Mai multe despre astrologie

Horoscopul seducţiei Cine se ridică la standardele femeii Fecioară şi cine pică testul ei de perfecţiune?

compatibilitati_femeia_fecioara.jpgPrimul lucru pe care trebuie să-l ştii despre femeia Fecioară este că, indiferent de aparenţe, are picioarele bine înfipte în pământ şi standarde foarte ridicate, la care nu va renunţa. Deci, ce şanse au bărbaţii din fiecare zodie să se încadreze în idealul Fecioarei?

Femeia Fecioară şi bărbatul Berbec: pentru el, Fecioara reprezintă o adevărată provocare pe termen lung. Asta, de fapt, şi caută! Ar fi bine să nu-şi închipuie că atitudinea ei rezervată înseamnă că este o pradă uşoară. Femeia asta are aşteptări foarte ridicate de la un partener, ca atare „cavalerul" Berbec ar trebui să-şi lustruiască bine armura şi să se poarte ca atare. Ei îi va conveni să stea în umbra lui şi, de multe ori, se completează excelent. Berbecul îi oferă protecţie şi siguranţă, în timp ce ea va avea grijă de absolut detaliile, de altfel plictisitoare pentru el, ale vieţii de zi cu zi.

Femeia Fecioară şi bărbatul Taur: o combinaţie ideală pentru o relaţie de lungă durată sau căsătorie! E adevărat, la început este nevoie de ceva mai multă muncă din partea Fecioarei, dacă ea este cea care a pus ochii pe Taurul care este, aparent, de neclintit. Probabil că relaţia dintre ei va fi marcată mai mult de discuţii pe subiecte practice gen bani, serviciu şi planuri de viitor decât de declaraţii de iubire nebună. Altora li se poate părea plictisitor. În schimb, cei doi vor trăi în propria versiune de rai, cu un partener atent, mereu prezent şi care nu le tulbură viaţa cu întrebări ciudate. În plus, ea este o profesoară mereu surprinzătoare între aşternuturi pentru senzualul Taur.

Femeia Fecioară şi bărbatul Gemeni: curiozitatea capriciosului Geamăn va fi repede aprinsă de atitudinea oarecum rezervată a Fecioarei, dar şi de replicile ei intelectuale. Nu este exclus să petreacă toată seara prinşi într-o conversaţie extrem de captivantă! Evident, sunt foarte tentaţi să se vadă din nou... Totuşi, cu cât înaintează în relaţie, cu cât devine tot mai evident că este nevoie de ajustări. Adică el va trebui să o lase ceva mai moale cu ieşirile, iar ea să se mai relaxeze. Ceea ce este destul de dificil, mai ales pentru Geamăn, care va suporta cu greu criticile Fecioarei. Fiind, în esenţă, două fiinţe cerebrale, nu se poate spune că vor sări scântei în dormitor. Dacă se ajunge la despărţire, probabil că ea va fi cea care pune punct, enervată de inconstanţa lui!

Femeia Fecioară şi bărbatul Rac: de la prima întâlnire, este foarte probabil ca aceştia doi să se simtă ca „acasă" în compania celuilalt. Blândeţea Racului îi atenuează natura puţin nevrotică a Fecioarei precum şi spiritul ei extrem de critic. În schimb, grija şi devotamentul ei îl vor face pe acest bărbat să-şi deschidă „carapacea". Un sfat în plus pentru Fecioare: dacă vor să-i câştige definitiv inima Racului, ar trebui să o câştige de partea lor şi pe mama acestuia. În plus, au şi atâtea lucruri în comun, inclusiv grija faţă de celălalt, respectul pentru ideea de familie şi spiritul econom, aşa că, în nouă cazuri din zece, rămân împreună.

Femeia Fecioară şi bărbatul Leu: în cel mai bun caz, este o întâlnire între Cenuşăreasa şi Prinţul din poveste. Ea îl atrage prin delicateţea şi timiditatea ei, prin inteligenţă, rafinament şi modestie. El este cavaler, romantic şi o va duce în braţele lui puternice spre dormitor. Acolo, însă, urmează scene desprinde din „Body Heat"! Contrar părerii populare, cele mai multe Fecioare au mult mai multă experienţă în acest domeniu decât lasă impresia şi le place să dea câteva lecţii amatorilor entuziaşti! În varianta mai puţin fericită a lucrurilor Fecioara se transformă în profesoara acră şi el într-un copil râzgâiat care vrea atenţie. De aici până la despărţire e un singur pas, care, totuşi, va fi făcut într-un mod destul de elegant.

