Averea și interesele lui Nicușor Suta, directorul operațional al Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu (DOCUMENTE)

  • Nicușor Suta, directorul operațional al Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu, deține un teren și o casă în județul Constanța
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 

În ediția de astăzi vă prezentăm averea și interesele, lui Nicușor Suta, directorul operațional al Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu, completate în luna iunie 2023.
 
Conform declarației de avere, din 2019 deține un teren intravilan, alături de soție, la Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, în suprafață de 839 mp, dar și o casă de locuit de 220 mp, dobândită în 2020 prin construcție.
 
Conform aceluiași document, deține un autoturism Dacia Logan, fabricat în 2007 și un Ford Fiesta fabricat în anul 2008. Ca datorii, a raportat un credit la Raiffeisen Bank, contractat în anul 2011, scadent în 2025, cu o valoare de 6.370 lei, iar la BRD are un credit contractat în 2019, scadent în 2024, cu o valoare de 130.000 lei.
 
Ca venituri, a declarat suma de 164.460 lei de la Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, venituri din salarii la funcția de bază, dar și suma de 1.500 lei, venit din afara funcției de bază de la aceeași societate.
 
Despre Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu-Constanţa SA  
 

Acționarii Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu-Constanţa SA  sunt Statul Român care deține 60% din acțiuni, Consiliul Județean Constanța cu 20% din acțiuni și Fondul Proprietatea SA cu 20% din acțiuni.
Administratorii companiei sunt: Ionuț-Bogdan Artagea, Simona-Carmen Fătu, Eugen Marin, Ștefan Mihu, Gabriel Monea și George Teșeleanu.
În 2022, societatea a raportat o cifră de afaceri de 37.268.368 lei, pierdere netă de 1.052.109 lei și un număr de 255 de angajați.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Nicușor Suta, directorul operațional al Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu.
 
Citește și:
Bogdan Ionuț Artagea, director general provizoriu al Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu SA din Constanța (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, declaraţii de avere Nicuşor Şuta, director operaţional, fără case, fără terenuri, dar cu două maşini (documente)

22 Mar 2018 2398

Un director de aeroport fără prea multă avere. Directorul operaţional are doar o datorie şi o Dacia Logan (documente)

27 Oct 2015 2656