Frigarui de miel

frigarui_de_miel.jpgIngrediente

300 gr carne miel (pulpa)
1/2 lamaie
4 linguri ulei masline
3 fire patrunjel
sare, piper
1/2 ardei rosu mare
1 ardei verde
1 ceapa mica rosie

Bucati: 5 frigarui

Preparare

  1. Carnea o taiem cubulete. O condimentam cu sare si piper, apoi stropim cu sucul de la 1/2 lamaie si ulei. Adaugam si patrunjelul tocat. Amestecam cu mainile, astfel incat cuburile sa fie bine acoperite cu marinata. Acoperim bolul cu folie si dam la frigider pentru minim 1 ora, maxim 1 zi.
  2. Legumele le taiem felii patrate.
  3. Pe tepusele de frigarui puneti altenativ cuburi de carne si felii de legume.* daca folositi frigarui de lemn sa le tineti jumatate de ora in apa sa nu se arda pe gratar
  4. Frigeti pe gratar (se poate folosi grillul cu abur) pe ambele parti pana carnea e rumena. Pe grillul cu abur durează 15 minute pe fiecare parte.
  5. Serviti cu tzatziki.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Reţetele zilei Cornuri sarate pentru sandvisuri cu ton, aperitiv delicios

28 Apr 2021 3760

#ConstanțaEsteBine Noaptea de Sânziene

23 Jun 2020 2602

jobjogjoy.com ZO Dolphinia Creation

13 Feb 2020 5744

Banc ​La aprozar...

19 May 2019 3598

Apă de trandafiri, un remediu pentru tenul gras

17 Nov 2018 1512

Înghețată rapidă de casă cu fructe și iaurt (rețetă video)

24 Jun 2017 5446

e-retete.ro Vitel cu mazare si cartofi noi

12 Jun 2015 2517

Proiect de un milion de euro, propus de Mazăre „Tinerii nu vor iPhone 6, ci locuri de muncă! Pentru a ne cumpăra votul, trebuie să vă puneţi pe treabă!“

13 Feb 2015 4389

Maşină spartă în parcarea Aqua Magic, la câteva ore de la inaugurarea patinoarului!

02 Dec 2014 2661

Banc Alarma atomica

06 Nov 2014 1989

Preparate culinare by Poliana Biscuiti Arlecchini

02 Nov 2014 2901

e-retete.ro Piept de pui cu sos de cascaval afumat

07 May 2014 4233