Sondaje de opinie

Sondaj de opinie Credeți că ar trebui să existe o autoritate care să le aplice amenzi celor ce nu respectă steagurile arborate de salvamari?

Salvamarii de pe litoralul constănţean se luptă zi de zi cu turiştii încăpăţânaţi care nu vor să respecte culorile steagurilor arborate pe plajă, mai ales când marea este periculoasă.
 
Nouă persoane au murit de la începutul sezonului estival, iar alte 30 au fost scoase la mal în viaţă de salvatori. Totuşi, salvamarii s-au plâns constant de faptul că aleargă după turiştii care se ambiţionează să intre în apele agitate chiar dacă steagul roşu flutură şi anunţă un risc mult prea mare. Mai grav este că unii îşi lasă copiii în apele agitate. Salvamarii sunt instruiţi şi pregătiţi să ia decizii care fac diferenţa între viaţă şi moarte pentru turiştii euforici care vin pe litoral.
 
În acest context, vă propunem să participaţi la sondajul de opinie cu următoarea întrebare:

 
De asemenea, vă rugăm să ne transmiteţi, într-un comentariu, părerea dumneavoastră cu privire la subiectul propus.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Marius

06 Aug, 2018 23:24

Am fost salvamar timp de 4 ani și da ar trebui sa avem pe cineva cu noi care sa aplice amenzi .. Ok înțeleg vrei sa faci baie vii de la 500 600 700 dar trebuie sa fii atent MARE NU TE IARTA

Anonim

06 Aug, 2018 23:02

Sunteți absolut absurzi. Salvamarii din MAMAIA sunt băieți extraordinari începând de la modern pana in Mamaia nord, e ocupa extrem de mult in tot ceea ce tine de salvarea turiștilor, in toate articolele se precizează despre turiști ca salvează înecații ca ambulanta ii salvează. Nu serios? Câți dintre voi ați intrat in apa sa scoateți un om oe care îl atenționați ca e prea periculos ceea ce face și el nu da nici doi bani pe tine iar apoi injuriile sunt tot pentru salvamari, sunt oameni ca voi toți ceilalți care își risca poate viața pentru a le salva pe ale altora de multe ori. Și o spun pentru ca ii văd zilnic implicându-se și turiștilor nu le pasa efectiv. Așa suntem noi romanii, nemulțumiți și plini de noi, v-as da o zi de salvamar sa vedeți cât este de frumos dar greu in acelas timp sa te confrunți cu fel și fel de oameni..

Popeye

06 Aug, 2018 13:54

Cred ca mai intai de toate trebuie facuta o selectie riguroasa a salvamarilor - fara antecedente penale asa cum sunt marea majoritate in special cei din sudul litoralului cu precadere in vama veche unde mai nou hotii si talharii sau costumat in rosu si sau abonat la bere gratis. Realitatea este ca salvamarii de pe litoral 80% sunt fosti puscariasi cu patalama care se cred zeii nisipurilor sau al scoicilor fiindca ai marii nu pot fi. Apa este si reprezinta ceva abstract pentru aceste specimene care nu stiu sa innoate-nici macar sa pluteasca,sa abordeze victima sau persoanelor vulnerable sa le acorde primul ajutor etc... Despre ce vorbim? Aceste specimene sa dea amenzi?

Articole asemanatoare

Ce bugete au primit primăriile de pe litoral pentru asigurarea serviciului de salvamar în sezonul estival 2019 (document)

10 Apr 2019 629

Cine este cel care a salvat femeia găsită în apă pe plaja Modern din Constanța (video)

07 Jan 2019 14240

Primăria a încheiat contractul O firmă cu doi salariaţi livrează foişoarele pentru salvamar pe plajele din Constanţa şi Mamaia (document)

12 Nov 2018 672

Consiliul Judeţean Constanţa a dat în judecată asociaţia fondată de Gheorghe Oancea. Vrea să recupereze stricăciunile din contractul reziliat anul trecut!

30 Aug 2018 1847

Sondaj de opinie Majoritatea participanţilor sunt de acord cu amendarea persoanelor care nu ţin cont de indicaţiile salvamarilor

13 Aug 2018 388

Intervenție de urgență în stațiunea Mamaia. Persoană salvată în ultima clipă din valurile mării

10 Aug 2018 1466

Asociaţia Scafandrilor Profesionişti şi Salvamarilor din România, fondată de Gheorghe Oancea, contract de milioane de lei cu Primăria Constanţa (document)

10 Jul 2018 1732

Oficial de la Primăria Corbu. De ce nu există serviciu de salvamar pe plaja de la Corbu. Un adolescent și un militar s-au înecat la sfârșitul săptămânii trecute

14 Jun 2018 1144

Societatea Salvamar Service SRL a fost înființată la Techirghiol. Cine sunt fondatorii

08 Jun 2018 657

Se întâmplă în România Un turist scos din valurile mării cere daune de 40.000 de euro celor trei salvamari şi unui poliţist

04 Jun 2018 11265

Serviciile de salvare acvatică, salvamar şi posturi de prim ajutor pe plajele din sudul litoralului, asigurate de Callatis Club Nautic SRL (document)

31 May 2018 931

Cât costă asigurarea serviciului de salvamar pentru plajele din Constanţa şi Mamaia

26 May 2018 595

Primăria a încheiat contractul Cine livrează foişoarele pentru salvamar pe plajele din Constanţa şi Mamaia? (document)

19 May 2018 1754

Bazele de la Mangalia şi Hanul Piraţilor, neracordate la reţeaua de utilităţi publice Unde funcţionează cele zece centre de prim ajutor şi punctele de salmavar în zona litorală a judeţului Constanţa?

01 May 2018 836

Primăria Constanţa cumpără foişoare pentru serviciul de salvamar. Prin achiziţie directă (document)

29 Mar 2018 1080