Femeia Fecioară şi bărbatul Fecioară: cu siguranţă, începuturile nu vor sta sub semnul unei atracţii explozive, la prima vedere. Cel mai probabil, relaţia dintre două Fecioare se construieşte în timp, şi una dintre cuvintele care o caracterizează este „rezonabilă". Ambii vor respira uşuraţi că şi-au găsit pe cineva care să nu facă drame inutile, care apreciază curăţenia şi ordinea şi care are un perfecţionism la fel de dezvoltat. Senzaţia care o lasă celor din jur este de „doi adulţi responsabili" - lucru care poate părea puţin plictisitor şi lipsit de pasiune, văzut din exterior, dar în care amândoi se simt foarte bine! Însă, ce se întâmplă în spatele uşilor dormitorului este orice, mai puţin plictisitor! Dacă vreodată, se hotărăsc să se despartă, deşi este destul de improbabil, va fi fără scandal şi sunt şanse mari să rămână prieteni.

Femeia Fecioară şi bărbatul Balanţă: în teorie, sună mai frumos decât în realitate. De fapt, s-ar potrivi destul de bine dacă nu se vor crampona de detalii - lucru pe care sunt ambii predispuşi să-l facă! Ambii sunt nişte perfecţionişti, cu deosebirea că Fecioara este mult mai practică decât idealistul bărbat Balanţă. Din fericire, el va fi ceva mai dispus să facă nişte compromisuri, prin care se va evita ajungerea la dispute inutile. În rest, chiar dacă pasiunea nu va atinge probabil cote maxime, ca în cazul semnelor de foc, asta nu înseamnă că lucrurile care se petrec în spatele uşilor închise vor fi „cuminţi". Împreună, aceştia doi ridică partidele de amor la rang de artă.

Femeia Fecioară şi bărbatul Scorpion: probabil că în agenda secretă a fiecărei femei Fecioară (şi multe dintre ele au aşa ceva) este trecut numărul unui bărbat Scorpion. El va fi cel la care nu se va face decât aluzie, eventual cu un zâmbet plin de subînţeles din partea ei. Asta pentru că „sfânta" Fecioară probabil că a fost foarte tentată să-şi lase deoparte toate inhibiţiile în faţa pasionalului Scorpion. Însă, dacă vor să meargă mai departe de uşa dormitorului, probabil că drumul nu va fi unul lipsit de obstacole. Din fericire sau poate, din nefericire, niciunul nu este dispus să abandoneze prea uşor o relaţie chiar dacă nu merge bine.

Femeia Fecioară şi bărbatul Săgetător: de la început, ar fi cazul să stabilească nişte reguli dacă vor să meargă într-o direcţie comună. Amândoi sunt nişte fiinţe inteligente, cărora le place să discute şi să interacţioneze cu ceilalţi. Însă, în afară de asta, personalităţile lor sunt destul de diferite - ei îi plac ordinea, disciplina şi planurile pe termen lung, el trăieşte în ceea ce ea ar descrie drept „haos" şi ale alergie la ideea în sine de plan. Cea mai bună idee ar fi să rămână doar prieteni sau, dacă vor mai mult, să-şi încarce programul cu foarte multe activităţi. Dacă însă Fecioara se mai relaxează puţin, va descoperi că viaţa poate fi foarte frumoasă alături de un partener veşnic plin de surprize.

Femeia Fecioară şi bărbatul Capricorn: de obicei, acest cuplu stă sub semnul longevităţii! Chiar dacă le ia ceva vreme să ajungă la prima întâlnire, el fiind un tip rezervat, mai ales când vine vorba despre perspectiva unei relaţii mai serioase, lucrurile se vor mişca fără prea mare efort pe un traseu lipsit de surprize. Amândoi vor aceleaşi lucruri - stabilitate, casă, copii, familie, un cont rezonabil în bancă, deci au suficiente motive să înceapă să-şi plănuiască nunta după jumătate de an de relaţie „ca la carte". În felul lor, unul subtil, sunt nişte romantici, chiar dacă nu arată asta lumii întregi. În plus, ambii au senzualitate aparte, iar asta practic garantează nişte adevărate „maratoane" în pat, la lumina lumânării!

Femeia Fecioară şi bărbatul Vărsător: răbdare! Aceasta este calitatea pe care Fecioara va trebui să o demonstreze din plin dacă vrea să pună mâna pe rebelul zodiacului. Probabil că a atras-o modul lui original de gândire şi vulnerabilitatea lui mascată de o aparentă indiferenţă. Preocupat mai mult de idealurile sale înalte, bărbatul Vărsător este, în felul lui, o pradă destul de uşoară pentru inteligenta Fecioară. Dacă îl lasă în pace să viseze în timp ce ea se ocupă de detaliile zilnice, atât de plictisitoare pentru ei, relaţia asta are şanse să dureze ceva mai mult. Totuşi, la un moment dat, ambii se vor întreba dacă într-adevăr merită efortul o relaţie în care este nevoie de atâtea compromisuri...

