Alexandru Mazare, candidat PSD la Medgidia

Candidatul social-democratilor pentru municipiul Medgidia este unul din fratii primarului Radu Mazare, presedintele organizatiei judetene Constanta a PSD

Partidul Social Democrat - Organizatia Medgidia, si-a anuntat lista de consilieri intr-o sedinta a partidului de saptamana trecuta. Presedintele organizatiei municipale, Cornelia Beres, a declarat ca l-a pozitionat pe Alexandru Mazare pe primul loc deoarece spera ca, in acest fel, sa atraga voturi cat mai multe. Urmatoarele pozitii sunt ocupate de Cornelia Beres si Liviu Chirita, ultimul - candidat al PSD la Primaria Medgidia. Pe locul cinci se afla consilierul Petre Epure, urmat de inca doi fosti consilieri din perioada 2000 - 2004, care au fost inlaturati de fostul primar, Mircea Pintilie, si readusi de presedinta organizatiei. Aceasta a adaugat ca persoanele de pe lista au fost alese in functie de varsta, sex, dar si de notorietate.

De la PNL la PD-L

Medicul Eduart Balasa, care a fost exclus din PNL, deoarece nu se implica in partid, a schimbat macazul si se situeaza pe locul 3 in preferintele PDL-ului. Irina Barzan, directorul Directiei de Gospodarire Comunala, ocupa locul patru, urmata de actualul consilier PDL, Gheorghe Boruga. Pe locurile sapte si opt se situeaza inginerul Petrisor Plebea si consilierul PDL Sandica Constantinescu. Acestia sunt urmati de Gheorghe Dinca si avocata Georgiana Gheorghiu, actualmente consilier local din partea PDL.

Viceprimarul este pe locul 22

Pe lista de 24 de candidati, dintre care 5 sunt supleanti, mai figureaza directoarea Administratiei Domeniului Public, Lucica Grosu, fosta directoare a societatii Edilmed, Irina Rosca, Popa Dumitru si Camelia Plesca (actualmente consilieri municipali), profesorul de filozofie Marius Furtuna, actualul viceprimar Mircea Talasman si medicul de familie Victorina Radu, fosta membra PSD, careia i-a fost retras sprijinul politic din partea partidului si a ales sa treaca de partea PDL-ului in cursa alegerilor locale. Si Partidul National Liberal si-a definitivat lista candidatilor pentru Consiliul Local Medgidia. Cel care a prezentat intreaga echipa a fost Marian Iordache, candidatul PNL inscris in lupta pentru ocuparea functiei de primar al municipiului.

Iordache e primul pe lista

Cap de lista sunt Marian Iordache si directorul Spitalului Municipal Medgidia, Busu Stere, fiind urmati de seful ARR, Marian Butnaru, si alte nume cunoscute in partid - Daniela Daniel, Ion Gana, Aurelian Arsene, Liviu Zaharia. Iordache a precizat ca notorietatea, credibilitatea si implicarea politica au fost principalele criterii de selectie pentru realizarea listei candidatilor pentru Consiliul Local Medgidia. Lista cu cei 24 de candidati a mai suferit unele mici modificari, respectiv Gheorghe Dindiri, care ocupa ultimul loc, a fost retras de pe lista, in ultimul moment, deoarece este functionar public.

Scris de: {autor}Ghiulseren ABDURAMAN{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dosar al DNA Constanța Tribunalul București anunță ziua pronunțării în dosarul lui Alexandru Cumpănașu, fost candidat la alegerile prezidenţiale!

19 May 2024 390

Delegație diplomatică din partea Irlandei la Constanța. Ambasadorul Irlandei în România, în vizită

16 May 2024 409

Transferurile judecătorilor din Constanța, decise de Consiliul Superior al Magistraturii! Președintele Judecătoriei Constanța pleacă la Tribunal

15 May 2024 596

Până în 20 mai, AEP va desemna preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare, în şedinţă publică, prin tragere la sorţi computerizată

12 May 2024 1546

Alegeri locale 2024 Cătălin Grasa, candidat PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța - „Voi promova transparența, inovația și o administrație în slujba cetățenilor”!

10 May 2024 733

Ce spune președintele PNL Nicolae Ciucă despre o candidatură la alegerile prezidențiale

08 May 2024 540

Oficial de la BEJ Alegeri locale 2024. 8 candidați, în cursa pentru președinția Consiliului Județean Constanța! (DOCUMENT)

08 May 2024 1637

ZIUA LIVE Dr. Cătălin Grasa, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, despre turism și planurile sale pentru județul Constanța (VIDEO)

02 May 2024 910

ZIUA LIVE Cum putem extinde turismul de weekend în județul Constanța pe tot parcursul anului?

01 May 2024 659

Președintele Consiliului Județean Constanța are un nou consilier onorific (DOCUMENT)

30 Apr 2024 830

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 1092

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 1472

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1717

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 1122

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 897