Sondaj de opinie Cum apreciaţi iniţiativa Guvernului de debirocratizare a administraţiei publice şi instituirea „Comisiei de tăiat hârtii“?


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

maria

07 Mar, 2016 10:48

Praf in ochii fraierilor. Iar vor sa abata atentia opiniei publice de la cine stie ce porcarie.A existat cindva o Comisie guvernamentale pentru rationalizarea documentelor si a informatiilor, care a facut treaba serioasa. Dar era alcatuita din profesionisti,pe diverse domeniide activitate. A avut rezultate bune ,s-au proiectat nomenclatore de documente, pentru prelucrare manuala si in asistem automat. Ce se face acum e un hei-rupism.Exista o stiinta a proiectarii documentelor si a miscarii informatiilor si prelucrarii lor. Nu oricine poate sa-si dea parerea intr-un domeniu foarte exact si cu consecinte deosebie economice si sociale.

Articole asemanatoare

Sondaj de opinie „Comisia de tăiat hârtii“ a Guvernului Cioloş, o iniţiativă bine-venită de debirocratizare

14 Mar 2016 3120

Republica.ro Certificatul de naștere ar putea să dispară. Cristian Ghinea -„Totul este foarte strict și foarte neorganizat”

01 Mar 2016 1858

Premierul Dacian Cioloş şi Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, demers pentru debirocratizare -„Comisia de tăiat hârtii“

24 Feb 2016 2611