Femeia Fecioară şi bărbatul Peşti: Fecioara are aproape un fetiş pentru ordine şi disciplină, iar bărbatul Peşti trăieşte într-o lume haotică, în care orice este posibil. Se spune că opusele se atrag, dar, în acest caz, există atât de multe diferenţe încât va fi foarte greu să treacă de testul timpului. Este adevărat, el este un tip maleabil şi foarte romantic, şi nu va opune rezistenţă la proiectele Fecioarei. De fapt, cam asta este şi atitudinea femeii Fecioară în această relaţie - să-i reorganizeze în mod constructiv viaţa acestui visător incurabil, care îi va mulţumi pentru că îl ajută, de fiecare dată, să-şi găsească şosetele şi să plătească telefonul la timp. În schimb, el îi va oferi blândeţe şi foarte multă înţelegere unei femei veşnic prinse în rutina zilnică şi o va învăţa să se relaxeze.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

adriano

10 Nov, 2017 00:07

Daca ai vreme de pierdut , randare pana intri intr-o relatie cu femeia din fecioara. Incerci s-o cuceresti , incerci sa-i faci toate placerile iar dupa luni de zile de cuceriri ajungi la concluzia ca ai pierdut timpul pe langa o femeie care pentru cel mai mic defect care il ai , te inlatura ca pe o masea stricata. Defecte ? Femeia fecioara iti gaseste defecte cu sutele intr-o zi petrecuta langa ea. Daca nu esti ca ea , daca nu te comporti cum vrea ea , daca nu bei apa cum considera ea , daca nu mananci cum considera ea ca trebuie s-o faci , ti-a gasit defectul. Pana cuceresti o femeie din fecioara , ori devi onanist ori te saturi de sex cu alte femei din alte zodii.

Articole asemanatoare

„Comunitatea Elenă din Constanţa“, de Stavros Manesis

17 Nov 2018 52

Fotbalul județului Constanța Ce meciuri se joacă în weekend la Ligile a 4-a, a 5-a și a 6-a (program și clasamente complete)

17 Nov 2018 187

Litigiu, la Judecătoria Constanţa, între Petre Grigoraş, antrenorul SSC Farul, şi CS Pandurii Lignitul Tg. Jiu

17 Nov 2018 321

Lupta pentru accederea în grupele Cupei EHF HC Dobrogea Sud joacă sâmbătă primul meci din dubla cu suedezii de la Malmo

17 Nov 2018 190

Latura civilă Procesul medicului condamnat definitiv la aproape 12 ani de închisoare s-a terminat. Urmează pronunțarea

17 Nov 2018 137

Jurnalist constănţean la Târgul de Carte Gaudeamus Steliana Duliu-Bajdechi lansează romanul „Timpul regăsirii. Fiii Avdellei“

17 Nov 2018 153

Primăria Constanța așteaptă oferte de preț pentru reabilitarea jardinierelor amplasate în municipiu

17 Nov 2018 147

Bogdan Huţucă, interpelare către ministrul Culturii pentru protejarea monumentului Poarta Cetății Tomis. „Nu mai avizați distrugerea istoriei Constanței!“

17 Nov 2018 158

Editorial Primii fulgi de nea la Constanța. Suntem pregătiți de vremea rea?

17 Nov 2018 159

Imobil de șase etaje în Eforie Nord, ridicat de Danube Grain Expres SRL

17 Nov 2018 175

Două acte emise de municipalitate pentru CN APM Constanța. Este vizat proiectul pentru implementarea Danei 80 într-o zonă de mare adâncime

17 Nov 2018 176

O firmă din Brașov va livra mobilier medical Spitalului Militar Constanța (document)

17 Nov 2018 189

FC Viitorul Mihai Georgescu Cluj-Napoca a reclamat SSC Farul Constanţa la FRF. Care e mărul discordiei

17 Nov 2018 362

Retrocedarea a 25 de hectare din zona Brătianu - Constanța, din nou în atenția magistraților

17 Nov 2018 192

CSM a decis Judecătorul Alexandru Bogdan Arhip, transferat la Galați

17 Nov 2018 185

Consilierul Bogdan Bola, interpelare la CJAS. De ce nu este implementat la Constanța Programul Național de Tratament pentru Boli Rare? (document)

17 Nov 2018 173

Lucrări de demolare la un imobil de pe strada Mihai Viteazu, vizavi de Consulatul General al Federației Ruse din Constanța (galerie foto)

17 Nov 2018 224

Proces pe bani grei. Peste un milion de euro Stop SRL, controlată de omul de afaceri Costică Zelca, la judecată cu Municipiul Constanţa (document)

