Pinalty catre Hrebenciuc “Tati, din acest moment sintem in razboi!” (video)

Luni va fi sedinta cu strigaturi la PSD. La grupul de la Camera Deputatilor, unde se pune pe masa functia de lider a lui Hrebenciuc. Sansele ca VH sa pice ar fi fifty-fifty, cel putin asa zice contracandidatul lui, Ioan Munteanu, deputat de Neamt, care sustine ca a strins cam 65 de voturi de la diversele grupari care il cam urasc pe Geoana, si, prin asociere, si pe Hrebenciuc.

In afara de ura pentru Geoana, se zice ca ar mai fi un motiv pentru care Munteanu s-a intrebuintat abitir sa adune voturi pentru debarcarea lui Hrebenciuc. Motivul ar fi filmuletul alaturat, pe care vi-l amintiti, cu siguranta. Cica inregistrarea ar fi ajuns pe miinile pesedistilor de la Neamt care au trimis-o la Bucuresti, unde a ajuns la presa, via PSD Kiseleff. Si cica expeditorii s-ar fi laudat pe plan local, la Piatra Neamt, ca i-au dat-o lui Hrebenciuc, care a livrat-o la presa, ca sa il faca la ficati pe Pinalty. Acesta l-ar fi sunat atunci pe seful invirtelilor de culise din PSD si i-ar fi zis, moldoveneste: "Tati, din acest moment sintem in razboi!".

Ce legatura este intre acest episod si candidatura lui Ioan Munteanu?O posibila explicatie vine dintr-o scrisoare deschisa trimisa (curajos, anonima, desigur) la conducerea centrala a PSD de un "Grup de Initiativa <<Salvati PSD Neamt>>" (pe care o puteti lectura aici): "IOAN MUNTEANU - pana de putin timp, fost presedinte PSD Neamt. A fost asociat in firma SILVEX cu seful PDL Neamt, Gheorghe Stefan. Chiar si dupa retragerea din acea firma, Ioan Munteanu a continuat (direct sau prin intermediari) afacerile cu Stefan. Fii lui Ioan Munteanu au firme implicate in realizarea unor lucrari pentru Primaria Piatra Neamt sau implicate in diverse afaceri cu cercuri de interese din preajma primarului Stefan. Periodic, fiii lui Munteanu sunt vazuti la usa biroului lui Stefan si, de asemenea, unul din cei doi fii a realizat, ca subcontractant, chiar si lucrari partiale pentru Consiliul Judetean Neamt (la drumuri) - unde presedinte este tot un PDL-ist. In intelegere cu lideri din PDL Neamt, Ioan Munteanu nu a sprijinit membri ai PSD in diverse confruntari. Astfel, in 2006, dupa ce presedintele de la acea vreme al CJ Neamt, Dan Constantin a fost lucrat de oamenii lui Stefan (un intreg angrenaj presa - oponenti politici - prefect - oameni din MIRA) si si-a pierdut functia, la scurt timp a urmat sedinta pentru stabilirea noului presedinte CJ. Ei bine, unii consilieri judeteni de la acea vreme (recompensati de Stefan cu acordul tacit al lui Munteanu) au tradat partidul si candidatul nostru si au votat cu adversarul."

Sursa: realitateamea.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dosar al DNA Constanța Tribunalul București anunță ziua pronunțării în dosarul lui Alexandru Cumpănașu, fost candidat la alegerile prezidenţiale!

19 May 2024 357

Delegație diplomatică din partea Irlandei la Constanța. Ambasadorul Irlandei în România, în vizită

16 May 2024 405

Transferurile judecătorilor din Constanța, decise de Consiliul Superior al Magistraturii! Președintele Judecătoriei Constanța pleacă la Tribunal

15 May 2024 595

Până în 20 mai, AEP va desemna preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare, în şedinţă publică, prin tragere la sorţi computerizată

12 May 2024 1374

Alegeri locale 2024 Cătălin Grasa, candidat PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța - „Voi promova transparența, inovația și o administrație în slujba cetățenilor”!

10 May 2024 728

Ce spune președintele PNL Nicolae Ciucă despre o candidatură la alegerile prezidențiale

08 May 2024 540

Oficial de la BEJ Alegeri locale 2024. 8 candidați, în cursa pentru președinția Consiliului Județean Constanța! (DOCUMENT)

08 May 2024 1600

ZIUA LIVE Dr. Cătălin Grasa, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, despre turism și planurile sale pentru județul Constanța (VIDEO)

02 May 2024 907

ZIUA LIVE Cum putem extinde turismul de weekend în județul Constanța pe tot parcursul anului?

01 May 2024 658

Președintele Consiliului Județean Constanța are un nou consilier onorific (DOCUMENT)

30 Apr 2024 830

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 1088

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 1470

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1714

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 1109

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 891