecat de la Primăria Năvodari (DOCUMENT)

15 May 2024 513

Două apartamente de pe strada Eliberării din Constanța, transfomate de Erturk Lev SRL într-un spațiu comercial

14 May 2024 893

Primăria Saligny, județul Constanța, se asociază cu o firmă din București pentru construirea unei centrale fotovoltaice

14 May 2024 525

A solicitat evaluarea impactului asupra mediului Proiectul „Construire conductă de racordare la Făclia“, depus de Rompetrol Rafinare la APM Constanța

14 May 2024 374

Imobiliare Constanța Raportul consultării PUD pentru construirea unui bloc cu patru etaje în cartierul Tomis Plus (DOCUMENT)

13 May 2024 570

Comuna Poarta Albă anunță începerea lucrărilor la obiectivul de investiție aflat pe Aleea Cantinei, nr. 2

13 May 2024 451