17 Nov 2018 225

#Dobrogeaetnică Repere și somități. Prima zi de școală din viața lui Petre Frangopol. „Tu ai nume grecesc, dar ești român“

17 Nov 2018 163

#Dobrogeaetnică „Toate popoarele din Balcani și din jurul Pontului Euxin erau aici“. Filologul grec Stavros Manesis, de azi, în Biblioteca Virtuală ZIUA de Constanța

17 Nov 2018 164

Revanşa mult aşteptată După trei ani, Alex Filip, luptătorul din Constanţa, se confruntă din nou cu „Ciobănaşul“ Bogdan Năstase

17 Nov 2018 383

Interviu live Pregătește un CD pentru copii împreună cu Alexandru Neș. Ileana Șipoteanu, despre spectacolul de poezie, muzică și dans „Oglinzi“ (video)

17 Nov 2018 203

Primăria Topraisar a încheiat un contract cu o firmă din Otopeni. În ce constă (document)

16 Nov 2018 191

Alertă la ISU Dobrogea. Un incendiu a izbucnit în Valu lui Traian. Ce arde

16 Nov 2018 842

Utilaje cu material antiderapant, acționează pe străzile din Constanța

16 Nov 2018 207

Membrii filialei Dobrogea a Asociației Române de Istorie a Presei anunţă cu tristeţe

16 Nov 2018 727

E-Distribuţie Dobrogea întrerupe furnizarea energiei electrice în județul Constanța. Vezi dacă eşti afectat

16 Nov 2018 3064

Post vacant la Primăria Municipiului Constanţa

16 Nov 2018 391

Cristian Borcea audiat azi în Dosar al Retrocedărilor din Constanța

16 Nov 2018 311

Primăria Constanţa Mai multe echipe acţionează pentru verificarea și curățarea receptorilor pluviali

16 Nov 2018 223

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs. Iată posturile vacante!

16 Nov 2018 872

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 14 noiembrie 2018

16 Nov 2018 261

Constanţa. Sancţiuni aplicate de Poliţia Locală. Ce nereguli au constatat agenţii

16 Nov 2018 240

Echipa de baschet 3X3 Phoenix Ştiinţa Constanţa a câştigat primul turneu al Cupei României (galerie foto)

16 Nov 2018 262

UPDATE Rugbyştii de la Tomitanii Constanţa, înfrângere cu Steaua Bucureşti în Cupa României (galerie foto)

16 Nov 2018 353

Atenţie unde vă parcaţi autoturismele! Ce spune Primăria Constanţa. Unde sunaţi în caz de urgenţă

16 Nov 2018 700

DRDP Constanţa Peste 30 de autoutilaje de deszăpezire au patrulat pe drumurile naţionale

16 Nov 2018 710

Constanţa. Tânără, lovită de un minor aflat la volanul unei maşini. Băiatul a fugit de la faţa locului

16 Nov 2018 1341

Surpriza din contanier. Ce au descoperit vameşii din Portul Constanţa. De unde este firma care aştepta marfa

16 Nov 2018 574

UPDATE Avertizare nowcasting pentru judeţele Constanţa şi Tulcea. Meteorologii mai spun că până duminică vremea va fi foarte rece în sud-est

16 Nov 2018 2921

Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski“, la judecată cu Asociaţia „Eurocult“. Dosarul, amânat

16 Nov 2018 210

Primăria Municipiului Constanţa şi Consiliul Judeţean sunt prezente cu standuri proprii la Târgul de Turism al României

16 Nov 2018 254

Vodimedicor SRL şi Innovate Informational Technology SRL au semnat cu Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa (document)

16 Nov 2018 254

Sub egida Societății de Științe Istorice din România, Filiala Constanța La școlile din Siminoc și 23 August - sărbătorirea Zilei Dobrogei (galerie foto)

16 Nov 2018 251

„Se încearcă senzații tari!“ Episodul „omul cu un teanc de bani la vestiare“. Ce spune Petre Grigoraș

16 Nov 2018 549

Notar public, trimis în judecată de DNA Constanţa

16 Nov 2018 703

Stagiu naţional de kickboxing La Constanţa se face selecţie pentru galele Colosseum Tournament

16 Nov 2018 1289

Prevenirea infracţiunilor, a abandonului şcolar şi a violenţei în şcoli Campania de informare „Refuz să devin o victimă“, la Primăria Cumpăna (galerie foto)

16 Nov 2018 333

Drumul dintre Porţile 10 şi 10 bis ale Portului Constanţa va avea patru benzi. Act important obţinut de CN APM Constanţa

16 Nov 2018 451

SSC Farul joacă sâmbătă cu Luceafărul Oradea la Constanţa Petre Grigoraş - „Adevăraţii suporteri vin în momentele dificile“

16 Nov 2018 670