Litoral Tv Începe Festivalul Antic Tomis

Timp de trei zile, istoria prinde viaţă la Constanța. Participanții vor pune în scenă bătălia strămoșilor noștri în cadrul Festivalului Antic Tomis. Peste 20 de mii de turiști din toate colțurile țării sunt așteptați să participe la spectacolul ce va debuta cu o paradă militară. Cea de-a treia ediție a Festivalului Antic Tomis debutează pe 29 august și se desfășoară cu participarea asociațiilor de reconstituire istorică din România.

“Am ajuns la a treia ediție. Așteptăm peste 20.000 de vizitatori. Avem ateliere de reconstituire istorică, teatru antic, parade militare și reconstituiri ale bătăliilor antice.” a declarat Corina Martin, președinte Asociația Litoral-Delta Dunării.

“În cadrul festivalului vom reconstitui una dintre celebrele bătălii ale Dobrogei, respective bătălia de la Adamclisi.” a precizat Cătălin Gocan, vicepreședinte Terra Dacia Aterna .

Festivalul Antic Tomis reunește voluntari din toată țara și chiar din afara granițelor țării. Spectacolul va începe vineri, se va încheia duminică și va fi organizat în parcul Tăbăcărie din Constanța.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Festivalul Antic Tomis revine la Constanţa. Programul complet al evenimentului

28 Aug 2019 2102

Restricții de trafic la Constanța pentru desfășurarea celei de-a VII-a ediții a Festivalului Antic Tomis

30 Aug 2018 2274

Corina Martin a capitulat! Festivalul Antic Tomis o pensionează pe „Tomiris“

23 Aug 2016 8368

Festivalul Antic Tomis 2014, pe bani publici 1.000 de euro doar pe mofturile Corinei Martin - rochia şi machiajul reginei Tomiris (documente)

18 Jul 2016 9847

Corina Martin va fi, pentru o zi, regina Tomiris Directorul Muzeului de Istorie Constanţa - „O stupizenie, o aberaţie sinistră“

08 Aug 2014 6080