Adjunctul Poliţiei Capitalei a fost demis

Adjunctul Poliţiei Capitalei, Roberto Ababei, a fost demis după ce a fost reţinut de procurorii DNA pentru luare de mită. Acesta va afla joi dacă va fi arestat preventiv, scrie rtv.net.
 
Roberto Ababei a fost reținut, ieri seară, de procurorii DNA într-un dosar de trafic de influență. Acesta este suspectat că a luat mită 10.000 de euro de la administratorii unei firme care fusese controlată, promiţând că va interveni în sprijinul acestora la poliţişti de la Economic.
 
„Urmare a comunicării Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în care se precizează punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de comisar- şef de poliţie Ababei Stefan Roberto, inspectorul general al Poliţiei Române a dispus eliberarea din funcţie a acestuia şi punerea la dispoziţia unităţii, urmând ca situaţia raporturilor de serviciu să fie reglementată în funcţie de măsurile procesual-penale ce vor fi dispuse", se precizează într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei.

Sursa foto: m.luju.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fostul adjunct al Poliţiei Capitalei, condamnat definitiv la închisoare

18 Oct 2016 1938

Roberto Ababei, plasat în arest la domiciliu

17 Dec 2015 1554

„Ce mişto ar fi! Putem să mai facem şi noi un blat?“ Pentru ce a fost arestat Roberto Ababei, director adjunct al Poliţiei Bucureşti (document)

17 Oct 2015 2791

Adjunctul Poliţiei Capitalei, reţinut pentru luare de mită

14 Oct 2015 1620

Adjunctul Poliţiei Capitalei, Ştefan Roberto Ababei, adus la DNA cu mandat

14 Oct 2015 1903